تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 586 از 752 اولاول ... 86486536576582583584585586587588589590596636686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,851 به 5,860 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با تشکر اقا رضا
    واقعا همین WooAudio GES هست.ولی قیمتش همین 1450 میشه گیر اورد؟فکر نمیکردم این حدودا بشه براش امپ پیدا کرد.
    قیمت هدفون 3000 پوند گفته شده البته نمیدونم تخفیف هم داره یا نه.ولی نصبت به قبلی که قیمت 18000 پوند گفته بودن البته با امپ بود خیلی مناسب تره.حالا 1450 دلار هم امپ واسش تهیه کنیم بازم حدود یک سوم قیمت قبلی میشه.بنظر خودم که منطقی نمی یاد حالا نظر شما خیلی مهم هست.یعنی ممکنه ایرادی داشته باشه؟یا اینکه واقعا امپ hev90 مکمل هدفون هست که قیمتش رو بالا میبره.
    و اینکه در حالت کلی بنظر شما از نظر صدایی he 90 صداش نزدیک به کدوم هدفونها هست؟البته یه چند تا رویو ازش خوندم ولی متاسفانه با هیچ هدفون دیگه ای مقایسش نکردن که حدودی بشه از نوع سبک صدای این هدفون اگاه شد.
    و اینکه قبلا گفته بودین میزان کیفیت و برتری صدای هدفونهای بالای 5 هزار دلار فقط دو سه درصد از هم دیگه هست حالا با توجه به این گفتتون چقدر برای من اماتور صدای hd800 و he 90 فرق خواهد داشت.
    البته یه سوال های دیگه ای هم هست که قبل خرید باید بپرسم الانم چند تا رویو مجددا بخونم تا تصمیم قطعی رو در بارش بگیرم.
    با تشکر
    خواهش میکنم دوست عزیز
    اگه با دقت بیشتری پیگیری میکردید 1450 دلار قیمت پایه هست نه نهایی (:
    قیمت نهایی این آمپ حدود 3000 دلار میشه که تازه این قیمت پایه برای ما میشه البته بدون در نظر گرفتن هیچ هزینه اضافه ای مثل هزینه ارتقاء که معادل قیمت پایه ای هست که شما عنوان کردید و همچنین بدون در نظر گرفتن هزینه های پستی و یا واسط
    به هر حال همین آمپ زمانی که از هر نظر راهی برای ارتقاء کیفیت صدای اون وجود نداشته باشه حدود 3 برابر هزینه روی دست شما میزاره که برای کاربری که کم دقتی می کنه به نظرش همون 1450 یا نهایتآ همون 3000 دلار تموم میشه ولی اینطور نیست چون پایانی وجود نداره که بشه با پرداخت x تومن صاحب اون شد

به هر حال آمپ همراه این هدفون DAC + AMP هست نه فقط آمپ هر چند که ممکنه با توجه به افزایش کیفیت سورسهای موجود چندان DAC چشمگیری نباشه ولی قابل استفاده

3000 پوند برای هدفون تنها؟!
    به نظرم اصلآ به صرفه نیست حتی به شرط سالم بودن هدفون و بدون تعویضی بودن پد و هدباند ، فراموشش کنید چون خیلی مسائل هست که ما باید احتمال پیش آمد اونها رو در نظر داشته باشیم

معمولآ مقایسه ای در سطح فوق حرفه ای انجام نمیشه چون یک کاربر در این سطح به خوبی میدونه که نویسنده ریویو چه منظوری داره و به راحتی کشف میکنه که کیفیت واقعی صدای هدفون مورد بحث چگونه خواهد بود زمانی که اون رو در Setup خودش قرار بده چون در سطح فوق حرفه ای خبری از ریویوی آنچنانی که نهایتآ در سطح حرفه ای می بینیم ، نیست چون همه چیز متفاوت هست از نقطه شروع فرض کنیم تا انتها حتی ممکنه یک قطعه ساده نتیجه ای که باید چشمگیر باشه به یک حالت معمولی تبدیل کنه ترجیح میدم تا جای امکان توی هر سطح بمونم تا حداقل با همون سطح آشنا بشم به طوریکه دیگه تمام توانایی اون سطح برام ایجاد محدودیت کنه و نتونم به هیچ شکلی خواسته های کاربردی نه دل مشغولی و کنجکاوی خودم رو در اون سطح براورده کنم

دوست عزیز همون درصد کم اختلاف برای یک حرفه ای یک دنیا اختلافه چون اونها تمام انرژی خودشون رو در جستجوی همیشگی برای همین درصد ناچیز اختلاف صرف می کنند حالا ما بیایم بگیم فلان هدفون فقط 1 درصد بهتر از اون یکی هست بی شک آنچنان تلاشی خواهند کرد که اول مشخص کنند که این درصد افزایش کیفیت در کدوم بخش از خصوصیات صدا هست بعد . . .

در آخر
    HE90 به دلیل برتری های ذاتی این نوع درایورها قابل مقایسه با HD800 نیست جزء چند فاکتور مهم البته برای مایی که HD800 داریم یکی اینکه جزییات HD800 به حدی زیاده که اگه هدفون رو روی گوش شنونده حرفه ای بزارید و اون چشم بسته به صداش گوش کنه بدون شک حدس میزنه که داره به صدای یک الکترواستاتیک از نظر جزییات و سرعت گوش میکنه و همچنین بکگراند بسیار تیره این هدفون که مشابه الکترواستاتیک ها هست البته نه الکترواستاتیکهای ارزان قیمت بلکه چند برابر قیمت HD800 که همین مسئله باعث شده که با اینکه HD800 دینامیک و با تمام محدودیتهای این نوع درایورهاست ولی در بین برترین های دنیا از هر تکنولوژی عرض اندام کنه و بی رقیب در بین تمام هدفونهای دینامیک ولی حریف بسیار خوب در بین بهترین سایر تکنولوژی های برتر هدفون

تصمیم گیری عجولانه لذتی برای ما نداره و بهتره با خونسردی و بدون هیچ شتابی اول تحقیق و بعد انتخاب و در آخر تصمیم بگیریم تا احتمال تصمیم گیری اشتباه به حداقل ممکن برسه

شما هم موفق باشید.

2. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان کارت صدای کامپیوتر من به شدت نابود شده
    پس از خوندن این پست :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از نوع 4ــم (Portable USB DAC) خوشم اومد...
    میخواستم ببینم ارزون ترین آمپ این مدلی که گیر میاد چنده؟؟؟ اصلا تو ایران گیر میاد؟؟؟
    خیلی ممنون

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

تا اونجا که ممکنه از برند بیتس دوری کنید؛
    به نظره من یک نفر فقط وقتی باید اونرو تهیه کنه که قبلاً چندتا مدل از برندهای معتبر رو تست کردید و بعد که اومدین بیتس رو هم امتحان کردید، و به طور اتفاقی خوشتون اومد ازش، به فکر تهیش باشید

برند شور کاملاً معتبر هست، در صورتیکه برند بیتس کاملاً تجاری
    اگر سبکی که گوش میدین حتی الکترونیک بود و شما خورۀ بیس فراوان بودید، بازم من یکی بیتس رو توصیه نمی کردم.
    بعد گرونی استدیو رو به راحتی 600 تومن میدن مردم هم میخرند!
    حالا قبلش میگفتی یه برند مشهور هست یه هدفون با کیفیت خوب زده 200 تومن برو بخر کسی....
    نمیدونم چطوری انگار مردم رو مسخ کرده.

5. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان تا 2 هفته ی دیگه ، یک هدفون حرفه ای (یا Shure 535 یا Westone 4) به دست من میرسه (تقریبا میشه گفت هدیه هست )...
    من تا الان ، اصلا هدفون حتی بالای 50 تومن هم نداشتم ، یعنی قوی ترین هدفونی که داشتم یه Creative EP-830 بوده... صرفا هم موسیقی رو گوش میکنم و هیچگونه فعالیت دیگه ای مثل نوازندگی و ساخت موسیقی و ... ندارم... و حس میکنم این هدفون های بالا ، یه مقدار برای مصرف من زیادی هستند...
    سوالی که دارم اینه ، به نظر شما من این هدفون رو نگه دارم یا بفروشم؟؟؟
    اینطور که آقا رضا به من گفتند ، نظرشون بیشتر روی این بود که نگه دارم هدفون رو...
    خود من هم همین تصمیم رو داشتم تا اینکه دیشب تصمیم گرفتم که یه ساعت بگیرم
    سوالی که دارم اینه که به نظر شما من هدفون رو بفروشم و یه هدفون ارزون قیمت تر بگیرم و باقی پول رو هم نگه دارم ، یا اینکه این هدفون ، ارزشش رو داره و برای مصرف من هم مناسبه و نگهش دارم؟؟؟
    خیلی ممنون
      محتوای مخفی: :D 
    من دیوونۀ اینجور هدایا هستم

این قضیه به شدت شخصیه
    اون کسی که باید این رو تشخیص بده خودتی، مثلاً اگر کسی بیاد از من بپرسه که بوگاتی ویرون ارزش نگه داشتن داره یا نه؛ من بهش میگم برای کی؟ کسی که نتونه از نصف توانایی هاش هم استفاده کنه؟ یا کسی که قبلاً 4 تا فراری داشته؟
    بعدشم ارزش های افراد مختلف، متفاوته؛ من شخصاً بودم، نگهش میداشتم ( چونکه همین الأن هم به فکر خریده وستون4 هستم.) ولی یکشبه به این نتیجه نرسیدم.
    بزار یک چیزی بگم که توی سایت هدفای، خود صاحب سایت و خیلی از مدیران سایت، یکسری توصیه های کلی دارن که این قسمتش فکر کنم برای شما مفید باشه؛ اونا میگن هیچوقت در ابتدای راهی که جدی گوش دادن رو شروع می کنین یهو دنبال خرید سیستم های گرون قیمت نباشید، چونکه هنوز هیچ چیز از ذائقۀ اصلیتون نمی دونین و تا چند وقت اول، ذائقتون به طور پیوسته عوض میشه و تا به ثباتی برسین و بدونین که واقعاً چی می خواین، واقعاً زمان میبره
    بعدش شما با سبک صدای شور یا مخصوصاً وستون آشنایی دارین؟ به هیچ وجه قابل مقایسه با هدفون هایی مثل EP830 نیستن. مثل رانندگی که ما دو نگاه کلی به اتومبیل داریم یکی اتومبیل دقیق و مسابقه ایی (مثل پورشه 911 توربو) و اونیکی اتومبیلی که موقع رانندگی باعث نشستن لبخندی بر لبانه راننده میشه (مثل BENZ SLS AMG یا فورد موستانگ شلبی) نگاه به هدفون هم می تونه 2 نوع نگاه کلی داشته باشه، اگر مطمئنید که دنبال هدفون های دقیق هستید ( که در اصل شما در این لحظه نمیدونید دنبال چی هستید) هدفون های هرچه مانیتور تر مناسب کاربردتونه ولی اگر بیشتر دنبال اون لبخنده هستید ....
    مطمئناً این نگاه در مدت زمان تغییر می کنه، ولی نکتۀ واضح اینه که حتی اگر شما با گذشت زمان به سمت هدفون های دقیق حرکت کنین، این حرکت لااقل 2 سال زمان میبره که تا اون موقع خیلی بهتر میتونید هدفون مورد نظرتون رو انتخاب کنین.و به شدت اعتقاد دارم که باید قدم های شما در طول این مسیر، نه خیلی بلند و نه خیلی کوتاه باشه.
    پس نگاه شما به موزیک میتونه تعیین کنندۀ نیازتون باشه؛ یا کلاً همۀ این حرفها رو میشه بیخیال شد و گفت شما دنبال تست وسایل مختلف مخصوص موزیک هستین و فقط به قول آقا رضا یک کنجکاوی هست و در نظر نمی گیرین که این وسایل صرفاً یک وسیله هستن، نه هدف.

دوستان کارت صدای کامپیوتر من به شدت نابود شده
    پس از خوندن این پست :
    از نوع 4ــم (Portable USB DAC) خوشم اومد...
    میخواستم ببینم ارزون ترین آمپ این مدلی که گیر میاد چنده؟؟؟ اصلا تو ایران گیر میاد؟؟؟
    خیلی ممنون
    دوستان دیگه هر سوالی در هر موردی باشه توی این تاپیک میپرسن

اینجا نظرم رو گفتم

7. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بعد گرونی استدیو رو به راحتی 600 تومن میدن مردم هم میخرند!
    حالا قبلش میگفتی یه برند مشهور هست یه هدفون با کیفیت خوب زده 200 تومن برو بخر کسی....
    نمیدونم چطوری انگار مردم رو مسخ کرده.
    علتش اینه که ملت ما، فقط براساس هنجار هاشون بابت یک وسیله ایی پول پرداخت می کنن. مثلاً کافیه براشون جا بندازی که برای فلان وسیله اینقدر باید خرج کرد یا برای اونیکی فلان قدر
    حالا جا افتاده که برای هدفون میشه بالای 500 تومن هم میشه خرج کرد
    همونطور که قبلاً ملت توی خونه 80 متری تلویزیون 50 اینچ میزاشتن و به نظرشون عادی بود حالا هم برای گوش دادن به فلان گروه و با اون گوش هایی که تا حالا 4 تا هدفون معتبر رو نشنیدن؛ پرداخت 600 تومن توجیح پذیره
    جالب تر از همه اینه که اتفاقی یدونه از کانال های پخش موزیک فارسی رو میدیدم و یهو دور گردن خواننده، هدفون بیتس دیدم؛ لبخند زدم ؛ البته انتظار بیشتری نداشتم ازشون، ولی دیگه اینقدر ...؟

ولی به هر حال یک چند درصدی هم هستن که بعضی برندهای دیگه رو هم تست کردن و بعد حاضرن هزینۀ بیشتری برای هدفون بی کیفیت تری مثل بیتس بدن ولی این اختلاف رو با ظاهر زیبا تر بیتس توجیه پذیر می دونن ( که البته هیچکس توی ایران جزء این دسته نیست، چونکه کاملاً براساس نا آگاهی انتخاب می کنن.)

9. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

اول یه شکایتی بکنم...
    این جا اینقدر بحث حرفه ای جدی شده که اگه سوالی حرفه ای نباشه اصلا نگاهم بهش نمیشه...
    تو این دو هفته که کلی سوال پرسیدم فقط آقا رضا به زور چند تاش رو جواب دادند...

بگذریم.

من دیروز بالاخره هدفون SONY RF-4000K رو خریدم.
    اصفهان که نبود.سفارش دادم سونی برام بیاره بالاخره بعد 6 روز اورد.قیمتش رو قبلا بهم گقته بود 169 تومن وقتی رفتم بگیرم گفت 192 تومن.جا خوردم ولی بالاخره گرفتم.پول رو دادم و فاکتور کرد بعد تازه گفت گارانتی نداره...دوباره جا خوردم.ولی خوب چون جایی نبود دیگه بیخیالش شدم.
    هدفون جهبه ای متوسط داره نه خیلی با کیفیت و نه خیلی بی کیفیت...وقتی بازش میکنی اصلا سوپرایز نمیشی.جعبه داخلی قهوهای و هدفون و فرستنده پلاستیک بندی شده درونش.
    اول هدفون رو که از لای پلاستیک در اوردم به عظمت سونی پی بردم...این کیفیت و عمق بلند گو ها و بزرگی آن با این وزن سبک.ابر دور گوش به این نرمی و با کیفیت ندیده بودم.بی نظیر.
    و بعد فرستنده رو در اوردم.فوق العاده ساده و زیبا.همین نمیتونم توصیفش کنم.
    هدفون رو گذاشتم روی سرم راحتی بی نظیره.بعد 20 دقیقه فراموش میکنید رو سرتونه.این ابر های دور گوش فوق العاده نرم با بافتی خاص...گوشمو نوازش میکرد.فرستده رو وصل کردم و کاراش رو کردم.اولین آهنگ رو گذاشتم...
    صدا اصلا اغراق شده نیست.(به نظر من نسبت به اون فیلیپس که گوش داده بودم).بیس نرم و عمیق.کم نیست.زیاد هم نیست.متوسط هم نیست.بین زیاد و متوسط.یه جوری که نمیخوای کم یا زیاد بشه.فکر میکنی بیس اندازه هست.
    صدا های زیر رو به وضوح پخش میکنه در کنار مید و در هنگام بیس های عمیق هیچ کدوم از حجم صدای مید و زیر کم نمیشه.کاملا ایده آل.(برای من البته)
    باتری 7 ساعت کار میده.16 ساعت طول میشکه تا شارژ بشه.برد خوبی داره.تو فرکانس 2.4 گیگاهرتز کار میکنه و دیجیتال.(شنیده بودم با فرکانس مودم وایفای قاطی میشه ولی نشد).خود هدفون دکمه پاور نداره و اگر رو سرت برداری اون قسمتی که روی سرته کمی میاد پایین.اونوقت هدفون میفهمه رو سرت نیست خودش خاموش میشه.خیلی از این خوشم اومد ولی امیدوارم این قابلیت پیچیده خراب نشه چون اگه خراب شه دیگه هدفون روشن نمیشه.فرستده هم اگه صدایی نفرسته بعد 10 دقیقه خاموش میشه و اون چراغ سبزش که روی شیشه بالاش انعکاس پیدا کرده خاموش میشه.
    صدای محیط رو به خوبی میگیره صدای محیط رو هنگام پخش موزیک اصلا حس نمیکنی.
    بلندگو های هدفون درسته گرده ولی داخلش ( اون قسمتی که میاد رو گوش) اصلا صاف و گرد نیست.داخلش کمی انحنا که فضایی رو برای قرار گیری انتهای گوش ایجاد میکنه و دورش (قسمت ابری) کاملا به شکل گوش طراحی شده و اصلا گرد نیست.

در کل هدفون فوق العاده راحتی هست.درسته که بی سیم هست ولی اصلا صدای اضافه از این هدفون نمیاد.

عکس:

یه سوال:
    این هدفون نیاز به BURN IN داره؟؟؟
    Last edited by tonypb; 02-02-2012 at 16:20.

11. 8 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول یه شکایتی بکنم...
    این جا اینقدر بحث حرفه ای جدی شده که اگه سوالی حرفه ای نباشه اصلا نگاهم بهش نمیشه...
    تو این دو هفته که کلی سوال پرسیدم فقط آقا رضا به زور چند تاش رو جواب دادند...

بگذریم.

من دیروز بالاخره هدفون SONY RF-4000K رو خریدم.
    اصفهان که نبود.سفارش دادم سونی برام بیاره بالاخره بعد 6 روز اورد.قیمتش رو قبلا بهم گقته بود 169 تومن وقتی رفتم بگیرم گفت 192 تومن.جا خوردم ولی بالاخره گرفتم.پول رو دادم و فاکتور کرد بعد تازه گفت گارانتی نداره...دوباره جا خوردم.ولی خوب چون جایی نبود دیگه بیخیالش شدم.
    هدفون جهبه ای متوسط داره نه خیلی با کیفیت و نه خیلی بی کیفیت...وقتی بازش میکنی اصلا سوپرایز نمیشی.جعبه داخلی قهوهای و هدفون و فرستنده پلاستیک بندی شده درونش.
    اول هدفون رو که از لای پلاستیک در اوردم به عظمت سونی پی بردم...این کیفیت و عمق بلند گو ها و بزرگی آن با این وزن سبک.ابر دور گوش به این نرمی و با کیفیت ندیده بودم.بی نظیر.
    و بعد فرستنده رو در اوردم.فوق العاده ساده و زیبا.همین نمیتونم توصیفش کنم.
    هدفون رو گذاشتم روی سرم راحتی بی نظیره.بعد 20 دقیقه فراموش میکنید رو سرتونه.این ابر های دور گوش فوق العاده نرم با بافتی خاص...گوشمو نوازش میکرد.فرستده رو وصل کردم و کاراش رو کردم.اولین آهنگ رو گذاشتم...
    صدا اصلا اغراق شده نیست.(به نظر من نسبت به اون فیلیپس که گوش داده بودم).بیس نرم و عمیق.کم نیست.زیاد هم نیست.متوسط هم نیست.بین زیاد و متوسط.یه جوری که نمیخوای کم یا زیاد بشه.فکر میکنی بیس اندازه هست.
    صدا های زیر رو به وضوح پخش میکنه در کنار مید و در هنگام بیس های عمیق هیچ کدوم از حجم صدای مید و زیر کم نمیشه.کاملا ایده آل.(برای من البته)
    باتری 7 ساعت کار میده.16 ساعت طول میشکه تا شارژ بشه.برد خوبی داره.تو فرکانس 2.4 گیگاهرتز کار میکنه و دیجیتال.(شنیده بودم با فرکانس مودم وایفای قاطی میشه ولی نشد).خود هدفون دکمه پاور نداره و اگر رو سرت برداری اون قسمتی که روی سرته کمی میاد پایین.اونوقت هدفون میفهمه رو سرت نیست خودش خاموش میشه.خیلی از این خوشم اومد ولی امیدوارم این قابلیت پیچیده خراب نشه چون اگه خراب شه دیگه هدفون روشن نمیشه.فرستده هم اگه صدایی نفرسته بعد 10 دقیقه خاموش میشه و اون چراغ سبزش که روی شیشه بالاش انعکاس پیدا کرده خاموش میشه.
    صدای محیط رو به خوبی میگیره صدای محیط رو هنگام پخش موزیک اصلا حس نمیکنی.
    بلندگو های هدفون درسته گرده ولی داخلش ( اون قسمتی که میاد رو گوش) اصلا صاف و گرد نیست.داخلش کمی انحنا که فضایی رو برای قرار گیری انتهای گوش ایجاد میکنه و دورش (قسمت ابری) کاملا به شکل گوش طراحی شده و اصلا گرد نیست.

در کل هدفون فوق العاده راحتی هست.درسته که بی سیم هست ولی اصلا صدای اضافه از این هدفون نمیاد.

عکس:

یه سوال:
    این هدفون نیاز به BURN IN داره؟؟؟

مبارکتون باشه.
    من از این نایلون ها که برای خط نیوفتادن رو دستکاه ها می چسبونم به شدت بدم میاد و اولین کاری که می کنم کندن و معدوم کردن همین هاست...

13. 2 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز
    اگه با دقت بیشتری پیگیری میکردید 1450 دلار قیمت پایه هست نه نهایی (:
    قیمت نهایی این آمپ حدود 3000 دلار میشه که تازه این قیمت پایه برای ما میشه البته بدون در نظر گرفتن هیچ هزینه اضافه ای مثل هزینه ارتقاء که معادل قیمت پایه ای هست که شما عنوان کردید و همچنین بدون در نظر گرفتن هزینه های پستی و یا واسط
    به هر حال همین آمپ زمانی که از هر نظر راهی برای ارتقاء کیفیت صدای اون وجود نداشته باشه حدود 3 برابر هزینه روی دست شما میزاره که برای کاربری که کم دقتی می کنه به نظرش همون 1450 یا نهایتآ همون 3000 دلار تموم میشه ولی اینطور نیست چون پایانی وجود نداره که بشه با پرداخت x تومن صاحب اون شد

به هر حال آمپ همراه این هدفون DAC + AMP هست نه فقط آمپ هر چند که ممکنه با توجه به افزایش کیفیت سورسهای موجود چندان DAC چشمگیری نباشه ولی قابل استفاده

3000 پوند برای هدفون تنها؟!
    به نظرم اصلآ به صرفه نیست حتی به شرط سالم بودن هدفون و بدون تعویضی بودن پد و هدباند ، فراموشش کنید چون خیلی مسائل هست که ما باید احتمال پیش آمد اونها رو در نظر داشته باشیم

معمولآ مقایسه ای در سطح فوق حرفه ای انجام نمیشه چون یک کاربر در این سطح به خوبی میدونه که نویسنده ریویو چه منظوری داره و به راحتی کشف میکنه که کیفیت واقعی صدای هدفون مورد بحث چگونه خواهد بود زمانی که اون رو در Setup خودش قرار بده چون در سطح فوق حرفه ای خبری از ریویوی آنچنانی که نهایتآ در سطح حرفه ای می بینیم ، نیست چون همه چیز متفاوت هست از نقطه شروع فرض کنیم تا انتها حتی ممکنه یک قطعه ساده نتیجه ای که باید چشمگیر باشه به یک حالت معمولی تبدیل کنه ترجیح میدم تا جای امکان توی هر سطح بمونم تا حداقل با همون سطح آشنا بشم به طوریکه دیگه تمام توانایی اون سطح برام ایجاد محدودیت کنه و نتونم به هیچ شکلی خواسته های کاربردی نه دل مشغولی و کنجکاوی خودم رو در اون سطح براورده کنم

دوست عزیز همون درصد کم اختلاف برای یک حرفه ای یک دنیا اختلافه چون اونها تمام انرژی خودشون رو در جستجوی همیشگی برای همین درصد ناچیز اختلاف صرف می کنند حالا ما بیایم بگیم فلان هدفون فقط 1 درصد بهتر از اون یکی هست بی شک آنچنان تلاشی خواهند کرد که اول مشخص کنند که این درصد افزایش کیفیت در کدوم بخش از خصوصیات صدا هست بعد . . .

در آخر
    HE90 به دلیل برتری های ذاتی این نوع درایورها قابل مقایسه با HD800 نیست جزء چند فاکتور مهم البته برای مایی که HD800 داریم یکی اینکه جزییات HD800 به حدی زیاده که اگه هدفون رو روی گوش شنونده حرفه ای بزارید و اون چشم بسته به صداش گوش کنه بدون شک حدس میزنه که داره به صدای یک الکترواستاتیک از نظر جزییات و سرعت گوش میکنه و همچنین بکگراند بسیار تیره این هدفون که مشابه الکترواستاتیک ها هست البته نه الکترواستاتیکهای ارزان قیمت بلکه چند برابر قیمت HD800 که همین مسئله باعث شده که با اینکه HD800 دینامیک و با تمام محدودیتهای این نوع درایورهاست ولی در بین برترین های دنیا از هر تکنولوژی عرض اندام کنه و بی رقیب در بین تمام هدفونهای دینامیک ولی حریف بسیار خوب در بین بهترین سایر تکنولوژی های برتر هدفون

تصمیم گیری عجولانه لذتی برای ما نداره و بهتره با خونسردی و بدون هیچ شتابی اول تحقیق و بعد انتخاب و در آخر تصمیم بگیریم تا احتمال تصمیم گیری اشتباه به حداقل ممکن برسه

شما هم موفق باشید.
    با تشکر خیلی زیاد که اینقدر کامل راهنمایی کردین.
    چشم فعلا این رو بیخیال میشم البته فکر میکردم قیمت خوبی داره که متوجه شدم منظورتون رو کاملا هم منطقی بود نظرتون ,چون واقعا تجربه کردم با همین هدفون قبلی تازه اون نو بود این همه هزینه جانبی برداشت وای بحال این he90 که هرچقدر هم سالم مونده باشه بازم از سال 1996 تا حالا روزی 2 ساعتم ازش استفاده شده باشه الان فکر کنم دو سه برابر قیمت خودشم هزینه بر میداره.
    در هر صورت بنظرتون از بین الکترواستاتیک های موجود تا 8 یا 9 میلیون با امپ و بقیه ای لوازم مورد نیازشون هدفون با ارزشی میشه انتخاب کرد یا فعلا صبر کنم شاید مورد جدیدی بزودی ارزه بشه.
    بازم ممنون که وقت با ارزشتون رو برای ما میزارین و سوالاتمون رو جواب میدین.

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

محتوای مخفی: :D 
    من دیوونۀ اینجور هدایا هستم

اون کسی که باید این رو تشخیص بده خودتی، مثلاً اگر کسی بیاد از من بپرسه که بوگاتی ویرون ارزش نگه داشتن داره یا نه؛ من بهش میگم برای کی؟ کسی که نتونه از نصف توانایی هاش هم استفاده کنه؟ یا کسی که قبلاً 4 تا فراری داشته؟

مثل رانندگی که ما دو نگاه کلی به اتومبیل داریم یکی اتومبیل دقیق و مسابقه ایی (مثل پورشه 911 توربو) و اونیکی اتومبیلی که موقع رانندگی باعث نشستن لبخندی بر لبانه راننده میشه (مثل BENZ SLS AMG یا فورد موستانگ شلبی)
    ممنون از راهنماییتون
    میگم برادر تخصص ماشین هم خیلی خوب داری ها.چه مثالهای وسوسه کنندهای .ولی sls amg موتورش قوی تر از پورشه است .ولی کلا روش خیلی خوبی بود برای معرفی هدفونها برای کسی مثل من که برای اولین بار می خواد متوجه بشه که هدفونها هم قدرت.سبک.جنس و نحویه استفاده کاملا متفاوتی دارن.البته اقا رضا هم از روش نمره دهی به هدفونها استفاده میکنه که اون هم خیلی خوب و مفیده ولی این مثال شما هم عمومی و خودمونیتر هست
    با تشکر

16. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز چند مطلب در مورد burn-in هدفون ها ترجمه کردم و اینجا به اشتراک گذاشتم
    خوشحال می شم دوستای با تجربه توضیحات تکمیلی رو اونجا اضافه کنن و تجربه های خودشون رو هم با بقیه درمیون بگذارند...

18. 2 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •