ببخشید آیا می شود در ورد پاورقی ها رو به صورت دو ستونی در آورد؟ (هر صفحه پاورقی هاش در دو ستون باشد)
ببخشید آیا می شود در ورد پاورقی ها رو به صورت دو ستونی در آورد؟ (هر صفحه پاورقی هاش در دو ستون باشد)
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
من یه فایل word با متن فارسی دارم که فاصله بین کلماتش از بین رفته و تمام کلمات رو به هم چسبیده نشان میدهدمثل این:(اطلاعاتکاربریشماواردس یستمشدهاست) اما روی کامپیوتر یکی از دوستام درسته و به شکل درست نشان داده می شود مثل(اطلاعات کاربری شما وارد سیستم سده است)لطفا من را راهنمایی کنید تا تنظیمات word ام را درست کنم.
با سپاس فراوان.
سلام
به نظر من این کار موقعی میشه که از دو ستون برای نوشتن متنون استفاده کنید که برای هر ستون یه پاورقی ایجاد میشه.
منم در برخي موارد ديدم كه اون add-ins ذكر شده براي فارسيها خوب عمل نميكنه
نهايتا من بهتر ميدونم كه با همون نرم افزاري كه من معرفي كردم كار كني
PDFMachine
سلام
ورودت رو به انجمن تبريك ميگم
فايلتون رو بذاريد تا چك بشه
با تشکر از شما دوستان
من یه قسمت از فایل word را به همراه عکسی از اونچه که روی کامپیوترم می بینم را در لینک زیر روی رپیدشیر گذاشتم (چون نتونستم اون را در اینجا پیوست کنم)
من مابقی فایلها رو کاملا درست می بینم و word ام هم 2007 است.
پیشاپیش از راهنمایی همه شما دوستان متشکرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
باید بگم واسه منم همونطوری نمایش داده میشه
و اشکال از سیستم شما نیست
اشکال از فایل هست که به نظر میاد از اینترنت کپی شده باشه و فرمتش در ورد اینگونه نمایش داده بشه
سلام
من این فایل شما رو هم تو xp , seven و هم تو ورد 2003,2007,2010 باز کردم به همین شکل نشون میده...
من مابقی فایلها رو کاملا درست می بینم
خوب وقتی این مشکل فقط برای یه فایل خاصی هست ایراد از فایلی هست که دارین...
اگه اینطوره !!! تو وردی که درست نشون میده با یه فرمت دیگه سیوش کنید و بعد خودتون امتحان کنید ببینید درست میشه.اما روی کامپیوتر یکی از دوستام درسته و به شکل درست نشان داده می شود
_________
پستا تقریباً همزمان شده من متوجه نبودم که wordist عزیز جوابتون رو میدن...
Last edited by Dew Drop; 02-03-2011 at 23:35.
متاسفنه در در ruler و نه در page setup موردی برای این کار پیدا نکردم(آفیس 2010) لطفا کمک کنید.
ممنون دوست عزیز ، اما تو بعضی از کتابها دیدم که بالا متن هست و پاورقی همون صفحه به صورت دو ستون بود
از این لحاظ پرسیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)