عزيزم من گوگل رو گفتم تيتيش ماماني نه شما . خوب من الان ليست رو دارم ولي حروف الفبا رو يادم نيست . خ بين ت تا ذ ميافته ؟
عزيزم من گوگل رو گفتم تيتيش ماماني نه شما . خوب من الان ليست رو دارم ولي حروف الفبا رو يادم نيست . خ بين ت تا ذ ميافته ؟
سلام تو اينترنت گشتم اين برنامه را پيدا کردم گفتم شايد به درد بخوره
اين برنامه همان طور که تو توضيحات سايت نوشته فرض ميکنه شما درصد هايي
که وارد مي کنيد را در کنکور 86 و در منطقه 1 زديد
ادرس سايت(tarazkonkoor.googlepages.کام)توضيح:تو تنظيمات اين برنامه قسمتي هست به اسم mean که روي 4892 تنظيم شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که اين عدد با توجه به سختي يا آسوني هر کنکور فرق مي کنه و اين عدد مربوط
به کنکور 2 سال پيشه.من اين عدد را به 4600 تغيير دادم و درصد هاي واقعي کارنامه هاي کنکور 87
که تو همين تاپيک هم هست را وارد برنامه کردم ديدم که رتبه ي تقريبا مناسبي را تخمين مي زنه مخصوصا برا
رتبه هاي زير 5000 .شما خودتون مي تونيد اين عدد را تغير بديد
با توجه به اينکه هر سال ميزان سختي سوال ها عوض ميشه ممکنه تخمين دقيقي نزنه ،شايد هم مثل فال گيري باشه
قصد تبلیغ ندارم
استاد حسین احمدی به صورت رایگان برای داوطلبان کنکور 88 تخمین رتبه مینماید.
داوطلبان پس از پایان جلسه کنکور میتوانند با شماره تلفن
09121960889 تماس حاصل فرمایند.
و تخمین رتبه خود را بدست بیاورند.
این خیلی حساب کردنش افتضاحه
دوست من سال گذشته رتبش 450 شد
درصداشو تو این نرم افزار زدم رتبه ی منطقه 3 شد 17000![]()
چیکار کنیم که دقیق تر حساب کنه؟؟؟؟
موقع گرفتن کارت ازاد چی باید با خودمون ببریم؟
من امتحان كردم . اگر mean رو بزاري بين 4560 تا 4618 تقريبا درست تخمين ميزنه ( 80 تا بالا -پايين ) البته رو كارنامه هاي كه من امتحان كردم رتبه ها از 1500 به پايين بودن . ولي حيف كه معلوم نيست واسه كنكور 88 باي دmean رو چند باشه .
mean رو بذارید 4000 درست جواب میده
من چند تا اینطوری امتحان کردم درست جواب داد
4000 خیلی رویایی میشه.4600 خوبه.مثلا من تخمین رتبه 200 رو واسه خودم میزنم که با 4600 جواب میده ولی اگه 4000 بدارم میشه 50!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)