تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 586 از 959 اولاول ... 86486536576582583584585586587588589590596636686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,851 به 5,860 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

BBFC امروز درجه سني Heavy Rain را 15 سال اعلام كرد.
    بازي قرار است بدون حذف صحنه و يا مرحله اي از بازي عرضه شود.
    همچنين گفته شده است كه زمان هر Cut-Scene در بازي چيزي بين 52 ثانيه و 17 دقيقه است.
    اين بازي به احتمال زياد در February امسال به صورت انحصاري براي PS3 عرضه خواهد شد. همچنين در ادامه سوني اعلام كرده است كه تاريخ دقيق عرضه بازي در هفته هاي آينده اعلام خواهد شد.

محتوای مخفی: منابع: 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    من با اون تعریفایی که ازش خوندم و تریلر هایی که ازش دیدم فک نکنم 15 باشه
    به نظرمن باید 18 میزاشتن

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

منظورت همون 17 دقیقه و 52 ثاینه هست دیگه؟
    فکر کنم فیلم سینمایی باید ببینیم!!!
    یارو به Cut Scene میرسه دسته رو میزاره کنار میشنه فیلم نگاه میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خوب شایان جون منظور اینه که بین 52 ثانیه و 17 دقیقه متغیره دیگه

من با اون تعریفایی که ازش خوندم و تریلر هایی که ازش دیدم فک نکنم 15 باشه
    به نظرمن باید 18 میزاشتن
    آره من خودم هم موندم چرا 15اونم با این صحنه های نابهنجار جوون پسند(البته از نوع خلافش)
    Last edited by mehdy.z; 06-01-2010 at 20:40.

3. 3 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض ساخت و اجرای God of War III تنها بر روی PS3 امکان پذیر است!!

Claire Backhouse, مدیر بخش بازاریابی سری موفق God of War از استودیوی Santa Monica اعلام کرد که استودیوی آنها " تمام تلاش خود را به کار بستند تا از نهایت قدرت PS3 برای خلق هر چه زیباتر GoWIII استفاده کنند و همچنین امکاناتی در بازی وجود دارد که ایجاد آنها فقط بر روی PS3 امکان پذیر است."

"به عنوان مثال, استفاده از تکنولوژی (High Dynamic Range Lighting (HDRL, شبکه ی چشم انسان را شبیه سازی می کند, به طوری که وقتی کریتوس از یک مکان تاریک به مکانی روشن و در معرض نور خورشید می رود, بازیکنان متوجه خواهند شد که روشنایی تصویر افزایش شدیدی می باید, همان طور که چشم انسان نیز خود را با شرایط محیط وفق می دهد."

این بازی در ماه مارچ و به صورت انحصاری برای PS3 عرضه خواهد شد.

محتوای مخفی: منبع: 

کد:
    کد:

این خبر فقط جنبه اطلاع رسانی دارد وبس اگرچه این تکنولوژی HDRL توی نصف بازیهایی که من حداقل توسط pc انجام داده بودم وجود داشت حالا اینا چی میگن؟؟!!!

5. 3 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض FF XIII آخرین بازی در این سبک توسط Square !

یوئیچی وادا رئیس Square Enix گفت : " احتمالا تیم ساخت Final Fantasy بعد از این به نسل بعد حرکت میکند."

" من معتقدم FF XIII بازی استثنایی و ویژه ای است که بسیار هم مورد استقبال واقع شد اما با این حال معلوم نیست که آیا دوباره بازی با این سبک را تولید خواهیم کرد یا خیر! چون من واقعا احساس میکنم تیم تولید FF XIII باید از این به بعد بازی هایی با فرم " نسل بعد " تولید کند."

به گفته او آنها دوست دارند تجربه جدیدی را عرضه کنند.
    " من واقعا فکر میکنم که تیم Final Fantasy میتواند چیزی کاملا متفاوت خلق کند، اما فعلا برای مخاطبان خاص خود فعالیت میکنند."

FF XIII تا آخر دسامبر، 1.6 میلیون نسخه در ژاپن به فروش رفته و 9 مارچ در آمریکا و اروپا عرضه میشود.

محتوای مخفی: منابع: 

کد:
    کد:

7. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بس اگرچه این تکنولوژی HDRL توی نصف بازیهایی که من حداقل توسط pc انجام داده بودم وجود داشت حالا اینا چی میگن؟؟!!!
    این اصطلاح قلمبه سلمبه رو به کار می برند تا gamer های آماتوری رو که اطلاع چندانی از اینجور چیزها ندارند، تحت تاثیر قرار بدند.
    استفاده از این جور اصطلاحات علمی برای فریب مشتری تو هر صنعتی متداوله.
    به شغل یارو توجه کنید. "مدیر بخش بازاریابی" . فکر می کنید یک بازاریاب چقدر از مسائل تخصصی سخت افزار و بازی سازی سر رشته داره؟! پس مطمئنا از این جور اصطلاحات برای بازاریابی که شغل اصلیشه، استفاده می کنه.
    Last edited by Yi Yi; 06-01-2010 at 21:23.

9. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آخه مسئله سر اینه که کات سین ها خودش بخشی از بازیه وسطش یه دفعه باید دکمه بزنی !
    کلا این بازی یه فیلمه که ما قراره بازیش کنیم !
    پس یه چیزی تو مایه های Cut-Scene های AC II هستش چون اونجا هم تو بعضی مواقع باید دکمه بزنی و تا اتزیو بعضی کارا رو بکنه!
    مثلا همون اول بازی که اتزیو نوزاد تازه متولدت شده هستش باید دکمه بزنی تا دست و پا تکون بده و این حرفا!
    یا مثلا بعضی جا ها دیگه هم این موضوع هستش ولی مشخصا باید با این بازی فرق کنه
    به عنوان مثال, استفاده از تکنولوژی (High Dynamic Range Lighting (HDRL, شبکه ی چشم انسان را شبیه سازی می کند, به طوری که وقتی کریتوس از یک مکان تاریک به مکانی روشن و در معرض نور خورشید می رود, بازیکنان متوجه خواهند شد که روشنایی تصویر افزایش شدیدی می باید, همان طور که چشم انسان نیز خود را با شرایط محیط وفق می دهد."
    اینکه موضوع جدیدی نیست!!
    البته شاید کیفیت این کار فرق داشته باشه!
    ولی تو بازی های دیگه هم هست این موضوع!

11. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mirtalasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقای کارل‌ماینس توردسون، کارگردان ارشد بازی بتل‌فیلد بدکمپانی 2 در مصاحبه‌ای اختصاصی با سایت اینترنتی اف‌پی‌اس‌گیمر اذعان داشت، مجموعه بازی‌های بتل‌فیلد همواره از عمق بیشتری نسبت به رقیبان خود برخوردارند‌ و تا به امروز این برتری را حفظ کرده‌اند.
    توردسون در ادامه افزود: "من قصد ندارم در مورد سلیقه بازی‌کننده‌ها ویا سایر عناوین اکشن اول‌شخص قضاوت کنم، اما تیم ما از زمان عرضه بتل‌فیلد 1942 در زمینه‌ بازی چندنفره و بازی آنلاین فعالیت دارد. برای تیم سازنده بتل‌فیلد محیط‌ باز و آزاد، سندباکس و بازی گروهی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. بازی گروهی که مدت‌هاست در مجموعه بتل‌فیلد با آن سروکار دارید یک تجربه تیمی واقعی‌ایست. شما در قالب یک گروه و یا یک تیم بازی می‌کنید و این از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
    در حال حاضر بازی‌های اکش اول‌شخص متنوع و فراوانی در بازار وجود دارند که اشکال مختلفی از بخش چندنفره آنلاین را در اختیار بازی‌کننده‌ها قرار می‌دهند. اما با نگاهی دقیق‌تر به این عناوین متوجه میشویم عموم بازی‌کننده‌ها تنها از مد دت‌مچ (DeathMatch) برای به‌حداکثر رساندن امتیازات خود استفاده می‌کنند.
    بدکمپانی2 بازی عمیق‌تری‌ست. عموما بتل‌فیلد عنوان عمیق‌تری بوده است. در بدکمپانی2 شما با ساعت‌ها گیم‌پلی متنوع مواجه خواهید شد. بطور مثال شما می‌توانید هم تیمی‌های خود را هنگام آسیب دیدن، مداوا کنید. به همدیگر مهمات و خشاب برسانید، و در هنگام صدمه جدی افراد گروه بوسیله دستگاه شوک الکتریکی آن‌ها را احیاء کرده و به جریان بازی برگردانید."
    بتل‌فیلد بدکمپانی 2
    سازنده: EA Digital Illusions CE
    ناشر: الکترونیک آرتز
    سبک: اکشن اول‌شخص
    پلت‌فرم: پلی‌استیشن3/ ایکس‌باکس360/ کامپیوترهای شخصی
    تاریخ انتشار: 11 اسفند 1388
    به‌نقل از VG247

منبع :
    کد:
    سلام.بتای این واسه pc کی میاد؟

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برطبق گزارش سایت اینترنتی ابسترکت360، شماره بعدی بازی Call of Duty که توسط استودیو Treyarch ساخته خواهد شد، به جنگ ایالات متحده آمریکا و کشور ویتنام خواهد پرداخت. در این شماره سازندگان توجه ویژه‌ای به خط داستانی و جریان بازی خواهند داشت.
    در این گزارش آمده: "در ساخت شماره جدید بازی Call of Duty از فیلم‌های سینمایی مرتبط با جنگ ویتنام اعم از جوخه، اینک آخرالزمان و غلاف تمام فلزی الهام گرفته شده است.
    ماه گذشته استودیو Treyarch طی آگهی استخدامی از متخصصین طراحی مراحل که تجربه مناسبی در زمینه تحقیقات تاریخی دارند، برای همکاری دعوت به‌عمل آورد. همچنین در ماه مه سال گذشته میلادی اکتیویژن، ناشر سری بازی‌های Call of Duty اقدام به خرید لیسانس چند آلبوم موسیقی مربوط به دهه شصد و هفتاد بر پایه جنگ ویتنام نموده است."
    با توجه به برنامه ثابت انتشار مجموعه بازی‌های Call of Duty، به‌احتمال قوی CoD7 زمستان سال آینده در اختیار علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.
    به‌نقل از ابسترکت360

کد:

سلام.بتای این واسه pc کی میاد؟
    تو پلت‌فرم هاش PC هست پس تاريخ انتشارش نبايد فرقي كنه حالا يه ماه اينور اونور

14. 2 کاربر از MAHDIAGENT47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس یه چیزی تو مایه های Cut-Scene های AC II هستش چون اونجا هم تو بعضی مواقع باید دکمه بزنی و تا اتزیو بعضی کارا رو بکنه!
    مثلا همون اول بازی که اتزیو نوزاد تازه متولدت شده هستش باید دکمه بزنی تا دست و پا تکون بده و این حرفا!
    یا مثلا بعضی جا ها دیگه هم این موضوع هستش ولی مشخصا باید با این بازی فرق کنه

اینکه موضوع جدیدی نیست!!
    البته شاید کیفیت این کار فرق داشته باشه!
    ولی تو بازی های دیگه هم هست این موضوع!
    همینطور که مسعود عزیز گفت چیزه جدیدی نیست مثلا همون half-life 2 Lost Coast بود فکر کنم که بیشتر شبیه یه دمو بود این قضیه کاملا روش مانور داده شده بود که شما حالا حساب کنید ببینید چند سال پیش بود ! قطعا منظور سازندگان فکر کنم چیزه دیگری بوده وگر نه این قضیه چیزه جدیدی نیست ...

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سام و علیکم
    آقا کسی از civ V خبری داره .... قراره بیاد .... کی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •