می خوام خونه نصب کنم این ارور رو میده
Breeze Home.sims3pack: Error:Requires missing expansion pack
می خوام خونه نصب کنم این ارور رو میده
Breeze Home.sims3pack: Error:Requires missing expansion pack
سلام دوستان
لطفا بگین تا حالا چه پک هایی اومده و هر کدوم چی کار می کنن.
مرسی
کسی نیس از یه کیلوبایت بگذره؟؟؟؟؟؟؟
جوابمو کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟
1-world advwnture: EPاولین پک این بازی که در آن شما میتوانید به کشور های مصر و چین و پاریس سفر کنید و ماجرا های زیادی را در پیش دارید
2-high-end loft stuff:دومین پک سیمز و اولین پک وسایل که در این پک می توانید با وسایل زیبا تر و بامزه تر بازی کنید
3-ambitions EP:سومین پک ودومین پک اکسپیشن که میتوانید در آن شغل های جدید : آتشنشانی و روح گیری و ...و...را انجام دهید وکار هایی مثل سنگ تراشی و ساختن وسایل و...راانجام دهید
4-Fast lane stuff:چهارمین پک است در این پک می توانید موتور ها و ملشین های گوناگون و زیبایی را داشته باشید
5-Late night:پک پنجم . در این پک می توانید در آپار تمان زندگی کنید و به بار و دیسکو بروید و نوشیدنی ها ساز ها و...را
تجربه کنید
5-out door living stuff:پک ششم که پک زندگی در بیرون از خانه است و از دنیای درون خانه بیرون می آیید و به دنیای
زیبای بیرون و حیاط میروید
6-Generation EP:نسخه هفتم و یکی از زیبا ترین پک ها که کار های جدید و شغل و... که بیشتر به نو جوانان اختصاص داده شده
7-Town life stuff:زندگی شهری که ساختمان های جدید تری دارد
8-PETS EP:زیبا ترین پک که در آن میتوانید حیوان خانگی: سگ-گربه-اسب-ببر-ماهی-طوطی-موش-همستر-مار-سنجابو... داشته باشید![]()
![]()
دوستان کسی می دونه من باید چه اپدیتی برای سیمزم نصب کنم ؟
یه سوال دیکه هم اینکه من اگر همه پک های سیمز رو بگیرم و نصب کنم خودش اپدیت میکنه ؟
و اینکه اگر همه ی پک ها رو نصب کنم دیگه نمی تونم به صورت معمولی یه خانواده بسازم و بصورت معمولی بازی کنم ... منظورم اینه که مثل وقتی که هیچ پچی نصب نیست
دوست عزیز اگر من همه ی پک های سیمز رو الان از سایت بخرم دیگه مشکل اپدیت ندارم ؟ دیونه شدم از دست این اپدیت ..
میشه به ترتیب این پک ها رو بم بگید .مثلا اگر من بخوام پک سومی رو نصب کنم باید پک 1 و 2 و 3 رو نصب کنم ؟
اگر لطف کنید به ترتیب این پک ها رو بم بگید
من به ترتیب نوشتم. اگر به ترتیب نصب کنید مشکل آپدیت ندارید
اگر این همه پک ها رو بگیرم می تونم بصورت معمولی یه خانواده بسازم و توی یک خونه زندگی کنم ؟ یعنی اگر اپدیت کن حتما باید بازی اون پچ ها رو بازی کنم ؟
وقتی این پک رو نصب کردم out door living stuf دیگه نمی تونم به صورت معمولی بازی کنم باید حتما بیرون از خونه نصب کنم ؟ یعنی دیگه نمی تونم انتخاب کنم که بیرون باشم یا توی خونه ؟
ببخشید اینقدر گیچتون کردم![]()
بازم براش پک می یاد؟
من گذاشتم وقتی همش اومد بخرم.
البته 3 تا اولیش رو دارم ولی الان پاکش کردم.
دی وی دی هاش هم پر خشه.
برا همین می خوام همش که اومد دوباره بخرم.
یکی رو بزنی همه باز میشن و از همه میتونین ایتفاده کنید معمولی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)