ببین تو یه مدل 20% بزار
یه مدل 50%
یه مدل 80%
هرکی هر کدومو خواست دان میکنه
برا منم به صورت خصوصی 200% رو بده
به آقا آرمین عزیز
چه عجب یادی از این تاپیک کردی ؟؟؟
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
ببین تو یه مدل 20% بزار
یه مدل 50%
یه مدل 80%
هرکی هر کدومو خواست دان میکنه
برا منم به صورت خصوصی 200% رو بده
به آقا آرمین عزیز
خب 20 درصد میشه یه چیز و یه چیز دیگه... مساحتو حساب کنی همون 20 درصد میشه..... اگه گنگسترن میشه رو پشتشون منظورم کمرشون تاتو خفن بزاری تا با حال بشه ....البته شکمشون هم میشه هاااااااااااا
شکرا جزیلا
آقا کسی نمیخواهد به سوالات من جواب بده؟
من یک بار دیگرر تمام سوالاتم را در یک جا مطرح میکنم شاید بهش جواب داده بشود.
1.چه کار کنم تا ماشین سر پیچها روی آسفالت خط نکشه و خاک بلند نکنه.
2.من ماشین towtruck را با زدمودلر ایمپورت کردم ولی قسمت آجیر و بعضی قسمتهای دیگر سفید بود در صورتی که در خود بازی اینطور نیست. بعد من هم فایل txd ماشین را باز کردم و خبری از رنگی برای اجیر نبود.من چطوری میتونم این مشکل را حل کنم؟یعنی وقتی با زدمودلر ایمپورت میکنم همه جای ماشین مثل داخل بازی رنگ داشته باشه؟(حتی وقتی اکسپورت هم میکنم همینجوری سفید است)
3.چطوری میتونم منوهای بازی را فارسی کنم؟
امیدوارم هر چه زودتر جواب بدین.
یعنی چی ؟
یعنی شما داری زن با حجاب یعنی با جادر و روسری درست می کنی؟
ولی فکر نکنم بتونی بیاری تو بازی اگه آوردی تو بازی و بازیت کار کرد ما رو هم خبر کن![]()
كي خواست با چادر و روسري درست كنه خوشم نمياد بعد اينا گنگسترن چادر مي خوان چي كار
گفتم از 80 (يا 90) درصد به پايين يعني مثل خارجي ها
محسن ما را دیوانه کردی ای مردبگزار این مود را دگر.ولی انصافا حرف arthas درسته چند نوع درست کن هر کی هر چی خواست می ریزه.
(تو لیست دوستام هست ولی اسمشو نمی دونم)
ما هستیم شما کم پیدایی دوست عزیز.به آقا آرمین عزیز
ایشاللاه تا فردا شب این مود محسن جان تموم شه.
Last edited by Armin 2008; 12-08-2008 at 21:32.
اسمش وحيدهولی انصافا حرف arthas درسته چند نوع درست کن هر کی هر چی خواست می ریزه.(تو لیست دوستام هست ولی اسمشو نمی دونم)
Last edited by Mohsen EA; 12-08-2008 at 21:50.
اسمم محسنهولی انصافا حرف arthas درسته چند نوع درست کن هر کی هر چی خواست می ریزه.(تو لیست دوستام هست ولی اسمشو نمی دونم)
وحید هست به امضام توجه نکن نوشته محسن
ممنوناسمش وحيده
ببین یادت نره برا من 200% درست کنی
چادر و مقنعه هم لازمه![]()
خب بریم سر برنامه اول : تا حالا شده به این مسئله دقت کنید که در بازی آتش سوزی ها یا ریختن خون آدم ها بعد از کشتن چقدر مصنوعی هستند ، یا جرقه هایی که در اثر تصادف یا شلیک گلوله درست می شوند مثل لامپ های بزرگ که می ترکند و خیلی ناشیانه هستند ، یا نشانه گیر های هواپیماها خیلی ساده هستند ، مخصوصا که بلند شدن گرد و غبار و خاک از زمین ، مه آلود شدن هوا ، ریختن آب از بدن سی جی بعد از بییرون آمدن از اب و بیرون امدون کف از کپسول آتش نشانی همه و همه با گرافیک پایینی که دارند علاوه بر کارتونی شکل کردن بازی ، سرعت رو هم پایین می یارن . اما حالا باین مدی که درست کردم تمام مشکلات بالا برطرف میشه . یعنی بعد نصب این مد خواهید دید که آتش سوزی ها یا ریختن خون آدم ها بعد از کشتن شدن ، ، یا جرقه هایی که در اثر تصادف یا شلیک گلوله درست می شوند ، بلند شدن گرد و غبار و خاک از زمین ، مه آلود شدن هوا ، ریختن آب از بدن سی جی بعد از بییرون آمدن از اب و بیرون امدون کف از کپسول آتش نشانی چقدر طبیعی خواهند شد و علاوه بر تمام موارد ذکر شده دیگه هنگام نمایش این کارها سرعت بازی کم نمیشه. مانند عکس زیر که البته کیفیت بدی داره ولی خودتون نصب کنید تا بهتر این موضوع را درک کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mohsen EA; 12-08-2008 at 22:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)