تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 587 از 1219 اولاول ... 874875375775835845855865875885895905915976376871087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,861 به 5,870 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بچه ها من یه سوال داشتم در واقع یه نظر سنجی
    اولا نظر خودمو تا به اینجا بگم.چرا ما ایرانیا فرهنگمون اینه از چیزی که داریم تعریف کنیم؟هر کی ویندوز خودشو میگه بهترینه.هر کی آنتی ویروسه خودشو میگه بهترینه.هر کی کنسول خودشو میگه بهترینه.بابا بس کنید این حرفارو
    خوب هر کی دوست داره یه جور فکر کنه.من خودم پلی 3 دارم.نیازیم به بحث ندارم بگم ایکس باکس بهتره یا پلی 3 برید توی سایتای مقایسه کنسول ها البته سایت های بازی خارجی میبینید از همه لحاظ و درجه و گرافیک و هر چی بگی پلی 3 سر تر از ایکس باکسه.خوب حالا یکی دوست داره ایکس باکس بخره به ما چه؟وسعش به پلی 3 نمیرسه چون گرونه.و فکر میکنه با خریدن ایکس باکس در واقع همون پلی 3 رو خریده(که صد در صد در اشتباه)اما بازم سلیقشه.الانم اونایی که ایکس باکس دارن برا چی میان تو این تاپیک که مخصوصی پرسش و پاسخ پلی 3 هست و هی میگن این بهتره و اون بدتره؟نظرتون رو برا خودتون نگه دارید باشه بابا ایکس باکس خدا پلی 3 هیچ.خوبه؟

حالا سوال های من

به نظر من با این روند کاهش قیمت بازیای پلی 3 روز به روز داره قیمت بازیا کاهش پیدا میکنه.شما نگاه کن بازیا اول زیر 90 نمیومد.الان به 15 تومن هم رسیده گرون ترین بازی الان فکر کنم پیس 2011 باشه با قیمت 65 تومن.در صورتی که بازیای پلی 3 به 150 تومن هم میرسید.من فکر کنم تا یه 5 6 ماه دیگه گرون قیمت ترین بازیای پلی 3 30 تومن باشن نظر شماها چیه؟

در ضمن درباره کپی خور کردن هم بگم.من از چند نفر متخصص این کارا پرسیدم.اونایی که میخواید برید بخرید کپی خور نکنید.دستگاه رو داغون میکنه و بعد 5 6 ماه دستگاه میسوزه هوتوتو.اصلا وقتی شما بخوای برات توضیح بدن که چه جوری کپی خور میکنن دستگاه رو متوجه میشی که یه کلک خیلی مبتدیانس به یه دستگاه غول نسل جدید.این کارا هم فقط تو ایران انجام میشه دیگه
    ما از توپخونه رفتیم بگیریم همونجا دوست بابام گفت میخوای کپی خورش کنم؟ولی من تضمینی نمیکنم برا دستگاه مضره هیچکیم اینجا این کار رو تایید نمیکنه اما خوب هر کی میخواد براش انجام میدیم.اصلا گول نخورید.یه کار شرکتی و تمیز نیست.یه کلک دستسازه
    در مورد قسمت اول حرفای شما :
    خودتون میگید بحث مقایسه و این چیزارو تموم کنید بعد تو همه جمله هات میگی ps3 از xbox سره خودتم نگو دیگه دوست من (من هر 2 کنسول رو دارم) و قبول ندارم که که ps3 از همه نظر از xbox سره این جمله فقط تو بازی های انحصاری صدق میکنه وگرنه برتری دیگه ای نداره حالا نظر شخصی خودم : هر 2 کنسول جذابیت خاص خودشون رو دارن هر کدوم یه دستگاه مجزا هستن اصلا نیازی به مقایسه کردن نیس
    در مورد قیمت بازی ها هم که شما میگی داره میاد پایین خب بازی های کپی ارزون هستن وگرنه اریجینال که هنوز قیمت خودشونو دارن همین 2 روز پیش دوست من کیلزون 3 رو 90 تومان خرید منم خریدم 5 تومان
    در مورد قسمت دوم :
    راستش من اصلا درست متوجه نشدم چی گفتی شما
    این -- که چیز خاصی نیس که باعث سوختن دستگاه بشه فقط یه FW نصب میشه رو دستگاه همین
    این FW هم که در اصل همون مال رسمی sony هستش که دستکاری کرده حالا من درست منظورمو نمیتونم برسونم در کل حرفم اینه که این -- هیچ ربطی به سوختن دستگاه نداره تا اینجا که من دیدم نکته مثبت هم داره به درایو دستگاه فشاری نمیاد بازیو از رو هارد انجام میدیم

2. 4 کاربر از rahmank750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ري

پيش فرض

سلام بچه ها من یه سوال داشتم در واقع یه نظر سنجی
    اولا نظر خودمو تا به اینجا بگم.چرا ما ایرانیا فرهنگمون اینه از چیزی که داریم تعریف کنیم؟هر کی ویندوز خودشو میگه بهترینه.هر کی آنتی ویروسه خودشو میگه بهترینه.هر کی کنسول خودشو میگه بهترینه.بابا بس کنید این حرفارو
    خوب هر کی دوست داره یه جور فکر کنه.من خودم پلی 3 دارم.نیازیم به بحث ندارم بگم ایکس باکس بهتره یا پلی 3 برید توی سایتای مقایسه کنسول ها البته سایت های بازی خارجی میبینید از همه لحاظ و درجه و گرافیک و هر چی بگی پلی 3 سر تر از ایکس باکسه.خوب حالا یکی دوست داره ایکس باکس بخره به ما چه؟وسعش به پلی 3 نمیرسه چون گرونه.و فکر میکنه با خریدن ایکس باکس در واقع همون پلی 3 رو خریده(که صد در صد در اشتباه)اما بازم سلیقشه.الانم اونایی که ایکس باکس دارن برا چی میان تو این تاپیک که مخصوصی پرسش و پاسخ پلی 3 هست و هی میگن این بهتره و اون بدتره؟نظرتون رو برا خودتون نگه دارید باشه بابا ایکس باکس خدا پلی 3 هیچ.خوبه؟

حالا سوال های من

به نظر من با این روند کاهش قیمت بازیای پلی 3 روز به روز داره قیمت بازیا کاهش پیدا میکنه.شما نگاه کن بازیا اول زیر 90 نمیومد.الان به 15 تومن هم رسیده گرون ترین بازی الان فکر کنم پیس 2011 باشه با قیمت 65 تومن.در صورتی که بازیای پلی 3 به 150 تومن هم میرسید.من فکر کنم تا یه 5 6 ماه دیگه گرون قیمت ترین بازیای پلی 3 30 تومن باشن نظر شماها چیه؟

در ضمن درباره کپی خور کردن هم بگم.من از چند نفر متخصص این کارا پرسیدم.اونایی که میخواید برید بخرید کپی خور نکنید.دستگاه رو داغون میکنه و بعد 5 6 ماه دستگاه میسوزه هوتوتو.اصلا وقتی شما بخوای برات توضیح بدن که چه جوری کپی خور میکنن دستگاه رو متوجه میشی که یه کلک خیلی مبتدیانس به یه دستگاه غول نسل جدید.این کارا هم فقط تو ایران انجام میشه دیگه
    ما از توپخونه رفتیم بگیریم همونجا دوست بابام گفت میخوای کپی خورش کنم؟ولی من تضمینی نمیکنم برا دستگاه مضره هیچکیم اینجا این کار رو تایید نمیکنه اما خوب هر کی میخواد براش انجام میدیم.اصلا گول نخورید.یه کار شرکتی و تمیز نیست.یه کلک دستسازه
    سلام دوست عزیز

قسمت اول به نظر من باید به همه اجازه حرف زدن داد حتی به کسی که مثل ما فکر نمی کنه
    در مورد کاهش قیمت هم دو تا احتمال هست یک اینکه این بازی ها که می فرمایید دست دوم هستن دوم اینکه چون مشتری ندارن که احتمال دوم قوی تره
    در مورد اینکه کپی کنی کنسول فشار میاد دلیل علمی بیار از نظر فیزیکی وقتی شما بازی رو از روی هارد اجرا میکنی برای کنسول بهتر هست چون کلا قسمت خواننده از روی درایور بلو ری از کار می یفته پس مصرف برق و طول عمر میره بالا و در ضمن کلا درصد خطا هارد از بلو ری کمتر هست مشکل بافر هم نداره
    برسیم سر --
    کلا -- کردن یعنی دور زدن یا به اشتباه انداختن برنامه یا سخت افزار حالا شما میگی فشار میاره به کجاش توضیح بدی خیلی خوبه . این صحبت ها رو من وقتی داشتم XBOX می خریدم این فروشنده ها زدن که برد جاسپر به درد آشغالی میخوره چون -- نمی شه دیدیم -- شد الان چندین ساله داره کار میکنه خرابم نمیشه فشار هم نمی یاد بهش .مثل پی اس پس و PS2 . دلیل دیر -- شدن PS3 هم آشنا نبودن با سخت افزار بود و اینکه میکروسافت دشمن زیاد داره و دیگه اینکه نرم افزار اون همه گیر هست و این -- هم از درایوری هست که ساخت خود میکروسافت نیست برعکس PS3 تکنولوژی داره که در اختیار سونی هست وقتی سونی به اجبار برای بازی به شرکت ها درخواست میده باید مشخصات سیستمشو بهشون بگه پس اطلاعات لو میره
    یک چیزی کلا -- کردن یعنی آبرو ریزی میکروسافت آبروش خلیی زود رفت ولی سونی مقاومت کرد ولی این مقاومت شکسته شد
    آخرش هم این دعوا سر کنسول همه جای دنیا اتفاق می یفته یک جور کل کل هست پس زیاد جدی نگیر همون کسای که از 360 بد گفتن وقتی موقعیت خوب براشون پیش اومد 360 هم خریدن یا کسای که 360 داشتن رفتن PS3 خریدن .

4. این کاربر از omid2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

در اینکه ps3 دستگاه خوب وکاملیه شکی نیست ولی وقتی x360 همون بازیهارو باهمون کیفیت داره به قیمت مفت اونم تو مملکت ما که باید هزار تومنو از زیر پای هزارتا فیل بدست بیاری پس مسلما تو ایران x360 بهتره.البته من نظرخودمو از بعد اقتصادیش گفتم باز اینجا هم به کل کل کشیده نشه و تایپک بازدهیش کم بشه.
    Last edited by astatira; 27-02-2011 at 01:09.

6. 2 کاربر از astatira بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

هیچ کدام از دوستان سایت برای دانلود بازی نداره؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

11

سلام دوستان عزیز
    یه خبر خوب

دیروز Multiman 1.16.03 رلیز شد و یک تغییر بسیار خوب رو توش شاهد بودیم
    بله پشتیبانی از فرمت NTFS در هارد اکسترنال
    با این حساب این جور که من فهمیدم دیگه نیازی هم نیس بازی ها رو به اینترنال انتقال بدین و همه بازی ها از رو اکسترنال اجرا میشه

اینم مشخصات ورژن جدید این برنامه :

• NTFS support for external USB HDD (START+/ to switch to NTFS driver)
    • USB.CFG configuration file edit required: 0xVNID:0xPRID:V (vendor ID, product ID, V=number of volumes)
    • Only copy from NTFS is supported – nothing more, nothing less
    • Folder/File copy in FileManager from NTFS volumes
    • Merging split files while copying from NTFS is not supported (only 1:1 copy)
    • Altered display modes 1, 2, 3 and 4 (small device icon in lower right corner)
    • Fixed 99% progress bar freeze
    • Fixed “not enough space on destination drive” in rare cases
    • New cache convention
    • Added support for 3.56 spoof
    • Probably a lot of other things…

یکی بهم بگه قضیه 3.56 spoof چیه ؟ یعنی الان 3.56 هم -- شده ؟ اگه شده باشه که عالیه آپدیت کنیم 3D ساپورت هم به کنسولمون اضافه شه
    دوست عزیز اون فقط برای کپی بازی ها روی هارد اینترال استفاده می شه ، هنوز امکانش رو نداره که بازی رو از روی یک هارد NTFSاجرا کنه ...

در ضمن اسپوف هیچ ربط به بالا بردن فریم ور نداره که بخواد قابلیت تری دی اضافه بشه ....

9. 2 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    یه خبر خوب

دیروز Multiman 1.16.03 رلیز شد و یک تغییر بسیار خوب رو توش شاهد بودیم
    بله پشتیبانی از فرمت NTFS در هارد اکسترنال
    با این حساب این جور که من فهمیدم دیگه نیازی هم نیس بازی ها رو به اینترنال انتقال بدین و همه بازی ها از رو اکسترنال اجرا میشه

اینم مشخصات ورژن جدید این برنامه :

• NTFS support for external USB HDD (START+/ to switch to NTFS driver)
    • USB.CFG configuration file edit required: 0xVNID:0xPRID:V (vendor ID, product ID, V=number of volumes)
    • Only copy from NTFS is supported – nothing more, nothing less
    • Folder/File copy in FileManager from NTFS volumes
    • Merging split files while copying from NTFS is not supported (only 1:1 copy)
    • Altered display modes 1, 2, 3 and 4 (small device icon in lower right corner)
    • Fixed 99% progress bar freeze
    • Fixed “not enough space on destination drive” in rare cases
    • New cache convention
    • Added support for 3.56 spoof
    • Probably a lot of other things…

یکی بهم بگه قضیه 3.56 spoof چیه ؟ یعنی الان 3.56 هم -- شده ؟ اگه شده باشه که عالیه آپدیت کنیم 3D ساپورت هم به کنسولمون اضافه شه
    همونطور که تو صفحات قبل گفتم و دوستمون هم اشاره کردند این قضیه NTFS فقط برای کپی هست و قابلیت اجرا رو از رو هارد NTFS نداره حداقل فعلاً

Spoof هم واسه اینه که PSN فکر کنه شما داری از 3.56 استفاده میکنی درحالی که واقعاً 3.55 نصب هست. والا ما که LED مون 3D ساپورت نمیکنه: راستی اون monitor ها یا TV هایی که 3D ساپورت نیستن میشه با عینک 3D تصاویر 3D رو دید؟

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز

قسمت اول به نظر من باید به همه اجازه حرف زدن داد حتی به کسی که مثل ما فکر نمی کنه
    در مورد کاهش قیمت هم دو تا احتمال هست یک اینکه این بازی ها که می فرمایید دست دوم هستن دوم اینکه چون مشتری ندارن که احتمال دوم قوی تره
    در مورد اینکه کپی کنی کنسول فشار میاد دلیل علمی بیار از نظر فیزیکی وقتی شما بازی رو از روی هارد اجرا میکنی برای کنسول بهتر هست چون کلا قسمت خواننده از روی درایور بلو ری از کار می یفته پس مصرف برق و طول عمر میره بالا و در ضمن کلا درصد خطا هارد از بلو ری کمتر هست مشکل بافر هم نداره
    برسیم سر --
    کلا -- کردن یعنی دور زدن یا به اشتباه انداختن برنامه یا سخت افزار حالا شما میگی فشار میاره به کجاش توضیح بدی خیلی خوبه . این صحبت ها رو من وقتی داشتم XBOX می خریدم این فروشنده ها زدن که برد جاسپر به درد آشغالی میخوره چون -- نمی شه دیدیم -- شد الان چندین ساله داره کار میکنه خرابم نمیشه فشار هم نمی یاد بهش .مثل پی اس پس و PS2 . دلیل دیر -- شدن PS3 هم آشنا نبودن با سخت افزار بود و اینکه میکروسافت دشمن زیاد داره و دیگه اینکه نرم افزار اون همه گیر هست و این -- هم از درایوری هست که ساخت خود میکروسافت نیست برعکس PS3 تکنولوژی داره که در اختیار سونی هست وقتی سونی به اجبار برای بازی به شرکت ها درخواست میده باید مشخصات سیستمشو بهشون بگه پس اطلاعات لو میره
    یک چیزی کلا -- کردن یعنی آبرو ریزی میکروسافت آبروش خلیی زود رفت ولی سونی مقاومت کرد ولی این مقاومت شکسته شد
    آخرش هم این دعوا سر کنسول همه جای دنیا اتفاق می یفته یک جور کل کل هست پس زیاد جدی نگیر همون کسای که از 360 بد گفتن وقتی موقعیت خوب براشون پیش اومد 360 هم خریدن یا کسای که 360 داشتن رفتن PS3 خریدن .
    اینو موافقم ولی دشمن زیاد داشت
    الان سونی دشمن زیاد داره و مایکروسافت دشمناش رو با خودش دوست کرده.
    اون موقع که کینکت رو -- کردن و درایور براش نوشتن به جای تعقیب و زندانی کردن و جریمه و .... اومد جایزه گذاشت و با هکر ها ارتباط برقرار کرد.

اما سونی بر عکس اومد graf_chokolo رو 1 میلیون یورو جریمه کرد و Geohots رو هم همچین بلاهایی سرش آورد...
    جای تاسف داره...

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

11

همونطور که تو صفحات قبل گفتم و دوستمون هم اشاره کردند این قضیه NTFS فقط برای کپی هست و قابلیت اجرا رو از رو هارد NTFS نداره حداقل فعلاً

Spoof هم واسه اینه که PSN فکر کنه شما داری از 3.56 استفاده میکنی درحالی که واقعاً 3.55 نصب هست. والا ما که LED مون 3D ساپورت نمیکنه: راستی اون monitor ها یا TV هایی که 3D ساپورت نیستن میشه با عینک 3D تصاویر 3D رو دید؟
    البته اون اسپوف مال قدیم بود الان PSN با این اسپوف گول نمی خوره ...

در ضمن تلوزیون هایی که تری دی نباشن ، کلا گزینه تری دی تو بازی غیر فعاله و شما نمی تونید بازی رو تری دی کنید که بخواید با عینک بازی کنید !!!

13. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان یک سوال دارم:

میشه به PS3 کیبورد و ماوس وصل کرد؟ چون برای بازی هایی مثل Call of Duty استفاده از دسته های خودش سخته.

با تشکر

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

دوستان یک سوال دارم:

میشه به PS3 کیبورد و ماوس وصل کرد؟ چون برای بازی هایی مثل Call of Duty استفاده از دسته های خودش سخته.

با تشکر
    میشه Mouse و Keyboard رو به PS3 متصل کرد اما اینها برای Web Browsing و Type سریع تر در محیط XMB هستند.
    البته من تنها بازی که می شناسم از موس و کیبورد پشتیبانی میکنه Unreal Tournament 3 هســت..

16. 2 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •