hi...sure,here is one of them
in a dictionary, foreigner comes after the ...... for foreign
according to the answer key the correct answer is entry but i cant understand why????!!!1
hi...sure,here is one of them
in a dictionary, foreigner comes after the ...... for foreign
according to the answer key the correct answer is entry but i cant understand why????!!!1
تدریس در آموزشگاه ها، فکر میکنم از حداقل 3 هزار تومن (ساعتی) شروع میشه و این قیمت، با توجه به سابقه، به لولی که تدریس میکنین، و حتی به کیفیت کاری و رضایت دانش آموزان و مدیر موسسه میتونه تا شاید حتی 10 تومن هم متغیر باشه...
البته سطوح ایلتس و تافل قضیش فرق میکنه.
تدریس خصوصی، (در خارج از آموزشگاه)، در واقع کار خودتون، حداقل از جلسه ای 20 شروع میشه تا ...
البته هستند جوونایی که با نرخ های پایین تر شروع میکنن . ولی 20 قیمت معمول به حساب میاد
و هستند مدرس های مجربی که جلسه ای 40 50 60 و ... هم کار میکنند...
بله، تدریس صرف داره
خصوصی هم صرفش بسیار بیشتر از آموزشگاه هست...
شکــ نکنــــید...
504 تا به امروز، به نظر شخص خودم بهترین مرجع برای لغت های ضروری انگلیسی بوده...
اتفاقا چیزی که میگین، در مورد vocab in use بیشتر صدق میکنه تا 504 ...
هنوزم که هنوزه، من هر فیلمی که اخیرا ساخته شده و تماشا میکنم، کم کم 5 6 تا لغت از 504 به گوشم میخوره ...
یعنی هیچ سورسی برای این نوع Listening نیست؟!
Hey, if you don't mind, please put the question and the answers completely. I assume the one you mentioned is a multiple choice question, so to answer I need to compare the options.
To make it clear I brought you an example:
Actually, I'm not going to bring mine with me. I hurt my ankle playing ......... at the beach last weekend so I'm going to let it completely heal before I go surfing again.
(a) hockey (b) volleyball (c) ping pong (d) poker
P. s. Since I know your English is decent I answered in English, nonetheless we can switch to Persian if you will
Last edited by SCYTHE; 13-12-2011 at 01:25.
سلام به همه.
میشه یک سایتی رو معرفی کنید که لغتی رو که من بهش میدم ازش جملاتی رو برام بیاره که بتونم Vocab کار کرده باشم ؟؟؟؟
مثلا اگه نوشتن Fugitive یکسری متونی رو بیاره که این توش استفاده شده باشه که من بهتر مثلا این لغت رو درک کنم.
سلام.
میشه یک سایتی معرفی کنید که من ویتی یک کلمه رو می نویسم ازش بران یکسری متن و جمله بیاره که این لغت اونجا استفاده شده باشه تا Vocab رو تقویت کنم ؟؟
یا اینکه سایتی باشه که یک عکسی متناظر با اون Vocab برای من بیاره که قشن یادم بمونه ؟؟؟؟
معمولا سایتهای آنلاین دیکشنری این کار رو میکنن
مثل:
سایت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم تنها تصویر رو نشون میده. حالا چقدر کامله نمیدونم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
the answer of the blue question is 'a' right?!1
the Q that i was put was complete, that wasnt multiple choice...one Q with one answer
look,my problem is 'HOW could i understand this kind of Q???1
and now i think i got my answer!!!1
'PRACTICE'
p.s. no its almost ok
tnx my friend
سلام
اکثر دیکشنری ها (هم کتاب و هم نرم افزار) همراه با مثال هست. و اتفاقا مثالهای خیلی خوبی هم داره. من خودم با ورژن 2007 آکسفورد به قول معروف خیلی حال میکنم.![]()
دیکشنری های آنلاین هم همینطور، معمولا همراه با مثال هستند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)