بی تردید همیار نت!از 2 بامداد به صورت خودکار قطع و دوباره به شبکه وصل خواهید شد.
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
بی تردید همیار نت!از 2 بامداد به صورت خودکار قطع و دوباره به شبکه وصل خواهید شد.
چرا سايت ارم نت باز نميشه؟ ميخوام سرويس بگيرم اما باز نميشه سايتش! چيكار بايد كرد دوستان!؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستانی که ارم نت دارن.vpi و vci رو بگید لطفا.
0 35هست...
من که مجبورم چون فقط ارم نت رو خط من ساپورت میشه
دوستان دیشب سرعت شبانه خیلی خوب بود و سرعت دانلودم 120 کیلوبایت بود.پینگم با گوگل هم 170 بود و تایم اوت نمیداد.
دیشب در حدود 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم اینترنت قطع بود!!از تهران (10.10.53.30)تایم اوت بود!
پس از اون سرعت نبسبتا خوب بود بد نبود.
اما تیام اوت هم زیاد بود!
امروز ظهر هنوز موردی را ندیده ام
ماتریکس هم دسته کمی از ارم نت نداره... غیر از مسئله شبانه که بیشتر وقتا داغونه روزانه هم ماتریکس و هم ارم نت افتضاح... نمیدونم دوباره چی چی ترکیده... احتمال زیاد جای ماتریکس برم سپنتا... هر گیگ 1900 تمن بدون آبنمان خیلی میرزه... یعنی 10 گیگ استفاده کنیم تازه میشه 19 تمن... ( البته با این نظر که شبانه نداره)
سلام این قضیه فیبر نوری چی هست هر شرکتی میرم میگه خط شما فیبر نوری هست و adsl نمیتونید بگیرید منطقه مخابرات ولی عصر هستم .
متاسفانه برخلاف دیگر کشورها توو ایران چون توی مراکز مخابراتی تجهیزات لازم جهت ساپورت فیبر نوری نیست خیلی شرکتا ساپورت نمیکنه... البته ارم نت 100 % ساپورت میکنه...
شماره تماس : 1844
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)