سلام
از کدوم قسمت توی b.a.lمیشه تمرین کرد؟
امتیاز x آخر بازی رو از کجا میشه دید؟
stamina رو چطور به 91 یا 92 برسونیم؟
سلام
از کدوم قسمت توی b.a.lمیشه تمرین کرد؟
امتیاز x آخر بازی رو از کجا میشه دید؟
stamina رو چطور به 91 یا 92 برسونیم؟
Last edited by Aamoo; 24-01-2009 at 09:29.
این بازیهای کامپیوتری به خصوص فوتبال زمانی حال میده که به بتونن به تکنولوژی سیستمهای خبره رو توش اعمال کنن...
واییی خدای من چی میشه؟؟!! (ولی بعید میدونم حداقل تا 10 ساله دیگه این کارو بتونن انجام بدن)
منظور شما از تکنولوژی سیستمهای خبره چیه ؟
واقعا مستر لیگ خیلی مزخرفه
آخه کجای دنیا بازیکنها بعد از 2 یا 3 هفته باید بیرون بشینن تا انرژیشون برگرده؟
کنامی باید این گزینه accumulated fatigue رو برای مستر لیگ هم قرار میداد
اون گزینه مربیگری خود کامپیوتر رو هم مثل اینکه از مسترلیگ حذف کرده نه؟
من هم معتقدم مستر لیگ واقعا به درد نخورترین قسمت بازی هست این همه وقت بذاری که چی بشه حالا باز تو اون نیم فصل اگه می تونستی یه 2 3 تا بازیکن حرفه ای بگیری بازم یه حرفی به مسی 60000 هزار پوند پول میدادم و هم 5000 پوند حقوق یعنی کلا ماکسیمم بازیم نیومد مگه امکان داره یه همچین چیزی؟ الکرامه سوریه هم این پیشنهاد رو به مسی بده با کله میره تو تیم
این نشون میده که چیت کردن پول توی مستر لیگ به درد نمیخوره
از یه طرف پول مهمه از یه طرف محبوبیت تیم تا محبوبیت تیمت s نشده برای خرید بازیکنای بزرگ مشکل داری بعد از اون بهتر میشه .من هم معتقدم مستر لیگ واقعا به درد نخورترین قسمت بازی هست این همه وقت بذاری که چی بشه حالا باز تو اون نیم فصل اگه می تونستی یه 2 3 تا بازیکن حرفه ای بگیری بازم یه حرفی به مسی 60000 هزار پوند پول میدادم و هم 5000 پوند حقوق یعنی کلا ماکسیمم بازیم نیومد مگه امکان داره یه همچین چیزی؟ الکرامه سوریه هم این پیشنهاد رو به مسی بده با کله میره تو تیم
این نشون میده که چیت کردن پول توی مستر لیگ به درد نمیخوره
سیستمهای خبره به سیستمهایی گفته میشه که قابلیت آموزش دران
مثلا شما یه بازی انجام میدی و فرض از طریق کرنر به حریف گل میزنی یا یک نقطه ضعف که در کل بازی وجود داره رو پیدا میکنیو از اون نقطه ضفع شروع به گل زنی میکین...
ولی اگه سیستم به صورت خبره تهیه شده باشه...این کار شما را تحلیل میکنه و دیگه بهت به راحتی اجازه نمیده از اون نقطه ضعف گل بزنی....
(که این وضعیت فکر نمیکنم زودتر از 10سال اینده ایجاد بشه روی بازیهای کامپیوتری چون واقعا هزینه زاست و پردردسر و الا نفقط جاهایی که واقعا مقرون به صرفه باشه استفاده میشه)
اقا ویندوز ویروس ناجور داره باید از اول بریزم save بازی کجاست تا copy کنم ؟
اقا ویندوز ویروس ناجور داره باید از اول بریزم save بازی کجاست تا copy کنم ؟
من الان سومین فصله مستر لیگمه .و تونستم بازیکنانی مثل مسی , پاتو , اگرو ..رو با نرخی حدود 30هزار دلارو حقوق سالانه کمتر از 3000 دلار بخرم.سختی بازیو روی تاپ پلیر گذاشتم و سطح لیگو very hard و سختی نقل و انتقالاتو نرمال انتخاب کردم.
این چیزی که شما میگی توی بعضی از بازیهای شطرنج وجود داره .اگه شما یکبار کامپیوترو مات کنی دیگه از اون راه مات نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)