سلام بچه ها من یه سوال داشتم در واقع یه نظر سنجی
اولا نظر خودمو تا به اینجا بگم.چرا ما ایرانیا فرهنگمون اینه از چیزی که داریم تعریف کنیم؟هر کی ویندوز خودشو میگه بهترینه.هر کی آنتی ویروسه خودشو میگه بهترینه.هر کی کنسول خودشو میگه بهترینه.بابا بس کنید این حرفارو
.gif)
خوب هر کی دوست داره یه جور فکر کنه.من خودم پلی 3 دارم.نیازیم به بحث ندارم بگم ایکس باکس بهتره یا پلی 3 برید توی سایتای مقایسه کنسول ها البته سایت های بازی خارجی میبینید از همه لحاظ و درجه و گرافیک و هر چی بگی پلی 3 سر تر از ایکس باکسه.خوب حالا یکی دوست داره ایکس باکس بخره به ما چه؟وسعش به پلی 3 نمیرسه چون گرونه.و فکر میکنه با خریدن ایکس باکس در واقع همون پلی 3 رو خریده(که صد در صد در اشتباه)اما بازم سلیقشه.الانم اونایی که ایکس باکس دارن برا چی میان تو این تاپیک که مخصوصی پرسش و پاسخ پلی 3 هست و هی میگن این بهتره و اون بدتره؟نظرتون رو برا خودتون نگه دارید باشه بابا ایکس باکس خدا پلی 3 هیچ.خوبه؟
حالا سوال های من
به نظر من با این روند کاهش قیمت بازیای پلی 3 روز به روز داره قیمت بازیا کاهش پیدا میکنه.شما نگاه کن بازیا اول زیر 90 نمیومد.الان به 15 تومن هم رسیده گرون ترین بازی الان فکر کنم پیس 2011 باشه با قیمت 65 تومن.در صورتی که بازیای پلی 3 به 150 تومن هم میرسید.من فکر کنم تا یه 5 6 ماه دیگه گرون قیمت ترین بازیای پلی 3 30 تومن باشن نظر شماها چیه؟
در ضمن درباره کپی خور کردن هم بگم.من از چند نفر متخصص این کارا پرسیدم.اونایی که میخواید برید بخرید کپی خور نکنید.دستگاه رو داغون میکنه و بعد 5 6 ماه دستگاه میسوزه هوتوتو.اصلا وقتی شما بخوای برات توضیح بدن که چه جوری کپی خور میکنن دستگاه رو متوجه میشی که یه کلک خیلی مبتدیانس به یه دستگاه غول نسل جدید.این کارا هم فقط تو ایران انجام میشه دیگه
ما از توپخونه رفتیم بگیریم همونجا دوست بابام گفت میخوای کپی خورش کنم؟ولی من تضمینی نمیکنم برا دستگاه مضره هیچکیم اینجا این کار رو تایید نمیکنه اما خوب هر کی میخواد براش انجام میدیم.اصلا گول نخورید.یه کار شرکتی و تمیز نیست.یه کلک دستسازه