زدن داغونش کردن
یکم که دقت کردم دیدم فقط گزینه CRC برای Downstream نسبت به دیروز فرق کرده دیروز حدودای 1 الی 8 بود ولی الان شده حدودای 2000
پینگ هم خیلی رفته بالا
با کادر قرمز هم مشخص کردم
قضیه این CRC چیه که اینقدر روی کیفیت اینترنت تاثیر میزاره ؟
زدن داغونش کردن
یکم که دقت کردم دیدم فقط گزینه CRC برای Downstream نسبت به دیروز فرق کرده دیروز حدودای 1 الی 8 بود ولی الان شده حدودای 2000
پینگ هم خیلی رفته بالا
با کادر قرمز هم مشخص کردم
قضیه این CRC چیه که اینقدر روی کیفیت اینترنت تاثیر میزاره ؟
crc یه جورایی ارور در برقراری ارتباط با نت هست
برادر من خب معلوم بود می فهمن،گراف های میکروتیک رو نگاه کنن خیلی تابلوئه که یه اکانت 256 نامحدود داره با 500 دانلود میکنه
عیبی یوخ عیبی یوخ![]()
الان CRC من شده 4559 و به همون نسبت سرعت و کیفیتم اومده پایین حتی پینگ هم رفته بالا
یعنی اینا یه کاری میکنن که CRC بره بالا ؟ پس بگو مرض دارن دیگه![]()
CRC اینترنت خودت چنده سعید جان ؟
والا اینکه عمدی در کار هست یا نه الله اعلم!
ایده آل اینه که crc صفر بشه ولی با شرایط فعلی اینترنت ایران فک نکنم شدنی باشه
از crc نت خودم اطلاع ندارم چون وقتی مودم رو بریج می کنم نمی تونم وارد تنظیمات مودم بشم یا اینکه یه مودم دیگه رو میاره !
سلام دوستان
ببخشید این پس دریافت دقیقا چجوری میشه؟ هرچقدر مصرف کنی همون اندازه قبض تلفن میاد یا باید هرماه همون مبلغ رو پرداخت کنیم؟
دیروز رفته بودم برا تمدید. دو تا لیست قیمت زده بودن برای پیش پرداخت یا اینکه رو قبض بیاد. سرویس ها و حجم و قیمتا که یکی بود. اما مورد اینجاست که حجم مصرفی رو محدود کردن یا محدودیتی در کار نیست؟!
شما زنگ بزن 2020 ببین به چه صورته
الان زنگیدم و پرسیدم
هر حجم و پهنایی که میگیرین برای پس دریافت، هرماه همون حساب از طریق فیش به محل مورد نظر میاد، اگه حجم دریافتیتون بیشتر از حجم مورد نظر شد، ترافیک مازاد هم باهاش حساب میشه
مثلا 512 ، 4 گیگ که 15500 میشه، اگه شما تو یه ماه 6 گیگ دریافت کنید، 15500 + مبلغ اضافی میاد
محدودیت دانلود نداره ولی عوضش افزایش هزینه داره که نگو![]()
این محدود2 و 4 چیه اضافه کردن:(
خیلی خیلی حیف شد سیستمو عوض کردن
داشتیم حالشو میبردیم![]()
آیپی های مخابرات که قبلا سرعتشون عالی بود الان سرعتشون افتضاح شده در عوض آیپی های بد که سرعتشون افتضاح بود الان عالی شدن
منم هرچی ریستارت می کنم فقط از این آیپی های افتضاح جدید ( خوب قدیم ) میده بهم
از اینجا میشه فهمید که کنترل آیپی ها کاملا دست خودشونه !
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)