از این اتفاقا تو ایران :/ بیخیال
فقط الکی رانژه رو کردن ۱۲ تومن و مطمئنم هیچ فرقی تو سرعتشون ایجاد نمیشه و مثل سابق کندن
از این اتفاقا تو ایران :/ بیخیال
فقط الکی رانژه رو کردن ۱۲ تومن و مطمئنم هیچ فرقی تو سرعتشون ایجاد نمیشه و مثل سابق کندن
دوستان من یه پیشنهادی دارم به نظرتون پارس قبول میکنه؟؟
پیشنهادم اینه که پارس برای سرویس های کمتر از 3 مگ مثل 512 و 1 مگ و 2 مگ یه تعرفه جدیدی باز کنه و مشتری ها با دادن پول بیشتر امکان بالاتر بستن خط براشون باز بشه
مثلا اگر 512 قیمت 1 ماه 12000 تومان باشه ولی اگر کسی دوست داشته باشه خطش روی روی 9 مگ یا 16 مگ ببندن مثلا 5000 تومان اضافه تر میده
من قبلا خطم رو روی 2 مگ هم بسته بودن ،2 نفر وصل میشدن من به زور برای پیج باز میشد همون 9 مگ برام خوبه
من امروز آسیاتک گرفتم . با اینکه بهترین نیست ولی با توجه به اینکه فن آوا تو منطقمون پورت خالی نداشت و های وب هم که کلا انگار شرکتیه که تعادل روانی نداره و هر روز طرح ها رو تغییر میده و مخابرات هم پینگ جالبی نداره تا اونجا که متوجه شدم رفتم سراغ آسیاتک . با 50 تومن 75 گیگ میگیرم در حالیکه تو پارس 48 گیگ میده. و باید 5 تومن برا هدیه ! شبانه هم اضافه بدم که اینجا ندارم به حاش با 10 تومن ( 5 تا بسته 3 ساعتی ایرانسل ) اینو رفع کنم . فقط با توجه به اینکه 2 خط داریم ، پارس رو نگه داشتم تا آسیا وصل بشه و پینگش رو برا بازی چک کنم و اگه در حد پارس بود ( مسئول فروش آسیا گفت با پروفایل گیم پینگ تا زیر 100 هم ممکنه برسه ) پارس رو تخلیه کنم.
درباره سرعت 16 مگ هم بر خلاف پارس آنلاین گفتن که می تونن ارائه بدن به من و به بهانه ی اینکه خط نمیکشه محدودنکردن.
پارس آنلاین شرکت خوبی بود و من کمترین مشکلات پینگ و قطعی رو باهاش داشتم ولی دیگه این 1 هفته هرکاری کردن که تخلیه کنم. سرعت بالا (16)ندادن ، هر گیگ حجم تا از طرح های جدید نخریم گرون فروشی کردن ، طرح های افتضاح گیمینگ دادن، کمترین حجم رو نسبت به همه دادن ، و تحمل انتقاد هم نداشتن و تا الان شاید 15 کامنت تو اینستاگرام از من پاک کردن![]()
Last edited by mo_ho; 07-12-2017 at 18:35.
یعنی آسیاتک اگر 2 مگ هم بگیری برات روی 16 مگ هم میبنده؟؟
این خلاف قوانین سازمان مقررات نیست؟
از طرف منطقه مخابراتی محدود هستید به خاطر همین پارسانلاین تا همون محدودیت نمایش میده برای انتخاب
نه .الان تو پروفایل پارس آنلاین من سرعت 16 مگ اصلا وجود نداره و زنگ هم زدم و پشتیبانی میگه خطت نمیکشه . وقتی هم که بگی آقا من پول 16 مگ رو میدم به خاطر حجمش شما تا حایی که حا داره ببند سرعت رو، اینحا قانونمند میشن و میگن خلاف قانونه! ولی آسیا تک گفت ما سرعت 16 رو میدیم و مشکلی نداره و بهش گفتم الان پارس رو 12 بسته سرعت من رو گفت احتمال زیاد خطتتون میکشه و حتی اگه نکشه طبق چیزی که گفت ، تا جایی که خط بکشه میبندن ولی میتونی هزینه 16 رو برا حجمش بدیم
من شیراز آسیاتک دارم
طرح گیم بزنید پینگش مثل پارس هست
ولی مشکل پکت لاست و تایم اوت داره بعضی مواقع
راستش تو صفحه خرید اصلی اش من قیمت حجمش رو ندیدم
تو صفحه اطلاع رسانی که تعرفه های جدید رو زده بود قیمت گیگش رو 2 زده بود
تو صفحه پروفایل برای سرویس قدیم من که هنوز 3 است. باید وقتی عوض کردم ببینم چند میشه.
پستت هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا جابه جا پاک کردن برگردوندن یا شاید خودت رد کردی![]()
کامنت کسی بخاطر اینکه مخالف یک شرکت یا اگاهی سازی باسه یک مورد باشه حذف نمی کنند. مخصوصا اگر طرف کامل توضیحات رو گذاشته باشه ( مگر یکجوری نوشته باشی که نوشتاریش خلاف قوانین بوده باشه)
رو قدیمی ها پس هنوز با سیستم قدیم حساب می کنند تا وقتی عوض شه
من خط پارس رو بک اپ دارم ( این هم روی گیم نه حجم بالا). البته شارژش رو قبل از تصویب نرخ های جدید زدم.
ولی اینکه فکر کنی هر کی به محض تمام شدن شارژش سریع جمع کنه از دید من غیر منطقی است. مخصوصا که اگر خطش کاری هم باشه.
شاید 20-30 درصد این کارو بکنن ولی بقیه طی 2-6 ماه جابه جا می شن.
من هم اگرتغییر نده طی3-4 ماه دیگر می رم روی یک شرکت دیگر که شرایطش بهتر باشه
رفیق.دنبال حاشیه ای با خودت، جان هر کی دوست داری کل متنت رو درشت ننویس
درشت نوسی رو باسه تیتر ها استفاده می کنند نه هرچی... پستت صفحه تبلت من رو کاور کرده
این بنظرم در طولانی مدت باید اضافه بشه چون سرعت بالا با حجم 10-20 گیگ باسه خیلی ها بهتر است تا سرعت 512.
هم الکی ادم الاف نمی شه پشت سیستم تا یک چیزی رو سریع ببینه و همچنین بنظرم، مدت زمان ترافیک لحظه ای این گروه در طولانی مدت بهتره (چون یک لحظه میان تو شبکه کارشون رو انجام می دن و بعد هم می رن تا اینکه همش یک گروه باشن منتظر لود شدن اطلاعات باشن. الانم که معمولا چند نفر از یک اینترنت استفاده می کنند و اگر سرعت کم باشه هم مدت بیشتری استفاده میشه هم کندتر میشه
عجیبه اینو گفتن - اینا که باید خوشحال باشن یکی سرویس های گرانتر رو گرفته با اینکه سرعتش رو نمی تونه استفاده کنه. مگر اینکه سیاست های مسخره راه انداخته باشن![]()
اینا بیشتر خوشحال میشن گیگی 2000 تومان حجم بفروشن.
پارس انلاین که بعد از عید با های وب ادغام میشه باید مثل های وب حجم بالا بده چرا حجماش از همه پایین تره؟
اینطوری می تونه جذب کاربر کنه و در دراز مد به نفع های وب و کل مجموعشون میشه
ولی الان جدب کاربر که نمیکنه هیچ بلکه کاربران فعلی هم پراکنده میشن تو شرکتای دیگه مثل شاتل و فن اوا و دیگران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)