بله سعید عزیز درس گفتی فرقشون در همینه
بله سعید عزیز درس گفتی فرقشون در همینه
یکدستگاه جسپر چند روز پیش برای خواهر زاده ام خریده ام و تو این چند روز evil 5 gow2 رو بازی کردم..واقعا خوب شده و دستگاه اصلا داغ نمیکنه حتی 8 ساعت هم روشنش گذاشتم بازم داغ نکرده بود فقط حیف دیرموقعی ایی درست شد...موقعی که نسل کم کم داره تعویض میشه
البته بیشتر منظورم این بود که اکانت سیلور واسه کدوم مدل به جای گولد گذاشته شده؟
شیطون واسه خودت خریدی یا واسه خواهر زادت ؟؟؟!!!
شوخی کردم.
نه هنوز مونده تا نسل آینده .چون ماکروسافت چشش از 360 ترسیده و نمیخواد دوباره گند بالا بیاره واسه همین حالا حالا ها نسل بعدش نمیاد.
ps3 هم که هنوز تو بازی ساختن واسش مشکل دارن چه برسه به ps4 .
حتی خبرهایی از اینکه ps3 آخرین کنسول بازی شرکت sony هست رو چند بار شنیدم و خوندم
عزیزم اکانت گلده xboxlive هیچ ربطی به مدل دستگاه نداره .اکانت سیلور یعنی اینکه شما اجازه ی هیچ کاری رو تو live نداری و فقط میتونی توش بچرخی .
آره میدونم ولی من این برنامه رو از global server گیر آوردم.
مرسی که گفتی
دوستان عزیز تمامیه کنسول ها Gold Free دارن و اون فروشنده ها هم از همه جا بی خبر هستن !!!
شما وقتی گلدتون تموم شه سیلور میشین و نمیتونین به صورت آنلاین بازی کنین و فقط میتونین از در محیط لایو چرخ بزنید !!!
البته هر کنسول 3تا 1 ماه free داره !!! یعنی با 3تا Gamertag میتونین 1 ماه free داشته باشین با هرکدوم ...
البته دوستان عزیز هم قبلا اشاره کردن ...
خواستم تایید کنم حرفشون رو که جای مبهمی باقی نمونه !!!
موفق باشید ...
Last edited by resident_evil; 28-04-2009 at 02:18.
یعنی تنها راه بازی در live اینه که Gold داشته باشم؟
بازی در Live چه حجمی از پهنای باند رو اشغال میکنه؟
Last edited by yusef; 28-04-2009 at 13:08. دليل: غلط املایی
آره دیگه باید gold داشته باشین ...
به طور مثال بازیه Gears Of war 2 اگه host نباشین تو 1 ساعت بازی کمتر از 30 مگ کم میشه از حجم شما !!!
بقیه بازی ها هم تو همین حدود هستن ...
ولی اگه host باشین یعنی بازی رو شما Create کنین زیاد کم میشه !!!
تقريبا حجم زيادي رو اشغال ميكنه اگر شما ميخواين از اكانت يك ماهه ي Gold نهايت استفاده رو بكنيد يه اينترنت نا محدود
هم بگيريد كه پشت سر هم با خيال راحت بازي كنين ...![]()
سلام برو بچ چندتا بازی ردیف معرفی کنید در سبک rez5 یعنی سوم شخص و چندتا rpg ردیف و بازی سبک خاص اگه سریع بگید ممنون میشم
سوم شخص که برو تو کار گیرزسلام برو بچ چندتا بازی ردیف معرفی کنید در سبک rez5 یعنی سوم شخص و چندتا rpg ردیف و بازی سبک خاص اگه سریع بگید ممنون میشم
نقش آفرینی هم lost odessy و tales of vesperia و Fallout 3
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)