تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 587 از 940 اولاول ... 87487537577583584585586587588589590591597637687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,861 به 5,870 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aamoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    سرزمینی با ثروت بیکران،غرق در فقر

پيش فرض

کلاً توی b.a.l لذتی رو از بازی فوتبال کامپیوتری تجربه میکنی که سابقه نداشته، من الان تو 24 سالگی دارم تو منچستر یونایتد بازی میکنم، بعد از تیم دسته 3 فرانسوی، بعد یه تیم دسته 3 دیگه فرانسه بعد اوسر بعد المپیک ---- دو یا 1.5 فصل برای آث میلان بعد 1.5فصل با چلسی الانمنیم فصل دوم با منچستر و الان دارم دومین فصلو با منچستر آغاز میکنم. کلاً خیلی لذت بخشه.
    اما به نظرم استفاده از کرک برای افزایش قدرت و کارایی اصلاً جالب نیست. خیلی ساده میشه عیباتو بفهمی و از طریق قسمت تمرین افزایشش بدی. کلاً من هرچی عنوان بوده گرفتم و عنوانهای ملی مونده و چون ملیتو ایرانی زدم باید بازیو از اول شروع کنم! چون ایران تیمی نیست که بتونه حس بازی تو یه تیم ملی رو ارضا. کنه
    اما چند توصیه برای اینکه همیشه بهترین بازیکن زمین باشید توی b.a.l همیشه سعی کنید پاسهاتون درست باشه، پاس گل امتیازش از گل زنی بیشتره، و اگه دو پاس گل یا یک گل و یک پاس گل بدین امتیاز 8 آخر بازی بدون شک مال شماست، در غیر این صورت سعی کنید بهترین بازیکن زمین بشید، که هر فصل این مقدار افزایش پیدا کنه، که این عدد بهترین بازیکن زمین رو من در نیم فصل ها به 18 و در یک فصل کامل به 29 رسوندم. که این 3 سال آخر بهترین بازیکن جهان و اروپا شدم و عناوین بهترین پاسور و بهترین گل زنو ، موثر ترین بازیکن و ... رو همه رو گرفتم چیز دیگه ای نمونده ...، یه چیز دیگه stamina رو به 91 یا 92 برسونید تا بیشتر از دقیقه ی 80 و چه بسا تا پایان بازی میتونید تو زمین بمونید. و تنها هدفتون بهترین بازیکن زمین بودن باشه تا به کل مقامهای بازی برسید
    سلام
    از کدوم قسمت توی b.a.lمیشه تمرین کرد؟
    امتیاز x آخر بازی رو از کجا میشه دید؟
    stamina رو چطور به 91 یا 92 برسونیم؟
    Last edited by Aamoo; 24-01-2009 at 09:29.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

این بازیهای کامپیوتری به خصوص فوتبال زمانی حال میده که به بتونن به تکنولوژی سیستمهای خبره رو توش اعمال کنن...

واییی خدای من چی میشه؟؟!! (ولی بعید میدونم حداقل تا 10 ساله دیگه این کارو بتونن انجام بدن)

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

این بازیهای کامپیوتری به خصوص فوتبال زمانی حال میده که به بتونن به تکنولوژی سیستمهای خبره رو توش اعمال کنن...

واییی خدای من چی میشه؟؟!! (ولی بعید میدونم حداقل تا 10 ساله دیگه این کارو بتونن انجام بدن)
    منظور شما از تکنولوژی سیستمهای خبره چیه ؟

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا مستر لیگ خیلی مزخرفه
    آخه کجای دنیا بازیکنها بعد از 2 یا 3 هفته باید بیرون بشینن تا انرژیشون برگرده؟
    کنامی باید این گزینه accumulated fatigue رو برای مستر لیگ هم قرار میداد
    اون گزینه مربیگری خود کامپیوتر رو هم مثل اینکه از مسترلیگ حذف کرده نه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا مستر لیگ خیلی مزخرفه
    آخه کجای دنیا بازیکنها بعد از 2 یا 3 هفته باید بیرون بشینن تا انرژیشون برگرده؟
    کنامی باید این گزینه accumulated fatigue رو برای مستر لیگ هم قرار میداد
    اون گزینه مربیگری خود کامپیوتر رو هم مثل اینکه از مسترلیگ حذف کرده نه؟
    من هم معتقدم مستر لیگ واقعا به درد نخورترین قسمت بازی هست این همه وقت بذاری که چی بشه حالا باز تو اون نیم فصل اگه می تونستی یه 2 3 تا بازیکن حرفه ای بگیری بازم یه حرفی به مسی 60000 هزار پوند پول میدادم و هم 5000 پوند حقوق یعنی کلا ماکسیمم بازیم نیومد مگه امکان داره یه همچین چیزی؟ الکرامه سوریه هم این پیشنهاد رو به مسی بده با کله میره تو تیم
    این نشون میده که چیت کردن پول توی مستر لیگ به درد نمیخوره

داره خودمونی میشه mellllanic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم معتقدم مستر لیگ واقعا به درد نخورترین قسمت بازی هست این همه وقت بذاری که چی بشه حالا باز تو اون نیم فصل اگه می تونستی یه 2 3 تا بازیکن حرفه ای بگیری بازم یه حرفی به مسی 60000 هزار پوند پول میدادم و هم 5000 پوند حقوق یعنی کلا ماکسیمم بازیم نیومد مگه امکان داره یه همچین چیزی؟ الکرامه سوریه هم این پیشنهاد رو به مسی بده با کله میره تو تیم
    از یه طرف پول مهمه از یه طرف محبوبیت تیم تا محبوبیت تیمت s نشده برای خرید بازیکنای بزرگ مشکل داری بعد از اون بهتر میشه .

7. این کاربر از mellllanic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

منظور شما از تکنولوژی سیستمهای خبره چیه ؟
    سیستمهای خبره به سیستمهایی گفته میشه که قابلیت آموزش دران

مثلا شما یه بازی انجام میدی و فرض از طریق کرنر به حریف گل میزنی یا یک نقطه ضعف که در کل بازی وجود داره رو پیدا میکنیو از اون نقطه ضفع شروع به گل زنی میکین...

ولی اگه سیستم به صورت خبره تهیه شده باشه...این کار شما را تحلیل میکنه و دیگه بهت به راحتی اجازه نمیده از اون نقطه ضعف گل بزنی....
    (که این وضعیت فکر نمیکنم زودتر از 10سال اینده ایجاد بشه روی بازیهای کامپیوتری چون واقعا هزینه زاست و پردردسر و الا نفقط جاهایی که واقعا مقرون به صرفه باشه استفاده میشه)

9. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

اقا ویندوز ویروس ناجور داره باید از اول بریزم save بازی کجاست تا copy کنم ؟

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

اقا ویندوز ویروس ناجور داره باید از اول بریزم save بازی کجاست تا copy کنم ؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من الان سومین فصله مستر لیگمه .و تونستم بازیکنانی مثل مسی , پاتو , اگرو ..رو با نرخی حدود 30هزار دلارو حقوق سالانه کمتر از 3000 دلار بخرم.سختی بازیو روی تاپ پلیر گذاشتم و سطح لیگو very hard و سختی نقل و انتقالاتو نرمال انتخاب کردم.

سیستمهای خبره به سیستمهایی گفته میشه که قابلیت آموزش دران

مثلا شما یه بازی انجام میدی و فرض از طریق کرنر به حریف گل میزنی یا یک نقطه ضعف که در کل بازی وجود داره رو پیدا میکنیو از اون نقطه ضفع شروع به گل زنی میکین...

ولی اگه سیستم به صورت خبره تهیه شده باشه...این کار شما را تحلیل میکنه و دیگه بهت به راحتی اجازه نمیده از اون نقطه ضعف گل بزنی....
    (که این وضعیت فکر نمیکنم زودتر از 10سال اینده ایجاد بشه روی بازیهای کامپیوتری چون واقعا هزینه زاست و پردردسر و الا نفقط جاهایی که واقعا مقرون به صرفه باشه استفاده میشه)
    این چیزی که شما میگی توی بعضی از بازیهای شطرنج وجود داره .اگه شما یکبار کامپیوترو مات کنی دیگه از اون راه مات نمیشه.

13. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •