اگه بخواین سری بازی های medal of honor که عالین به جز آخری !
خود من خیلی خاطره با Air borne اش دارم!
اگه بخواین سری بازی های medal of honor که عالین به جز آخری !
خود من خیلی خاطره با Air borne اش دارم!
سلام به همه ی دوستان...
ببخشید دوستان من یک بازی اسکی روی برف مد نظرم هست...
متاسفانه اسمش یادم نمیاد... چند سال پیش این بازی رو داشتم ولی الان هیچی فکر میکنم اسمش یادم نمیاد...
مشخصاتش رو میگم خواهش میکنم اگر بازی رو شناختید اسمش رو بگید....
بازی به صورت دو نفره هم قابل بازی کردن بود... بازی هم بیشترش اسکی به صورت دو تخته بود.(یعنی snowboard نبود)
منوی بازی به صورتی بود که در پس زمینه اش اسکی بازها در یه کافه بودند و مثلا بعضی ها کنار شومینه نشسته بودند...
دیگه همینا ازش یادم بود.... لطفا اگه بازی رو شناختید اسمش رو بگید...
راستی منظورم بازی Shaun White Snowboarding نیستـــــــــــــــ
سلام به همگی. یک بازی جدید کامپیوتر آپلود کردم.دوستان که تمایل دارن دانلود کنند.پهنای باند خوبه و عزیزان با اینترنت پرسرعت سریع میتونن بگیرند. 1024 KB/S
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یک بازی استراتژیک برای گذروندن وقت جذاب باشه مثلا از جنگ های صلیبی و جنرال خاطرات خوبی دارم بازی های جذابی بود برام.معرفی کنین لطفا
سری توتال وار رو امتحان کن . بهترین بازی های استراتژیکی بودن که تا حالا دیدم .
یه بازی ماجراجویی کوچولو بهم معرفی کنید.
مافیا1 عالی بود مخصوصا فارسیش
پرینس او پرشیا هم خوب بود
همچنین سن آندرس و رزیدنت اویل
با درود.....
يك بازي اي بود كه چند سال باهاش آشنا شدم و از معدود بازي هاي تفنگي بود كه من ازش خوشم اومده بود
ولي متاسفانه همون روزش هم اون كسي كه اين بازي رو مي رفت اسم اين بازي رو نميدونست ... الانم مي دونم كه نه ديگه خود بازي رو داره نه اينكه مسلما اسم اونو ميدونه..... البته منم بنا به دلايلي ديگه چندان تمايل ندارم با اون شخص ارتباطي برقرار كنم
كه الان از روي نشونه هاي كه به ياد دارم اگه دوستان بتونن كمكي بكنن.... ممنون ميشم
اطفا اسم اين بازي رو هر كي مي دونه بگه.... مرسي از شمايك بازي اي هست مرحله اي، تفنگي، و البته شخصيت اول بازي مي تونه در مورادي از پشت افراد ديگه رو بصورت مخفيانه بكشه ... و بعد در صورت لزوم لباس اونهارو بپوشه تا شناسايي نشه .. در ضمن در گوشه صفحه هم تعداد افرادي كه به دنبال شخصيت بازي هستن و و يا بهش مشكوك هشتن نمايش داده ميشه كه معمولا وقتي لباس كشته شده ها رو بپوشه ميزان مشكوكيت و افرادي كه دنبالشن كمتر ميشه...
و مي تونه گاهي جسد كشته شده ها رو جابجا كنه و به جايي ببره كه كساني كه از اون محل رد ميشن متوجه قتل نشن و به طرف مشكوك نشن....
مثلا، در يكي از مراحل، شخصيت بازي مجبوره براي ورود به يكي از اتاق هاي مورد نظر لباسش رو عوض كنه بنابراين بايد يه نفر رو توي دستشويي به قتل برسونه و لباسش رو بپوشه و براي اينكه وضعيت به حالت حاد و آماده باش درنياد بايد جنازه اونو به داخل يكي از دستشويي ها ببره و درش رو قفل كنه....
يا اينكه مثلا در يك منطقه نظامي بايد مخفيانه بره يه نفر از پشت بكشه و جسد اونو در اطاق مهمات مخفي كنه و.....
اين بازي Save لحظه اي داره و در مراحل آخرش هم اگه اشتباه نكنم بايد سم توي چاي رئيسي كه در طبقه ي آخر نشسته بريزيم....
.
Last edited by AFSORDEH; 06-08-2012 at 12:32.
سلام
کاراکتر بازی پشت سرش barcode داشت ؟
فکر کنم Hitman بوده باشه
اینم دو تا اسکرین شات از hitman
اینم سایتش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mohammad Yek110; 06-08-2012 at 13:07.
فكر كنم خودش باشه ..
اونوقت اين بازي hitman تمام اين مراحل و خصوصيات رو داره؟ save لحظه اي، تعويض لباس، انتقال اجساد و.....
اين بازي ظاهرا ورژن هاي مختلفي داره.. درسته؟ مي دونيد كدوم يكيشون اون خصوصيات رو دارن؟
ممنون از شما![]()
Last edited by AFSORDEH; 06-08-2012 at 17:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)