تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 586 از 1547 اولاول ... 864865365765825835845855865875885895905966366861086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,851 به 5,860 از 15466

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

همونطور که دو صفحه قبل اعلام کردم در مودم mtu رو تنظیم مجدد کنید مشکل شما حل خواهد شد. این عدد در هفته های اخیر دچار تغییر شده
    در این تستی که توضیح دادید اکر این عدد غیر نرمال باشه دچار پاکت لاس میشه و پاکت لاس هم به نظر موچب هدر رفتن حجم میشه چون در این چند روز اخیر سه گیگ من بدون ایننکه دانلودی داشته باشم پریده! جالبه شرکت ها از قصد این عدد را از حالت استاندارد خارج و دستکاری میکنند تا حجم مشترک زودتر تمام بشه عجب کلکی می زنند مال شرکت آسیاتک هم من دارم تست گرفتم جالبه مال آنها 1178 بود اختلاف فاحش با عدد استاندار د و پیش فرض مودم عجب کلاه بردار هایی هستند
    من قصه این حجم تمام شدن شرکت ها را کاملا فهمیدم چه زیرکانه انجام می دهند وجالبی این موضوع هم اینه که سایت های داخلی بدون اینکه نیاز به ریلود داشته باشند باز میشند در حالتی که ام تی یو بالا باشه در سایت های حارجی خودشو نشان میده و جچم شما را میدزده
    Last edited by mehdidotcom; 06-11-2016 at 02:35.

2. این کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

در این تستی که توضیح دادید اکر این عدد غیر نرمال باشه دچار پاکت لاس میشه و پاکت لاس هم به نظر موچب هدر رفتن حجم میشه چون در این چند روز اخیر سه گیگ من بدون ایننکه دانلودی داشته باشم پریده! جالبه شرکت ها از قصد این عدد را از حالت استاندارد خارج و دستکاری میکنند تا حجم مشترک زودتر تمام بشه عجب کلکی می زنند مال شرکت آسیاتک هم من دارم تست گرفتم جالبه مال آنها 1178 بود اختلاف فاحش با عدد استاندار د و پیش فرض مودم عجب کلاه بردار هایی هستند
    من قصه این حجم تمام شدن شرکت ها را کاملا فهمیدم چه زیرکانه انجام می دهند وجالبی این موضوع هم اینه که سایت های داخلی بدون اینکه نیاز به ریلود داشته باشند باز میشند در حالتی که ام تی یو بالا باشه در سایت های حارجی خودشو نشان میده و جچم شما را میدزده
    همونطور که اشاره داشتین صحیح نبودن این عدد مشکلاتی رو ایجاد می کنه( باز نشدن صفحات و ..) اما این حجمی که شما کم دارین (3 گیگ) مربوط به این موضوع نیست.

برای اینکه شما لاست پاکت داشته باشین باید دانلودی صورت بگیره ( یا صفحه وبی باز بشه یا ...) اگر فرض کنیم در بدترین حالت 20 درصد (البته این یه فرضه) به مشکل بخوره شما در قبال اون 20 درصد پاسخی دریافت نمی کنید با توجه به اینکه حجم مورد محاسبه شاتل و یا اسیاتک بر مبنای دریافت هست نه ارسال قضیه متفاوت هست. در زبان ساده مفهوم mtu در واقع اندازه قالب بسته بندی دیتا هست. بنظر من شما بر روی سیستمتون از ابزار های کنترل و مونیتورینگ دیتا استفاده کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان . من حدود یک ماهی میشه که مشترک شاتل شدم و سرویس آرت 1 رو دارم .
    جدیدا مثل اینکه سرویس های جدیدی اضافه شده به اسم art base 1024 که قیمتش هم از آرت 1 کمتره کسی میدونه داستان چیه ؟
    من که فعلا محدود شدم به خاطر دانلود زیاد

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شاتل لند کاملا معلومه سرعت رو از عمد محدود میکنه
    یه بار مودم رو خاموش روشن کنید میبینید که اولش با سرعت خودتون دانلود میکنه بعد 20-30 ثانیه محدود میشه رو 80
    کاملا مشخصه پهنای باند کم دارن
    اون دوستانی هم که میخواستن 5 ترابایت دانلود کنن و میگفتن دلمون میخواد دانلود میکنیم حالا بیان دانلود کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان آرت ۳ حدودا سر چند گیگ محدود میشه؟

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
    ماکزیمم مقداری روکه میشه با ارت1دانلودکرد50گیگه(البته به صورت پیوسته درطول دوره)
    ارت3رواطلاع ندارم

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان . من حدود یک ماهی میشه که مشترک شاتل شدم و سرویس آرت 1 رو دارم .
    جدیدا مثل اینکه سرویس های جدیدی اضافه شده به اسم art base 1024 که قیمتش هم از آرت 1 کمتره کسی میدونه داستان چیه ؟
    من که فعلا محدود شدم به خاطر دانلود زیاد
    به این سرویسها غیرحجمی میگویند که حجمشان بیشتر از سرویسهای حجمی عادی است و حجم داخلی و بین المللی بصورت مجزا ارائه میشوند مثلا سرویس با حجم 10 گیگ بین المللی و 20 گیگ داخلی 25000 تومان است.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به این سرویسها غیرحجمی میگویند که حجمشان بیشتر از سرویسهای حجمی عادی است و حجم داخلی و بین المللی بصورت مجزا ارائه میشوند مثلا سرویس با حجم 10 گیگ بین المللی و 20 گیگ داخلی 25000 تومان است.
    اینجوری بصرفه نیس درسته؟ سرعت دانلودش با آرت معمولی یکسانه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ی سری تنظیمات دستی شاتل داره که باعث میشه سرعت پیج وا کردن بالا بره کسی اطلاع داره؟ اون سری زنگ زدم ی سری راهنمایی کرد و اوکی شد الان که ویندوز کردم تنظیمات بهم خوردم زورمم میاد دوباره زنگ بزنه بپرسم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ی سری تنظیمات دستی شاتل داره که باعث میشه سرعت پیج وا کردن بالا بره کسی اطلاع داره؟ اون سری زنگ زدم ی سری راهنمایی کرد و اوکی شد الان که ویندوز کردم تنظیمات بهم خوردم زورمم میاد دوباره زنگ بزنه بپرسم
    پروفایل گیم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ن ی سری dsn بود که سرعت پیجمو اوکی می کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •