یادگیری این شبیه ساز چطوره نسخه فارسیش توی بازار هست ؟
ظاهرا بیشتر نسخه فارسیش تو بازار هست.نسخه فارسیش چیزی بهش اضافه نمیشه مگه کرکش کنی. اگه میخوای یه چیز اجمالی ازش یاد بگیری باید 2 ماهی وقت صرف کنی.
مثل اینکه این تاپیک خوابیده.بچه های قبلی کجایین پس؟
اینجا که گفتین « نسخه فارسیش چیزی بهش اضافه نمیشه مگه کرکش کنی » منظورتون چیه؟
یعنی اینکه اگه شما بخوای هواپیما،منظره،تسکتچر، نرم افزار یا هرچیزدیگه ای به غیر از محتویات cd بهش اضافه کنی نمیشه چون روش قفل گذاشتن.درضمن فقط رو سه تا سیستم نصب میشه فقط.خواستن انحصاریش کنن. لینک کرکش(باز کردن قفل)تو صفحه اول این تاپیک هست. من مال خودمو با اون کرک کردم.
توی ود منوی fsp setting داره که اونجا میتونید
اگه صدارو به millitary عوض کنید بدو بیراه میگه
یکی به منم جواب بده دیگه
سلام دوستان..من mytraffic را نصب کردم و طبق اموزشش هم فایل fsx.cfg را ویرایش کردم و در قسمت scenery هم ادش کردم اما هیچ ترافیکی ندارم مقدار ترافیک هم روی 100٪ گاشتم اما محیط خالیه از ترافیک...کسی از دوستان میتونه کمک کنه ایراد از کجاست ؟البته یکجا خوندم که میگفت باید ترافیک خود شبیه ساز را disable کنی ولی پیدا نکردم از کجا باید disable کرد...اگه کسی نصب کرده به ما هم یاد بده...ممنونم
سلام من هم همین مشکل رو پیدا کردم و مجبور شدم دوباره از اول نصب کنم
تازه follow e هم ایرور unable toprovide follow me service میده
ولی هیچ کس به داد ما نمی رسه
بعد از اون قبلا 737 من دارای 3 ایر لاین و رنگ بود ولی الان فقط همون یکی مال خود بویینگ رو دارم
خواهشا یکی کمک کنه
شما که گفتین فقط رو سه تا سیستم نصب میشه روی سیستم خودم اگه ویندوزم رو عوض کنم دوباره میتونم نصبش کنم یا باید کرکش کنم؟
درمورد my traffic من لینک دانلود رو از همین سایت گرفتم و بدون هیچ تغییری در برنامه اونو نصب کردم الانم اجرا میشه.
در مورد اینکه میگی الان فقط یه ایرلاین داری مطمئن شو که گزینه show all variation در قسمت انتخاب هواپیما فعال باشه.دکمه اش کنار دکمه details قرار داره.
بله برای هر بار نصب کردن کرک هم لازمه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)