دوستان امروز صبح که ماشین رو استارت زدم...دور موتور روی 2 رفت! و پایین هم نمیومد!!! تا راه افتادم و پایین اومد!!! قبلا اینجوری نمیشد!!! این طبیعیه؟؟
وقتی هم شب داشتم بر میگشتم از سرکار....وقتی پشت چراغ وامیستم دور موتور روی 1/5 هست!! و پایین نمیاد!!! احساس میکنم صدای موتور بیشتر از قبل میاد توی اتاق در این و ضعیت....یه احساس دیگه هم دارم که شتاب کمی کم شده!!!!
(شمع ها رو دو هفته پیش عوض کردم )
چه کار کنم؟
---------------------------
مشکل شماره دو
آب ماشین رو پر میکنم...هم منبع کمکی هم رادیات بعد از 2-3 هفته تموم میشه!! این هقته احساس کردم خیلی زودتر هم ته کشید! این طبیعیه؟؟؟ مکانیک میگه طبیعیه...اگر نشتی داشته باشی باید هر روز ماشین آب کم کنه نه هر دو سه هفته! میگه پراید همینه!
میگه اگر هم آب رادیات بر میگرده توی منبع درب رادیاتت خرابه که خب من این مشکل رو قبلا داشتم که با تعویض درب رادیات حل شده و الان دیگه ندارم...
به نظرنون این طبیعیه؟؟
دوستای من سمند و 206 دارن میگن ما هر دو ماه - سه ماه آب رو چک میکنیم!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------
مشکل شماره 3
احساس میکنم مدتی هست ماشین خشک گاز میخوره....مخصوصا در دنده های 1و 2و 3 حتی....یعنی وقتی گاز میدم نرم گاز نمیخوره...میدونم پراید هست و نباید انتظار زیاد داشته باشم ولی قبلا به این خشکی نبود ..
آیا این مشکل رو میشه کم کرد؟ یا حل کرد؟