هر درسی که امکان اعتراض واسش وجود داشته باشه در بخش اطلاعات جامع دانشجو ، نمره اش قرمز رنگ میشه و با کلیک روی نمره مستقیم میری به بخش اعتراض ... فکر میکنم باید استاد امکان اعتراض رو قرار بده که مثل اینکه واسه شما هیچ استادی نگذاشته
هر درسی که امکان اعتراض واسش وجود داشته باشه در بخش اطلاعات جامع دانشجو ، نمره اش قرمز رنگ میشه و با کلیک روی نمره مستقیم میری به بخش اعتراض ... فکر میکنم باید استاد امکان اعتراض رو قرار بده که مثل اینکه واسه شما هیچ استادی نگذاشته
منابع امتحانی ترم تابستونو از کجا گیر بیارم ؟
خیلی عالیه ... از عالی هم عالی تر ... ترم تابستانی نداریم اصلا![]()
از همون منابع قبلي مي تونيد اسم مولف + ناشر و نوع امتحان و حذفيات رو ببينيد.
اينم لينك اخرين تغييرات منابع رشته هاي فني مهندسي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر و بچ مخلصم
الان در پوست خود نمیگنجما
صبح رفتم یونی استادو دیدم باهاش صحبت کردم گفت حله o.O
یعنی حال کردما
رسیدم خونه سایتو چک کردم نمره درست شده بود 10 و پاس
یعنی عاشق این سرعتشم لامصب معلوم نیس چجوری درست کرد نمره رو من که حال کردم خدا خیرش بده
-
تنها یک درس مانده نمرش بیاد
چقد دیر شد :-(
-
بچه ها یه سوال من مشروط شدم میخواستم حداقل 6 واحدو که تابستون میدن بردارم عقب نیافتم
اختصاصی ها که ارائه دادن همش مال ترم های بالاتره
عمومی گفتم بردارم جمعا" میشه 5 واحد »
جمعیت - 1 واحد
تفسیر نهج البلاغه - 2 واحد
آشنایی با دفاع مقدس - 2 واحد
حالا یه چیزی
جل این آشنایی با دفاع مقدس زده اختیاری یعنی چی ؟
یعنی درس الکیه ؟
Last edited by 0015351971; 26-07-2012 at 13:00.
سلام..تبريك ميگم ايشالا هرچي دانشجوس درس افتاده نداشته باشه :دي
اشنايي با دفاع مقدس اجباري شده و احتمالا توي انتخاب واحدتون اشتباهي زده اختياري.
![]()
اگر اشتباه نکرده باشم : اگه چارت انتخاب واحدت رو داشته باشی ، لیست دروس اختیاری ای که باید برداری رو نوشته ... مثلا ما 10 درس اختیاری داریم که جمعا باید 15 واحدش رو بگذرونیم ... اختیاری دیگه ... یعنی خودت میتونی انتخاب کنی از این 10 درس کدومش رو برداری ؟ البته پیش نیازهاش رو هم باید ببینی که قبلا پاس کردی یا نه ... معمولا در ترم های آخر باید برداشت ... من طبق چارت انتخاب واحد خودم دارم میگم
ما هم بدبخت شدیم رفت![]()
آهاناگر اشتباه نکرده باشم : اگه چارت انتخاب واحدت رو داشته باشی ، لیست دروس اختیاری ای که باید برداری رو نوشته ... مثلا ما 10 درس اختیاری داریم که جمعا باید 15 واحدش رو بگذرونیم ... اختیاری دیگه ... یعنی خودت میتونی انتخاب کنی از این 10 درس کدومش رو برداری ؟ البته پیش نیازهاش رو هم باید ببینی که قبلا پاس کردی یا نه ... معمولا در ترم های آخر باید برداشت ... من طبق چارت انتخاب واحد خودم دارم میگم
ااا چی شد عزیزم ؟ما هم بدبخت شدیم رفت![]()
مشروط در مشروط شدیم... به نظرتون 1.60 میده بهم ؟ 1 نمره میان ترم و 0.6 هم تشریحی ؟ فقط اون امکان اعتراض گذاشته بود واسه درس و اعتراض هم دادم و دیده اعتراض من رو ولی جوابی نداده ؟ شنبه میرم uni
همش تقصیر خودمونه ... درست و حسابی درس نمیخونیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)