تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 587 از 1138 اولاول ... 874875375775835845855865875885895905915976376871087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,861 به 5,870 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه بیوک مدل 1366 دارم که چرم سقفش داره از بین میره و ترک برداشته.البته دست من اینطوری نشده دست صاحب قبلیش اینطوری شده و حالا که من گرفتمش میخوام عوضش کنم حالا چندتا سوال دارم.
    1-برای عوض کردن چرم سقف باید حتما شیشه ها جلو و عقب در بیاد؟چون من که نگاه کردم شیشه ها رو با چسب اکواریوم چسبوندن و دیگه با بغیر از شکستن در نمیان؟
    2- شما جایی رو میشناسید تو شرق تهران که سقف ماشین رو چرم بزنه؟ و اگه قیمتی هم دارید ممنون میشم
    3-اگه خودم چرم بگیرم میتونم انجامش بدم؟(پدرو تو کار چرم و کفاشی سررشته داره)
    4-اگه قرار شد ببرم بیرون بزنن اگه خودم چرم قبلی رو در بیارم و کاراش ور انجام بدم زنگ بری و پوسیدگی گیری چقدر طول میکشه تا برام چرم بزنه؟

2. 2 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد خريد يه بيوك جديد و تميز، البته نظر بدي نيست اما پيدا كردن همچين ماشيني كه واقعا اونجور تميز باشه به اين راحتي نيست و اكثرا داراي مشكلاتي در بدنه و بخصوص فني هستن و فراموش نكنين ديگه مشكلات فني مثل قديم با هزينه هاي كم قابل رفع شدن نيست و الان يه تعمير موتور ساده حداقل چيزي بين 1.5 تا 2 تومان خرج داره( منظور از ساده يعني اصلا تعويض سرسيلندر، ميل لنگ، ميل سوپاپ) نداشته باشيم.
    بنابراين اگر ماشين خودتون رو با حوصله بازسازي كنين من فكر ميكنم بهتره تا اينكه يه ماشين ديگه بخريد و پول هنگفتي به طرف بديد و تازه بعد از چند ماه متوجه بشين كه اصلا فني سالمي نداشته.
    براي چرم سقف، اولين كار اينه كه با يه تودوزكار وارد به اين مسئله مشورت كنين.
    فكر نميكنم نيازي به در آوردن شيشه ها باشه و فقط زهوارهاي دور شيشه كافيه.شيشه ها با چسب آكواريم چسبيده شده و با استفاده از تيزبر راحت ميشه چسبها رو بريد و شيشه رو درآورد.
    گرفتن سوراخهاي سقف با صافكاري هم خيلي هزينه ميبره و هم باعث صدمه ديدن بقيه جاها ميشه و البته دردسرهاي خودشو داره( باز كردن كليه تودوزي سقف و احيانا كاورهاي بغل)و البته نتيجه چندان خوب يهم نداره چون سطح صاف اون موج برميداره كه بايد با كلي بتونه هموار بشه.
    بهترين كار كه نتيجه خوبي هم ميده روكش كردن با فايبر گلاس و پرداخت و بتونه سنگي زدن اون و رنگ‌آميزي زير كار براي چرم زدنه( بارها اين روش رو ديدم و اگر درست انجام بشه نتيجه عاليه)
    روكش سقف بايد توسط يه فرد وارد و ماهر انجام بشه و اگر شما اين تجربه رو داريد انجام بديد( البته وسائل كار رو هم بايد داشته باشيد، مثل چرخ دوخت مناسب)
    براي اين قضيه خودرو فرسوده هم بايد معاينه فني داشته باشيد، خب اگر نداريد، سعي كنين بگيريد و يا فعلا كمتر تردد بكنين.

4. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ميخواستم بدونم اوپل هايي كه الان به ايران اومده, ساخت آلمان هست يا آمريكا

6. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hooly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    خوب بحث ابکاری وپولیش کاری(پرداختکاری)
    مهمترین موردی که باعث می شه ابکاری رویه فلزات خوب بشه زیرسازی فلز مورد نظر هست.یعنی قطعهء مورد نظر باید پرداخت خوبی داشته باشه.
    درباره ابکاری پلاستیک و ابکاری در خلاء(وکیوم)اگه سوالی داشتین ببپرسین تا توضیح بدم.چون بحثش خیلی مفصله.ابکاری الکتریکی روی اکثر فلزات انجام میشه مثل اهن.مس.برنج.روی(ZINC) .المینیوم.البته ابکاری المینیوم سختتر از روی و ابکاری روی سختتر از اهن و برنج هست.روش کلی ابکاری یه قطعه به عنوان مثال شیشه بالابر دستی (پیکان.شورلت...)جنس مواد اولیه zn بعد از مرحله دایکاست(ریخته گری تحت فشار)و تراشکاری میره پرداختکاری مراحل پرداخت
    1پلیسه گیری 2سمباده زبر(برای از بین بردن اکسید)3سمباده نرم یا کشده3گیلانس4روکار وشستشو به وسیله نفت گرم و خشک کردن با خاک اره
    حالا جنس خام اماده شده برای ابکاری.مراحل ابکاری
    1اتصال زنی.2 شستشو و چربیگیری3اسیدکاری4مس5شستشو6 نیکل7شستسو8کروم9شستسو و خشک کن
    البته خیلی خیلی خلاصه گفتم.اگه سوالی داشتین در خدمتم

8. 5 کاربر از hooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

توضيحات خوبي دادين، تا حدي با اصول اوليه اون آشنايي دارم، اما در مورد پرداخت و صيقلي كردن سطح كار هميشه توي خودروها امكانش نيست.
    مثلا فرض كنين بخواهيم مانيفولد هواي يك موتور هشت سيلندر رو آبكاري كنيم( كه اصطلاحا به اون ميگن سنگ وسط يا سنگ موتور) . اين قطعه اگر دقت كرده باشيد، معمولا داراي زبري مختصري هست چون از يك قطعه چدن يك تكه ريخته گري شد و بخاطر فرم و شكل خاصش امكان پرداختكاري و صيقل كردن سطح اون به اين سادگي وجود نداره،
    براي اين مشكل چكار ميكنن؟ چون توي تصاوير نت موتورهاي زيادي رو ديدم كه سنگ اونها آبكاري شده و درخشندگي و جلاء خوبي دارن، مثل اين تصوير كه به نظر من بهشت ما آمريكايي سوارهاست!!

و البته يه بهشت ديگه!!

اون ريويرا دوست آمريكايي كه دارم و در حال بازسازي بود يادتونه؟
    تا الان به اينجا رسيده، البته گويا زياد اهل عكس گرفتن نيست اما كم كم داره روش كار ميكنه.

10. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ميخواستم بدونم اوپل هايي كه الان به ايران اومده, ساخت آلمان هست يا آمريكا
    سلام.
    منظورتون کدوم سری از اپله؟
    یه سری اپل با نام شورولت رویال قبل از انقلاب وارد ایران شد.
    اپل های بعد انقلاب هم مثل کورسا و... ساخت خود آلمان هستن همون شورلت رویال هم تا اونجایی که شنیدم ساخت آلمانه فقط تحت لیسانس آمریکا بوده.

12. 4 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کلا اپل ها ساخت آلمان بودن ولی یک سری از اپل رکوردها تحت نام شورلت رویال تحت لیسانس شرکت مادر در ایران مونتاژ شدن و بعد از سال 1977 خط تولید این سری با نوا جایگزین شد .
    دلیل این نامگذاری هم محبوبیت برند های امریکایی در اون دوره بین مردم و عدم مقبولیت برند اپل بین مردم بود .
    و اما با اجازه دوستان تا جایی که میدونم چدن رو نمیشه آبکاری کرد و اون جلا رو به دست اورد اولا برای آبکاری باید سطح فلز و یا قطعه باید صاف و سیقلی باشه
    در مورد سنگ وسط و بخصوص موتورهای شارژر دار توقیت شده برای اینکه جریان هوا هم به راحتی و با کمترین اصتکاک حرکت کنه از استیل استفاده میکنن که ذاتا سطح سیقلی داره .
    Last edited by rami_hemi; 02-01-2013 at 06:27.

14. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد آبكاري، كمي جستجو كردم و پاسخي كه به يه پرسش پيدا كردم نشون ميده در مورد هموار بودن سطح مشكلي نيست و گويا با همون آبكاري مس تا حدي اين سطح صيقل پيدا ميكنه، و انجام مراحل بعدي كار رو آسونتر ميكنه.
    البته بازم بايد بگردم و ببينم داستان چيه؟

16. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hooly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    حرف شما کاملا درسته علی اقا.اب مس تا حدودی زبری و سوسه(خلل و فرج ریز سطح کار) می پوشونه.البته چون امپر دستگاه رکتیفایر باید برای هر قطعه جداگانه محاصبه بشه سوسه های کار مس کمتری نسبت به سطح کار می گیره و بنا بر این قطعه ای که به این صورت ابکاری بشه بعد از گذشت زمان از همون قسمت سوسه دار شروع به اکسید شدن میکنه و ابکاری به قول معروف بلند میشه.البته واسه ابکاری اینجور قطعه ها راه حل هست.یعنی تو 2 مرحله مس میدن.1 مس اسیدی با امپر بالا در مدت 40 تا 50 ثانیه.و بعد از شستشوی دقیق مس سیانوری(محیط قلیای)با امپر پایین و زمان بالای 15 دقیقه.البته این روش برای قطعات خاص استفاده می شه.البته تو محدوده تهران . کرج . قزوین 2 تا ابکاری می شناسم که وان مس اسیدی و سیانوری دارن.مرحله بعدی نیکل موازی دادن وبه حداقل رسیدن فاصله کاتد به اند هست.یه مثال می زنم واسه اینکه بتونین تجسم کنین .اگه دقت کرده باشین شیرهای ابی که تو خونه استفاده میشه.بعد از مدتی کدر و زرد می شه و بعد دونه های زبری رو شیر می زنه که با کشیدن دست متوجه میشین.این یعنی زیر کار سوسه داشته و ابکاری بعد مدتی داره بلند میشه.حلا اگه از دوستان کسی شیرالات KWC داشته باشه فرقشو می فهمه.چون هزینه پرداخت و ابکاری این شرکت 7 برابر بقیه شرکتها هست چون اب مس اسیدی 2 میکرن مس سیانوری 5 میکرن نیکل 18 مکرون کروم کاتالیزوری 10 میکرون . قطعه ای که به این صورت ابکاری بشه تا سالهای طولانی جلای ابکاری حفظ میشه و فقط کافی دستمال روش بکشی میشه مثل روز اول

18. 3 کاربر از hooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال دارم چرا بیشتر ماشینهای آمریکایی آمپر آب فابریک ندارند؟

20. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •