زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
با سلام !
کسی می دونه موضوع خریدن پوینت واسه بالا بردن توانایی چیه ؟
اینم از عکسش !؟؟
چطور میشه خرید کرد ؟
![]()
پرداخت انجام میده ؟
یا ویزا کارت خریدی ؟
اینو ببینین:
آخر بی معرفتیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با پرداخت از طریق بانک سامان البته با ملی کارت از طریق اینترنت پول رو واریز کردم.بعد میل زد که یوزر و پس رو بده و رفت تو اکانتم برام خرید بعد هم من پسورد رو عوض کردم.
سه نوع پرداخت داره.چیزی که میخوای بخری اول سبد خرید رو میزنی و به فاکتورت اضافه میشه بعد میپرسه چطور میخوای پرداخت کنی.من که حس و حال صف بانک رو نداشتم از طریق اینترنت خیلی راحت پرداخت کردم رفت...
اولا 35 تومن نه و 32 تومن.
دوما من فقط دو تای آخری رو فعال کردم که این 100 گلد تا 5 ماه جواب میده.
سوما من چیزی که باهاش حال کنم و دوست داشته باشم براش پول هم خرج میکنم.شاید یه ماه دیگه اصلا بازی نکنم ولی الان باهاش حال میکنم.مثل تریبال که کلی پول پریمیوم دادم و الان ترک کردم و تمام روستاهام رو هم بخشیدم ولی اصلا ناراحت نیستم که چرا اونقدر پول پریمیوم دادم چون عوضش کلی حال کردم اونموقع...![]()
انرژی که خیلی مهمه چرا فعال نکردی ؟
چون وقت نمیکنم ازش استفاده کنم.
ایول هادی طرز فکرت عین خودمه ... منم الان حال میکنم با این بازی براش پرمیوم خریدم ... الان تو ورلد 22 تریبال هم هستم با نزدیک به 2 میلیون پوینت همراه با پرمیوم نزدیک به 7 یا 8 ماه براش زحمت کشیدم ولی الان کم بهش سر میزنم خیالمم نیست ... به حساب مایه داری نزارین بابا دیگه 32 تومن چیه دیگه ... پرمیوم بخرین حالشو ببرین بابا .
بابا همین دیگه. می گم کارت اصلا قابل درک نیست برام.سوما من چیزی که باهاش حال کنم و دوست داشته باشم براش پول هم خرج میکنم.شاید یه ماه دیگه اصلا بازی نکنم ولی الان باهاش حال میکنم.مثل تریبال که کلی پول پریمیوم دادم و الان ترک کردم و تمام روستاهام رو هم بخشیدم ولی اصلا ناراحت نیستم که چرا اونقدر پول پریمیوم دادم چون عوضش کلی حال کردم اونموقع...
اولا خرج های واجب تری هست مثل زن گرفتن وحید ارتاس
دوما یادش بخیر تو تریبال که ما هر دفعه پوینت می خواستیم این بچه عربه به ما می داد
دارم تشویقش می کنم د وست رو هم شروع کنه بیاد و پرمیوم ما چور شه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)