دوستان من تو سایت کسپر ورزن 5.0.0.523 رو دیدم اما اینجا دوستان میگن اخرین ورزن 5.0.0.506 حالا کدومش ورزن نهاییه
دوستان من تو سایت کسپر ورزن 5.0.0.523 رو دیدم اما اینجا دوستان میگن اخرین ورزن 5.0.0.506 حالا کدومش ورزن نهاییه
از چه ويندوزي استفاده ميكنيد؟
كدام Build نسخه را استفاده كرديد؟
يكبار سعي كنيد كاسپر را Repair كنيد.ببينيد مشكل حل ميشه يا خير.
دليل طولاني شدن انتشار نسخه نهايي بعد از انتشار نسخه 463 اينه كه همچنان بر اساس اشكالات و گزارشهايي كه به كمپاني كاسپر ميرسه دارند سعي ميكنند نسخه فينالي كه ميخوان منتشر كنند حداقل اشكالات را داشته باشه و مانند نسخه هاي قبلي نباشه.
درسته. ممنون از اطلاع رسانی.
دو روز پیش 8.0.0.523 رو به عنوان نسخه جدید ورژن 2009 بیرون دادند. مثل اینکه نسخه 8.0.0.506 با بعضی لپ تاپ های توشیبا مشکل داشته که در این نسخه برطرف شده. به هر حال از حالا به بعد اخرین نسخه ورژن 2009 همین 8.0.0.523 محسوب میشه.
لینک مربوط به اعلام انتشار این نسخه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من kaspersky anti virus 6 رو سيستمم نصب هست ولي از ديروز كليدي براش پيدا نكردم و از سايت كاسپر اسكاي نسخه kav7 رو دانلود كردم
حالا روش نصبشو ميخو استم و ايا بايد قبلش نسخه 6 رو پاك كنم يا لزومي نداره
با تشكر
مسلما باید ورژن قبلی رو پاک کنید.
در ضمن بهتره حالا که قبلی رو میخواهید پاک کنید آخرین ورژن پایدار این محصول رو پاک کنید.
8.0.0.506
سیستم من چه مشکلی داره که این عدد ها هر روز بیشتر میشن؟
![]()
کاسپر ویروس پیدا میکنه.
اینم آمارش هست.
یه فول اسکن کن ببین اوضاء چطوره؟
سلام دوستان.چطور میشه یک فایل رو تو لیست سفید کاسپر قرار داد؟ من اینترنت سیکیوریتی 2010 دارم .ممنون
در بخش تنظیمات به قسمت Threats and Exclusions برید و settings مربوط به قسمت Exclusions رو بزنید. در پنجره ای که باز میشه و در قسمت exclusion rules با استفاده از گزینه add فایل یا فولدر مورد نظر رو وارد کرده و پنجره ها رو ok کنید.
سلام.من نسخه portable کاسپر رو با اپدیت به تاریخ روز میخولم.از کجا میتونم دانلودش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)