تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 587 از 623 اولاول ... 87487537577583584585586587588589590591597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,861 به 5,870 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان يه مدتيه اروري كه عكسش رو گذاشتم وقتي ياهو مسنجر رو لوگين ميكنم مياد و هر چي ميزنم بازم مياد ميره دوباره چند دقيقه ديگه مياد و خيلي رو اعصابه . اسكايپم ميخوام ساين اوت كنم بازم مياد .
    مشكل از چيه و چي كارش كنم درست بشه ديگه نياد ؟
    ممنون

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

سلام دوستان و استاتید
    من معمولا تو یاهو سند تو آل میکنم
    چند تا از ای دی هام نمیخوان سند تو آل کنم واسشون
    شما راهی میشناسید که در صورت سلکت شدن هم بهشون سند تو آل نشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

میخوام پسورد ایمیلمو عوض کنم.سخترین کارکتر ها رو هم در نظر میگیرم بازم قبول نمیکنه و میگه باید پسورد سخت تر رو در نظر بگیرم.از اعداد و کلمه با هم استفاده کردم بازم عوض نکرد در صورتی که قبلا این پسورد پسورم بوده .

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

میخوام پسورد ایمیلمو عوض کنم.سخترین کارکتر ها رو هم در نظر میگیرم بازم قبول نمیکنه و میگه باید پسورد سخت تر رو در نظر بگیرم.از اعداد و کلمه با هم استفاده کردم بازم عوض نکرد در صورتی که قبلا این پسورد پسورم بوده .
    اون خطایی که می ده و می گه باید پسوردت چه جوری باشه رو خوب بخون یا بزار اینجا ما ببینیم شاید مثلا گفته باید حروف بزرگ و کوچیک داشته باشه یا علامتم استفاده کنی یا اینکه یه سری علائم و نمی گیره.
    یه چیز دیگه دقت کن که کبیردت انگلیسی باشه وقتی داری پسورد می دی شاید کد های فارسی رو نمی گیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اون خطایی که می ده و می گه باید پسوردت چه جوری باشه رو خوب بخون یا بزار اینجا ما ببینیم شاید مثلا گفته باید حروف بزرگ و کوچیک داشته باشه یا علامتم استفاده کنی یا اینکه یه سری علائم و نمی گیره.
    یه چیز دیگه دقت کن که کبیردت انگلیسی باشه وقتی داری پسورد می دی شاید کد های فارسی رو نمی گیره

نه کیبورد روی انگلیسی هست.همه نوع علائم و حروف و عدد هم استفاده کردم در سخت ترین حالت سبز رو یه بار نشون داد.که حفظ اون پسورد واقعا محاله.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    چطور میشه کاری کرد که یاهو مسنجرم چه خود به خود چه به صورت دستی Sign Out در میاد و و دوباره Sign In میشم Statusم عوض نشه و همون بمونه؟!!
    مثل این باقی بمونه؟!
    پ.ن:BUSY هم باقی بمونه حتما:

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من ای دی ام پسوردش را هر چی میزنم میگه درست نیست
    forgot your ID or Password که میزنم و ای دی را میزنم بعدش بجای send a message to my alternative email address این ارور میاد!
    میل آلترناتیو هم دارم که بعضی وقتها که ای پی ام عوض میشه به اون ایمیل میاد!

Your password can’t be reset online.

For security reasons, you need contact Yahoo! Customer Care to help you reset your password.

If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان و استاتید
    من معمولا تو یاهو سند تو آل میکنم
    چند تا از ای دی هام نمیخوان سند تو آل کنم واسشون
    شما راهی میشناسید که در صورت سلکت شدن هم بهشون سند تو آل نشه؟
    سلام

می تونید دوستانتون رو گروه بندی کنید یه گروه جدید بسازید برای کسانی که نمی خواین تو سند تو آل باشن

و یه گروه هم که Friends هستن و سند تو آل رو برای گروه Friends بفرستین..

یه راه دیگه اینکه تو addlist اگر تعداد دوستان کم هست یکی یکی کسایی که می خواین بهشون پیغام فرستاده

بشه رو انتخاب کنید (ctrl + select) و سند تو آل بفرستین

تو پسوردتون از عدد و حروف با هم استفاده کنید و یکی از حروف رو بزرگ (Capital) تایپ کنید.

من ای دی ام پسوردش را هر چی میزنم میگه درست نیست
    forgot your ID or Password که میزنم و ای دی را میزنم بعدش بجای send a message to my alternative email address این ارور میاد!
    میل آلترناتیو هم دارم که بعضی وقتها که ای پی ام عوض میشه به اون ایمیل میاد!

Your password can’t be reset online.

For security reasons, you need contact Yahoo! Customer Care to help you reset your password.

If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زمانی که می خواین به یاهو کانکت بشین از فیلتر شکن استفاده نکنید ( آی پی رو تغییر ندین) با ایمیل هم وارد بشین ببینین پسورد

بازم مشکل داره یا نه ..

9. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    چطور میشه کاری کرد که یاهو مسنجرم چه خود به خود چه به صورت دستی Sign Out در میاد و و دوباره Sign In میشم Statusم عوض نشه و همون بمونه؟!!
    مثل این باقی بمونه؟!
    پ.ن:BUSY هم باقی بمونه حتما:

S0R3N4 اگر عکسی گذاشتی که لود نمیشه ..

یه راه حلی می گم ولی بهتره امتحان کنی وقتی استاتوس رو می نویسی زیر استاتوس یه قسمتی هست که نوشته Share to که وقتی روش کلیک می کنی

قسمت yahoo! updates رو تیک بزن فکر میکنم باعث میشه بعد از sign out شدن هم استاتوس بمونه (قبلا امتحان کردم الان دقیق یادم نیست یه تنظیماتی هم

شاید لازم باشه تو قسمت پروفایل اصلی برای آپدیت اضافه شه) ..

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

زمانی که می خواین به یاهو کانکت بشین از فیلتر شکن استفاده نکنید ( آی پی رو تغییر ندین) با ایمیل هم وارد بشین ببینین پسورد
    بازم مشکل داره یا نه ..
    وارد نمیشه ارور 81003002 میده تو مسنجر!
    تو ایمیل هم ارور زیر میده!
    Invalid ID or password.
    Please try again using your full Yahoo! ID.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •