تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 587 از 2403 اولاول ... 8748753757758358458558658758858959059159763768710871587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,861 به 5,870 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز چرا دروغ به خورد مردم می دی شما خودت تو همین فروم دقیقا 4 ماه پیش می گفتی سرعتت با اندیشه رو 160 می چرخه حالا دنیا چرخید و شاتل یه کارت تخیفی بهت دادو ....... ارزش نداره بخوای همه چیزو بفروشی دروغ ممنوع
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعضی ها خسته نمی شن با دستمالشون اینقدر ...............
    بابا روزی 100 بار تبلیغ نمی کنن که حال ادم بهم می خوره همش حرفای تکراری
    دادش اینجا کسی از شاتل نیومده بگه همه جمع کنین بیاین شاتل ما سوال می پرسیم اونا هم جواب میدن اگه تو به این میگی دستمال زنی پس تو که چیز اندیشه رو کندی بردی خونه شبا هم با خودت میخوابونی

منم نگفتم که حقم رو اندیشه نمیده میرم از جای دیگه میگیرم کلا تو این کشور به حقت نمیرسی گفتم با این هزینه باید بیشتر از این به من سرویس بدن

تو هم کسی زور نکرد بیای شاتل یا جای دیگه اصلا تا هست مشتری مثل تو که اندیشه برشکست نمیشه مشتری به این میگن دیگه هی بزن تو سرش خرش کن صداش هم در نیاد بعد تازه تو کار بقیه کاربرا هم دخالت کنه بگه از کجا برن حقشون رو بگیرن تو همون خطط رو محکم بچسب به شاتل و بقیه شرکت ها کار نداشته باش.

2. این کاربر از behnam_gunner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اره من اصلا از کارمنای اندیشم نمی دونستی بدون
    اینم بدون که رشتی ها همینن تو کف شرکتهای تهرانی موندن پارس انلاین دیدم چه گلی به سرم زد دهنمو سرویس کرد رفتم اندیشه هیچ شرکت تهرانی واسه شهرستان دل نمی سوزونه 1 ماه دیگه من هستم تو هم هستی مشترکای شاتل هم هستن ببینیم اوضاع کی بهتره اگه شاتل بهتر بود من نوکرتم هستم خودم میام 10 نفرم می یارم اما ما از این بازیچه ها زیاد دیدیم شب دراز است و.................

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اره من اصلا از کارمنای اندیشم نمی دونستی بدون
    اینم بدون که رشتی ها همینن تو کف شرکتهای تهرانی موندن پارس انلاین دیدم چه گلی به سرم زد دهنمو سرویس کرد رفتم اندیشه هیچ شرکت تهرانی واسه شهرستان دل نمی سوزونه 1 ماه دیگه من هستم تو هم هستی مشترکای شاتل هم هستن ببینیم اوضاع کی بهتره اگه شاتل بهتر بود من نوکرتم هستم خودم میام 10 نفرم می یارم اما ما از این بازیچه ها زیاد دیدیم شب دراز است و.................
    پس نکنه اونی که زنگ میزنم ...وشعر تحویل میده تو هستی میگم اشنا میزد

بعدش هم برای صدمین بار من میگم اخلاق سرویس دهنده برام مهمتره من حاضرم با سرعت کمتر کار کنم ولی isp این جوری جوابم رو نده و بعض از کارمند هاش هم بندازه بیرون تا یه وقت از زیادی حرص خوردن نترکن

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

پس نکنه اونی که زنگ میزنم ...وشعر تحویل میده تو هستی میگم اشنا میزد

بعدش هم برای صدمین بار من میگم اخلاق سرویس دهنده برام مهمتره من حاضرم با سرعت کمتر کار کنم ولی isp این جوری جوابم رو نده و بعض از کارمند هاش هم بندازه بیرون تا یه وقت از زیادی حرص خوردن نترکن
    کوچولو حواست به حرف زدنت باشه مثل ادم حرف بزن چطور تا دیروز که داشتی 120 کیلو می گرفتی اخلاق سرویس دهنده متعالی بود امروز که اوردنت پایین اخلاقشون بوفت کرده

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کوچولو حواست به حرف زدنت باشه مثل ادم حرف بزن چطور تا دیروز که داشتی 120 کیلو می گرفتی اخلاق سرویس دهنده متعالی بود امروز که اوردنت پایین اخلاقشون بوفت کرده
    من شخصیت طرفی رو که دارم باش حرف میزنم نگاه میکنم در حد شخصیتش جواب میدم اخه زیاد حرف میزنی کلا البته شاید اندیشه بهت تشویقی میده به هر حال الان از ساعت کاریت گذشته جزو اضافه کاریت محسوب میشه

منم برام مهم نیست تا دیروز چقدر میگرفتم اصلا الان سرعتم پایینه اینجا شاتل بهتره میرم اونجا شاتل سرعتش کم شد میرم پارس اون کم شد دوباره میام اندیشه اصلا هر جا که سرعت خوب باشه من میگم الان اندیشه سرعتش بره من کمه میخوام برم حالا تو هی خودت رو بنداز وسط بگو 1 ماه بعد رو میبینیم دیروز رو میدیدم فردا را خواهم دیدی اصلا ما که مثل تو چشم بصیرت نداریم ما همین امروز رو فقط میبینیم امروزم سرعت اندیشه پایینه حالا تو سال بعد رو ببین همین جا بمون

7. 2 کاربر از behnam_gunner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقایون خانمها به اعصابشون مسلط باشن شما رو به صبر و تقوای بیشتر تشویق می کنم ضمنا اینجا خانمها هم مطلب می نویسن لطفا رعایت کنیدبه قول یکی از دوستان این روزا به جای مطلب مفید فقط اینجا اسپم داره تولید می شه دوستان لطف کنن سرویسها و شرکتهایی که ازشون سرویس می گیرن رو یکبار اعلام کنن و اگر خواستن در ساعات مختلف اعلام سرعت کنن تا بشه قضاوت کرد اینطوری به همه کمک می شه .

9. این کاربر از alves2774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

آقایون خانمها به اعصابشون مسلط باشن شما رو به صبر و تقوای بیشتر تشویق می کنم ضمنا اینجا خانمها هم مطلب می نویسن لطفا رعایت کنیدبه قول یکی از دوستان این روزا به جای مطلب مفید فقط اینجا اسپم داره تولید می شه دوستان لطف کنن سرویسها و شرکتهایی که ازشون سرویس می گیرن رو یکبار اعلام کنن و اگر خواستن در ساعات مختلف اعلام سرعت کنن تا بشه قضاوت کرد اینطوری به همه کمک می شه .
    انگار اقایون ادم نیستند و باید فحش بشنوند (بخونند!)

11. این کاربر از reza3600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه archfrut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان همه خسته نباشید.
    128 3GB خط 8
    از ساعت 1 تا 3:30 خوب نبود از 3:30 سرعت 30 تا 60 متناوبه.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

128 3GB خط 8
    از 1 تا 3:5 افتض از 3:5 تا 4:10 30-60 KB

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض dsl 882

128 3GB خط 8
    از 1 تا 3:5 افتض از 3:5 تا 4:10 30-60 KB

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •