تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 586 از 720 اولاول ... 86486536576582583584585586587588589590596636686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,851 به 5,860 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول اومدم 50 بگیرم بعد که از نزدیک یه بار دیگه ساز 50 چک کردم دیدم ممکنه ادیت کنه چون اسباب کشی و اینا دیگه قابل پیش بینی نیست کجا میری...ولی ای کاش پانا 46-47 میزد....
    تلویزیونم که بیاد می تونم درخواست 2 جفت عینک 3D رو بفرستم برای پانا......اگرم از فروشگاه پاناسونیک میخریدم 6 سال گارانتی میگرفتم...ولی الان بازم تو طرح مدت دار پاناسوتیک بهم 5 سال گارانتی میده....
    حالت عادی هم 1 سال گارانتی داره......

چشم عکس و توضیحم حتما میزارم...راستی اگر کسی سایت یا برنامه ای برای کالیبره میشناسه بهم بگه لطفا
    راستی تو این روش جلوگیری از burn in انقدر باید این تصاویر تک رنگ رو پخش کرد تا جمعا بشه 100-150 ساعت؟
    متاسفانه این اولین پلاسمایی هست که میخرم.....
    تا اوجام که من دیدم تو اینترنت بیشترین مشکل ST50 هم صدای Buzz ( وزوز) از پشت تلویزیونه...که خیلی های این مشکل رو داشتن...مخصوصا موقع پخش تصاویر روشن مثل سفید
    نیازی به انجام Burn-in نیست .
    فقط در مدت 300-200 ساعت اول کارکرد (حدود 1 ماه) حتماً تنظیمات تصویر روی Normal و کنتراست هم 50 باشد .
    از تماشای تصاویری به جز 16:9 هم اجتناب کنید (حتماً تصاویر به صورت تمام صفحه باشد) .
    از تماشای مداوم کانال با آرم ثابت و زیر نویس (مثل شبکه خبر) تا حد امکان خودداری کنید .

بعد از این مدت با کمک این Pattern ها و راهنمایی های سایت و کاربران میتونید دستگاه را کالیبره کنید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این مدت و با تنظیم کنتراست پایین شاهد تصویر بسیار مات و ضعیفی مخصوصاً در تصاویر SD خواهید بود که جای نگرانی نخواهد بود .
    پس از این مدت و کالیبره کردن مقادیر کنتراست و روشنایی و غیره شاهد تغییرات چشمگیری در تصاویر حتی SD خواهید بود .

فقط مشخص نکردید که چه مدلی را تهیه کردید ؟ P42ST50R یا P42ST50M

2. 4 کاربر از shamika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فقط در مدت 300-200 ساعت اول کارکرد (حدود 1 ماه) حتماً تنظیمات تصویر روی Normal و کنتراست هم 50 باشد .
    از تماشای تصاویری به جز 16:9 هم اجتناب کنید (حتماً تصاویر به صورت تمام صفحه باشد) .
    از تماشای مداوم کانال با آرم ثابت و زیر نویس (مثل شبکه خبر) تا حد امکان خودداری کنید .

بعد از این مدت با کمک این Pattern ها و راهنمایی های سایت و کاربران میتونید دستگاه را کالیبره کنید .

در این مدت و با تنظیم کنتراست پایین شاهد تصویر بسیار مات و ضعیفی مخصوصاً در تصاویر SD خواهید بود که جای نگرانی نخواهد بود .
    پس از این مدت و کالیبره کردن مقادیر کنتراست و روشنایی و غیره شاهد تغییرات چشمگیری در تصاویر حتی SD خواهید بود .

سلام
    منم تائیید میکنم برای این که تصویر ردش نمونه بهتره اصلا تصویره ثابتی رو تی وی پخش نشه.

ایشون ایران نیست uk هست (انگلیس)
    پس مدلش r یا m نیست.

4. 2 کاربر از Mm_behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

سلام
    منم تائیید میکنم برای این که تصویر ردش نمونه بهتره اصلا تصویره ثابتی رو تی وی پخش نشه.

ایشون ایران نیست uk هست (انگلیس)
    پس مدلش r یا m نیست.
    ممنون از کمک و راهنماییتون....
    مدل ST50B

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بنده دیروز یک پلاسمای 42g10 دست دوم به قیمت 1 میلیون تومان خریدم کارت گارانتی دستگاه دست نخورده هست و پیچهای دستگاه هم جای آچار خوردگی ندارند که نشان میدهد دستگاه تا به حال تعمیر نشده به نظر دوستان به قیمت خوبی خریدم؟

این چند عکس از 42g10 بنده.

7. 4 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

بنده دیروز یک پلاسمای 42g10 دست دوم به قیمت 1 میلیون تومان خریدم کارت گارانتی دستگاه دست نخورده هست و پیچهای دستگاه هم جای آچار خوردگی ندارند که نشان میدهد دستگاه تا به حال تعمیر نشده به نظر دوستان به قیمت خوبی خریدم؟
    مبارک باشه.بله قیمت خوبی گرفتید.

9. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کنفرانس پاناسونیک تو ces 2013 و معرفی محصولات جدید فردا شب ساعت 9:30 به وقت ایران میتونید مستقیم از این آدرس ببینید:

11. 9 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    چند صفحه آخر رو ميخوندم ديدم متاسفانه تلوزيون يكي 2تا از دوستان مشكل دار شده
    يه نكته به ذهنم رسيد كه گفتم بد نيست اينجا بگم شايد راهگشا باشه
    آداره برق خسارت سوخت وسايل برقي به علت نوسانات برق رو پرداخت ميكنه
    يكي از اقوام ما موتور يخچالش سوخت و اداره برق خيلي سريع و آسان بهش خسارت داد(منظور از سريع اين بود كه اصلا كاغذ بازيو فلان نداشت)
    البته پرداخت خسارت به اين شكل هست كه اداره برق خودش رو بيمه مسئوليت كرده و اگه مشكلي پيش بياد شمارو به بيمه ميفرسته تا خسارتتون رو بگيريد(نمونه عينيش رو ديدم)
    بهر حال اميدوارم هيچوقت همچين مشكلي براي كسي پيش نياد اما اگه خداي نكرده پيش اومد اين قضيه رو مد نظر داشته باشيد
    ضمنا در مورد استفاده چند وسيله برقي از يك پريز و يك كابل با يكي از مهندسين برق بسيار وارد و با سواد مشورت كردم به گفته ايشان پريزهاي خانگي تا 10 آمپر به راحتي جواب ميدهند و با توچه به مصرف تلوزيون بنده(Vt30 50inch) كه حساب كرد چيزي بين 1.5 تا 2 آمپر مصرف ميكند و ساير وسايل همراه آن ماكزيمم جريان مصرفي به 4 يا 5 ميرسد كه بسيار طبيعي و در حد توان يك پريز است پس نگراني بابت اين قضيه وجود ندارد، فقط مطلبي كه عنوان كرد اين بود كه هيچ وقت وسايل متصل به يك پريز را همزمان راه اندازي نكنيد چون باعث ايجاد هارمونيكهاي مزاحم (اينجارو كامل متوجه نشدم) ميشه و ممكنه آسيب برسونه
    گفت تلوزيونو كه روشن كردي 4-5 ثانيه بعد رسيورو به همين ترتيب ...
    Last edited by arash_a59; 07-01-2013 at 12:40.

13. 11 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

سلام بچه ها امروز تلویزیونم اومد فقط الان تنها مشکلی که دارم پخش زیرنویس فارسیه....که خرچنگ غورباقه نشون میده...
    رو Arabic و utf-8 هم گذاشتم بازم درست نشد......امروزم یه فیلم 12 گیگی رو TV پخش کردم از طریق هارد اکسترنال خیلی راحت پخش کرد فقط مشکل زیر نویس فارسی دارم...راه حلی هست؟
    راهی برای بزرگ کردن زیرنویس هم هست؟

ST50 آخرین ورزن فریمور هم روش هست....

مشکل حل شد

برای استفاده از DLNA هم از برنامه Serviio استفاده کردم خیلی راحت کار میکنه..زیرنویس فارسی هم پخش شد...
    Last edited by d.b23; 09-01-2013 at 19:32.

15. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پلاسماهای پاناسونیک برای 2013 نیز تولید خواهند شد .
    مدل های 3D امسال شامل ZT60 و VT60 و ST60 خواهند بود .
    همچنین مدل های 2D شامل S60 و X60 خواهند بود .
    در زیر اولین تصویر VT60 با طراحی جدید را میبینید .

17. 10 کاربر از shamika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام به همه دوستان من یک پلاسمای st30 50 دارم
    من این تی وی رو با کابل لن به مودم وصل کردم و لب تابم هم با وایرلس به مودم وصل بود بعد وارد منوی تی وی شدم و به قسمت شبکه رفتم
    میخواستم از این طریق لب تاب رو به تی وی وصل کنم آی پی هم دادم
    چند مورد داشت که باید ok میشد. همه درست شد فقط مورد آخر که گیر داد به پورت سرور
    کسی تا حالا با این تی وی این کارو کرده ؟
    میشه کمک کنید؟
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •