تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 587 از 905 اولاول ... 87487537577583584585586587588589590591597637687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,861 به 5,870 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان امروز صبح که ماشین رو استارت زدم...دور موتور روی 2 رفت! و پایین هم نمیومد!!! تا راه افتادم و پایین اومد!!! قبلا اینجوری نمیشد!!! این طبیعیه؟؟

وقتی هم شب داشتم بر میگشتم از سرکار....وقتی پشت چراغ وامیستم دور موتور روی 1/5 هست!! و پایین نمیاد!!! احساس میکنم صدای موتور بیشتر از قبل میاد توی اتاق در این و ضعیت....یه احساس دیگه هم دارم که شتاب کمی کم شده!!!!

(شمع ها رو دو هفته پیش عوض کردم )

چه کار کنم؟

---------------------------

مشکل شماره دو

آب ماشین رو پر میکنم...هم منبع کمکی هم رادیات بعد از 2-3 هفته تموم میشه!! این هقته احساس کردم خیلی زودتر هم ته کشید! این طبیعیه؟؟؟ مکانیک میگه طبیعیه...اگر نشتی داشته باشی باید هر روز ماشین آب کم کنه نه هر دو سه هفته! میگه پراید همینه!
    میگه اگر هم آب رادیات بر میگرده توی منبع درب رادیاتت خرابه که خب من این مشکل رو قبلا داشتم که با تعویض درب رادیات حل شده و الان دیگه ندارم...
    به نظرنون این طبیعیه؟؟
    دوستای من سمند و 206 دارن میگن ما هر دو ماه - سه ماه آب رو چک میکنیم!!!!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------

مشکل شماره 3

احساس میکنم مدتی هست ماشین خشک گاز میخوره....مخصوصا در دنده های 1و 2و 3 حتی....یعنی وقتی گاز میدم نرم گاز نمیخوره...میدونم پراید هست و نباید انتظار زیاد داشته باشم ولی قبلا به این خشکی نبود ..
    آیا این مشکل رو میشه کم کرد؟ یا حل کرد؟
    Last edited by Ali_softcenter; 04-01-2015 at 00:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

ایشالله ک ایندفه خوب بشه تعمیر دوم 3 سولاخه و از اون واشر یک سر فلزی استفاده کردم و چسبم چسبه کیت سوپاپ زد که دیگه ول نکنه 28 تومن گرفتم چسبو
    مسعله دیگه که شمام اشاره کردین در مورد تعمیرکاره قبلی بگم که 120 هزار ضرر زد .به پیچها ی سر سیلند گریس نزده بود و خشک بسته بود که 4تاش برید که قلاویز کردم دوباره و با ترکمتر تقریبا 80 تا کشید سر سیلندو .
    چسب و که زدم گفتن باید 24 ساعت بمونه بعد اب بریزیم روشن کنیم .در اخر ممنونم ازتون و اگه توصیه ای دارین امر کنید مد نظر قرار بدم .
    راستی چسبه چطوره خوبه ؟؟؟ چسبیه که تراشکارا واسه کیت استفاده میکنن .
    سلام
    paket عزيز ايشالا که اين بار ديگه واشر مشکلى پيدا نمي کنه
    بريدن پيچ اين احتمال را ميده که تعمير کار قبلى از ترکمتر استفاده نکرده و پيچ ها همين طورى فلبداهه بسته و بيش از حد سفت کرده که موقع باز کردن پيچ ها بريده و با قلاويز مشکل حل شده
    اصولا الزامى نيست کع براى واشر سر سيلندر حتما از چسب استفاده بشه . و بيشتر اين چسب کارى براى موقعى به درد ميخوره که سر سيلندر باز بشه و از واشر نو استفاده نشده اونوقت محل هاى نشستن واشر روى بلوک سيلندر رت چسب کارى مى کنند و واشر سر سيلندر را قرار ميدند
    در هر صورت استفاده از چسب مشکلى نداره .
    در مورد واشر هم جنس خوبى استفاده کرديد مشکلى نداره .
    و اما توصيه فعلا سعى کنيد از گاز استفاده نکنيد و از بنزين استفاده کنيد .
    2- روغن موتور را حتما تعويضنيد
    3را دياتور را حتما بشوريد که اگه جرم يا روغنى داره از بين بره و مجددا با مخلوط اب و ضد ىخ استفاده کنيد سعى کنيد زياد ضديخ داخل رادياتور فعلا نريزيد . حدود 1 کافيه
    و مورد اخر اينکه بعد از حدود 10 15 هزار کيلومتر مجددا پيچ هاى سر سيلندر با ترکتر اچارکشى بشه .
    الان که مشکلى ماشين نداره ؟
    و اينکه سر سيلندر توسط نمايدگى ايران خودرو بازو بست شد يا مکانيک بيرون ؟

3. 2 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بازديد و رگلاژ لنت ترمز عقب پژو 206 تيپ 2

براي بازديد لنتهاي عقب 206 بايد كاسه ترمز باز بشه كه اين كار مشكلي نيست، اما گاهي اوقات بخاطر فرسايش بخش داخل كاسه ترمز و يا به اصطلاح" لبه زدن "اين قطعه ، امكان باز كردن به راحتي وجود نداره و لبه هاي لنتهاي ترمز با لبه هاي ايجاد شده در كاسه ترمز درگير شده و كاسه ترمز در نمياد و بايد از روشهاي ديگه استفاده كرد.

اولين روش اينه كه تا حد امكان رگلاژ ترمز كم بشه تا لنتها در وضعيت كاملا جمع شده قرار بگيرن و ديگه به لبه هاي ايجاد شده گير نكنند، اما براي اينكار بايد به پيچ رگلاژ كه داخل مجموعه ترمز قرار داره دسترسي پيدا كرد.

متاسفانه بخاطر طراحي بد پژو ، دسترسي از بيرون امكان پذير نيست و هيچ روزنه مخصوصي براي اينكار در نظر گرفته نشده، ولي با استفاده از يك چراغ سيار دست ساز كه لامپ اون يك لامپ كوچك سكن پرايد يا 206 هست، ميشه تا حدي فضاي تاريك داخل كاسه ترمز را روشن كرد و با چرخاندن كاسه ترمز و تنظيم يكي از سوراخهاي پيچ در مقابل سيستم رگلاژ لنتها، تا حدي دسترسي بوجود آورد.

با اينكار تا حدي دسترسي به سيستم رگلاژ ترمز بوجود مياد، اما متاسفانه بازهم به دليل طراحي بد ، امكان كم كردن رگلاژ به راحتي وجود نداره و برعكس توضيحاتي كه كارخانه در مورد روش كم و زياد كردن رگلاژ داده، چنين چيزي امكان پذير نيست، به هر حال اگر توانستين از اين سوراخ باريگ پيچ چرخ رگلاژ را كم كنيد، در غير اين صورت بايد از روش ديگه اي استفاده كرد.

در اين روش با ايجاد فضاي كافي براي حركت دادن كاسه ترمز به اطراف امكان باز كردن بوجود مياد.

ابتدا درپوش فلزي گردگير كاسه ترمز را باز ميكنيم ، بعد با استفاده از يك سنبه و چكش، بخشي از مهره كه با شافت درگير شده را به جاي اول خودش برميگردانيم تا ديگه درگيري بين مهره و شافت وجود نداشته باشه و مهره راحت باز بشه.

با استفاده از بكس سايز 32 و دسته كمكي بلند، مهره را باز ميكنيم

بعد از باز شدن مهره، واشر پشت مهره هم بيرون مياريم

حالا بايد شافت چرخ عقب باز بشه و براي اينكار از يك سنبه بزرگ با طول و قطر مناسب استفاده ميكنيم و دقيقا بر روي مركز شافت قرار داده و با ضربات محكم پتك روي سنبه، شافت از سمت پشت چرخ و هزار خاري خودش آزاد شده و بيرون مياد

دقت كنيد كه براي انجام اينكار بايد ماشين روي خرك محكم قرار بگيره

حالا كاسه ترمز جاي بازي بيشتر داره و با استفاده از تاير به عنوان اهرم كه با دوتا پيچ سر جاي خودش بسته شده، و حركت دادن به چپ و راست و بالا و پايين، درگيري لبه هاي كاسه ترمز از لبه هاي لنت كمتر شده و از محل خودش در مياد.

بعد از باز شدن كاسه ترمز، لنتها را بررسي و در صورت نياز تعويض ميكنيم.

لبه ايجاد شده در كاسه ترمز را هم بايد برداشته و با سطح داخلي كاسه ترمز هماهنگ كنيم تا امكان سوار كردن راحت و رگلاژ مجدد وجود داشته باشه.

براي اين كار ميتونيد به تراشكار مراجعه كنيد، اما اگر حوصله و دقت داشته باشيد با استفاده از يك سنگ سنباده استوانه اي كه روي دريل بسته شده هم ميشه اينكار را انجام داد

لبه هاي ايجاد شده را تا حد امكان برداشته و با سطح داخلي كاسه ترمز هماهنگ كنيد

بعد از اتمام كار شافت را بايد دوباره سوار كنيد و بايد با ضربات پتك به انتهاي اون، كاملا در جاي خودش سوار بشه.
    دقت كنيد كه شكاف تعبيه شده روي سر شافت بايد به سمت بالا باشه.

در ادامه پيچ رگلاژ را با استفاده از انبردست كم كنيد تا كاسه ترمز راحت سوار بشه و بعد با چرخاندن كاسه ترمز مقدار درگيري لنتها را با سطح داخلي كاسه ترمز بسنجيد.

اگر هيچ درگيري وجود نداشت، كاسه ترمز را در بياريد و كمي پيچ رگلاژ را باز كنيد و باز دوباره انجام بديد، اين كار را چندين بار تكرار كنيد تا بهترين فرم و وضعيت درگيري بوجود بياد، يعني كه نه خيلي سفت و درگير باشه و نه خيلي خلاصي و فاصله وجود داشته باشه،

وقتي كه بهترين وضعيت را تنظيم كرديد، ابتدا واشر و سپس مهره را سر جاي خودش سوار كنيد و با بكس تا حدي سفت كنيد كه لبه قابل كج شده مهره به محل شكاف تعبيه شده روي شافت برسه و با چند ضربه سنبه به لبه خم شونده مهره، آنرا كاملا سفت و به حالت قفل شده در بياريد.

قبل از سفت كردن كامل مهره و با هر بار چرخاندن مهره و سفت كردن اون، يكبار هم با دست كاسه ترمز را بچرخانيد و از روان بودن و گردش آزاد كاسه ترمز اطمينان پيدا كنيد.

در نهايت درپوش گردگير را سوار كرده و چرخ را ببنديد.
    هر دو چرخهاي عقب بايد به يك اندازه و مساوي رگلاژ شده باشند تا بهترين فرم ترمز گرفتن بوجود بياد.
    بعد از انجام اينكار متوجه خواهيد شد كه ترمز دستي قدرت بيشتري پيدا كرده و پدال ترمز هم با توان بهتري عمل ميكنه.

5. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    paket عزيز ايشالا که اين بار ديگه واشر مشکلى پيدا نمي کنه
    بريدن پيچ اين احتمال را ميده که تعمير کار قبلى از ترکمتر استفاده نکرده و پيچ ها همين طورى فلبداهه بسته و بيش از حد سفت کرده که موقع باز کردن پيچ ها بريده و با قلاويز مشکل حل شده
    اصولا الزامى نيست کع براى واشر سر سيلندر حتما از چسب استفاده بشه . و بيشتر اين چسب کارى براى موقعى به درد ميخوره که سر سيلندر باز بشه و از واشر نو استفاده نشده اونوقت محل هاى نشستن واشر روى بلوک سيلندر رت چسب کارى مى کنند و واشر سر سيلندر را قرار ميدند
    در هر صورت استفاده از چسب مشکلى نداره .
    در مورد واشر هم جنس خوبى استفاده کرديد مشکلى نداره .
    و اما توصيه فعلا سعى کنيد از گاز استفاده نکنيد و از بنزين استفاده کنيد .
    2- روغن موتور را حتما تعويضنيد
    3را دياتور را حتما بشوريد که اگه جرم يا روغنى داره از بين بره و مجددا با مخلوط اب و ضد ىخ استفاده کنيد سعى کنيد زياد ضديخ داخل رادياتور فعلا نريزيد . حدود 1 کافيه
    و مورد اخر اينکه بعد از حدود 10 15 هزار کيلومتر مجددا پيچ هاى سر سيلندر با ترکتر اچارکشى بشه .
    الان که مشکلى ماشين نداره ؟
    و اينکه سر سيلندر توسط نمايدگى ايران خودرو بازو بست شد يا مکانيک بيرون ؟
    سلام سامی جان .
    نه شکر خدا تا حالا که عالی بوده بیچاره ماشین حالش سرجاش اومده از همه لحاظ اگزوز هم دیگه پرت پرت نداره صافه صافه . اصن صدای موتور فرق کرده .
    راستی مصرف ماشین رو بنزین تو شهر میانگین چنده !!
    ودر اخر اون چسب میگن گرمای موتور و اب موتور رو میگیره و نمیزاره برسه ب واشر . چسبش دوقلوی بود کامل زدم قسمت کف سیلندر اخه اب خوردگی داشت ..
    درضمن رادیات رو که فرمودین بشورم باچی بشورم که قشنگ هرچی اشغال هس بزنه بیرون ؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از توضیحای بسیار کاملتون این کار برای عمر بهتر سیستم ترمز و ایمنی ماشین بخصوص 206 که سابقه زیادی در این خطر داره بسیار مهمه
    لطف می کنید
    در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم قرار بدید؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان امروز صبح که ماشین رو استارت زدم...دور موتور روی 2 رفت! و پایین هم نمیومد!!! تا راه افتادم و پایین اومد!!! قبلا اینجوری نمیشد!!! این طبیعیه؟؟

وقتی هم شب داشتم بر میگشتم از سرکار....وقتی پشت چراغ وامیستم دور موتور روی 1/5 هست!! و پایین نمیاد!!! احساس میکنم صدای موتور بیشتر از قبل میاد توی اتاق در این و ضعیت....یه احساس دیگه هم دارم که شتاب کمی کم شده!!!!

(شمع ها رو دو هفته پیش عوض کردم )

چه کار کنم؟

---------------------------

مشکل شماره دو

آب ماشین رو پر میکنم...هم منبع کمکی هم رادیات بعد از 2-3 هفته تموم میشه!! این هقته احساس کردم خیلی زودتر هم ته کشید! این طبیعیه؟؟؟ مکانیک میگه طبیعیه...اگر نشتی داشته باشی باید هر روز ماشین آب کم کنه نه هر دو سه هفته! میگه پراید همینه!
    میگه اگر هم آب رادیات بر میگرده توی منبع درب رادیاتت خرابه که خب من این مشکل رو قبلا داشتم که با تعویض درب رادیات حل شده و الان دیگه ندارم...
    به نظرنون این طبیعیه؟؟
    دوستای من سمند و 206 دارن میگن ما هر دو ماه - سه ماه آب رو چک میکنیم!!!!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------

مشکل شماره 3

احساس میکنم مدتی هست ماشین خشک گاز میخوره....مخصوصا در دنده های 1و 2و 3 حتی....یعنی وقتی گاز میدم نرم گاز نمیخوره...میدونم پراید هست و نباید انتظار زیاد داشته باشم ولی قبلا به این خشکی نبود ..
    آیا این مشکل رو میشه کم کرد؟ یا حل کرد؟
    دوست عزیز
    1-مشکل اولتون از تمیز نبودن و بعد از اون خرابی استپره
    که با یه سرویس حل می شه و اگه نشد تحمل تا خرابی کامل و تعویض استپر چون جنس فابریکش بهتره
    2 -کم کردن آب رادیاتور در منبع ذخیره با آب و هوای ایران و جنس درب رادیاتور و نشتی های غیر قابل دیدن طبیعیه و تازه خوبه که کار می کنه و از مخزن می کشه
    شما در شرایط موتور سرد و خاموش هر دو سه هفته آب رادیاتور رو از خود رادیاتور چک کنید و از آب مقطر و ضد یخ بجای آب معمولی استفاده کنید
    3- خشک بودن به دلیل شرایط کاری با سرویس و تعویض به موقع روغن و پیلتر ها درست می شه و احتمال این رو میدم که نیاز به یه فیلر گیری داشته باشید که خیلی تغییر خوبی رو حس می کنید
    البته بی خودی دست تنظیم موتوری رو به ماشینتون باز نکنید

9. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.
    پرایدم مدل 88 هست.
    امروز بطور خیلی ناگهانی یه مشکلی برام پیش اومد.
    ماشینم اصلا استارت نخورد. تا امروز با تک استارت خیلی راحت روشن میشد حتی اگه 3-4 روزم یجا میموند. اول فکر کردم شاید اون سوکتی که از سوئیچ به موتور میره در اومده ولی سرجاش بود. سر باتری ها، جعبه فیوز کنار باتری و فیوزهای داخل رو بررسی کردم مشکل حل نشد. بعد موقع باز کردن سوئیچ صدای پمپ نمیاد و چراغ چک چشمک میزنه. نکنه پمپ بنزین سوخته باشه؟؟؟
    لطفا کمکم کنید.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان.
    پرایدم مدل 88 هست.
    امروز بطور خیلی ناگهانی یه مشکلی برام پیش اومد.
    ماشینم اصلا استارت نخورد. تا امروز با تک استارت خیلی راحت روشن میشد حتی اگه 3-4 روزم یجا میموند. اول فکر کردم شاید اون سوکتی که از سوئیچ به موتور میره در اومده ولی سرجاش بود. سر باتری ها، جعبه فیوز کنار باتری و فیوزهای داخل رو بررسی کردم مشکل حل نشد. بعد موقع باز کردن سوئیچ صدای پمپ نمیاد و چراغ چک چشمک میزنه. نکنه پمپ بنزین سوخته باشه؟؟؟
    لطفا کمکم کنید.
    دوست گرامی اگه چراغ های جلو رو روشن کنید و با نور خوب کار می کنند امکان داره 1
    یا کلید ایمنی درون موتور ( قرمز یا سیاه رنگ) عمل کرده که با فشار درست می شه
    و یا فیوز پمپ بنزین سوخته که عوض می کنید و درست می شه
    بعد به سراغ احتمال های دیگه برید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست گرامی اگه چراغ های جلو رو روشن کنید و با نور خوب کار می کنند امکان داره 1
    یا کلید ایمنی درون موتور ( قرمز یا سیاه رنگ) عمل کرده که با فشار درست می شه
    و یا فیوز پمپ بنزین سوخته که عوض می کنید و درست می شه
    بعد به سراغ احتمال های دیگه برید
    فیوزهای داخل (زیر فرمان) رو چک کردم سالمن. در ضمن دزدگیرو که میزنم درهارو خوب قفل نمیکنه یعنی قفل در نصفه نیمه میره پایین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لطف کنید یه توضیحی در مورد بازدید و رگلاژ لنت ترمز عقب پراید هم بزارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •