تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 586 از 3017 اولاول ... 8648653657658258358458558658758858959059663668610861586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,851 به 5,860 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4rooos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

همینجوری که گفتم ، فکس زدم و شد به دستشونم رسید
    اقا مهربونه گفت اوکی الان وصلش میکنم ، اما هنوز وصلش نکرده خو

2. 2 کاربر از 4rooos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

4. این کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نیما جان سوالی در مورد نویز و وضعیت خط داشتی اینجا مطرح کن تا تاپیک از موضوع اصلی دور نشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نویزت خیلی خیلی زیاده!!
    سرعتت 2مگ بسته شده...

مشکلی هم داری؟

6. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

فکر کنم سیم تلفن نیما جان، از بین رشته های سیم کابل اصلی وارد خونه میشه

8. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه megax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز پینگ عالیه

Last edited by megax; 01-08-2013 at 13:10.

10. این کاربر از megax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4rooos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تلفن گویا 2020 خو دیگه اپراتور نداره همش شده کامپیوتری
    میگم کسی نمیدونم جریان چیه که وقتی زنگ میزنی همون اول وصل نمیکنن؟
    من فکس کردم فیش واریزیو که اکانتمو از 128 بکنن 512، تا فکس فرستادم بشون زنگ زدم به گفته ی ایمان عزیز
    گفت فکس رسیده و ، یه بار مشخصاتو چک کرد و شماره فیش رو گفت بخون و خوندم براش و گفت همه چی درسته و تا ظهر وصل میشه
    ظهر زنگ زدم، دوباره گشتن دنبال فیش واریزی که فرستاده بودم و گفتن شماره فیش رو بخون و دوباره خوندم ، گفتن تا عصر وصل میشه!
    کسی از دوستان میدونه جریان چیه؟ اقا مگه پشتیبانی فنی پنل دسترسی نداره ؟وقتی زنگ میزنی خو پروفایلتو میارن بالا و همه چی رو میدونن ، یعنی خودشون نمیتونن ویاریش کنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

تلفن گویا 2020 خو دیگه اپراتور نداره همش شده کامپیوتری
    میگم کسی نمیدونم جریان چیه که وقتی زنگ میزنی همون اول وصل نمیکنن؟
    من فکس کردم فیش واریزیو که اکانتمو از 128 بکنن 512، تا فکس فرستادم بشون زنگ زدم به گفته ی ایمان عزیز
    گفت فکس رسیده و ، یه بار مشخصاتو چک کرد و شماره فیش رو گفت بخون و خوندم براش و گفت همه چی درسته و تا ظهر وصل میشه
    ظهر زنگ زدم، دوباره گشتن دنبال فیش واریزی که فرستاده بودم و گفتن شماره فیش رو بخون و دوباره خوندم ، گفتن تا عصر وصل میشه!
    کسی از دوستان میدونه جریان چیه؟ اقا مگه پشتیبانی فنی پنل دسترسی نداره ؟وقتی زنگ میزنی خو پروفایلتو میارن بالا و همه چی رو میدونن ، یعنی خودشون نمیتونن ویاریش کنن؟
    همینجوری که گفتم ، فکس زدم و شد به دستشونم رسید
    اقا مهربونه گفت اوکی الان وصلش میکنم ، اما هنوز وصلش نکرده خو
    پشتیبانی که زنگ میزنی(همون ک با شماره داخلی 0 وصل میشه) دسترسی به اکانتینگ نداره که بتونه ارتقا بده.بهت گفته بودم که با داخلی 2 تماس بگیر که واحد فروش هستش.اونا هم ساعت کاریشون از 9 صبح تا 5 بعدازظهر هستش.یعنی اگه رفت،میره واسه روزای بعد.سرویس خود من رو 2 روز با تأخیر وصل کردن.هی زنگ میزدم میگفتن ظهر وصل میشه و نمیشد.دیگه آخرین بار زنگ زدم باهاشون دعوا کردم اساسی.گفتم عرضه ی انجام کار ندارین جمع کنین بساطتون رو.بقالی که نیست.قراره به کلی مشترک سرویس بدین.یه ثانیه از موعدش بگذره اکانتمون رو قطع میکنین اون وقت واسه وصلش هر چقدر بخواین لفتش میدین.فیش که اومده یه کلیک موس انقدر سخته واستون؟گفتم واحد بازرسیتون کجای اهوازه؟یارو آرومم کرد و گفت وصل میشه و شد

14. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

16. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دقیقا دوستان همین الان متوجه شدم اشتباه جای نویز نوشتم پینگ

===================================
    ایمان من فکر میکنم اگر سرعتت شبا همینطور بمونه دیگه نمیری سمت اینترنت 512 نامحدود !

نظر خودت چیه ؟

با این سرعت 270 توی این 4 ساعت رایگان چقدر میشه کشید ؟
    دیشب حدود 3.5 گیگ گرفتم.
    نمیدونم.مردد شدم.چون روی سرعت نمیشه حساب باز کرد.البته شکر خدا 20 روز دیگه وقت دارم و کامل میتونم زیر رو روش کنم سرویس رو.
    یدونی چیه.این سرعت خیلی حال میده.مثلاً میخوای یه آهنگ دانلود کنی تا استارت میکنی چند ثانیه بعد تمومه.اونم کیفیتای اورجینالشون از رادیو جوان.هه حجمای آهنگا بالای 8 مگ.اینش حال میده خدایی.
    اما هنوزم بهش اطمینانی ندارم.اگه سرویسهاشون رو کمی ارزونتر میکردن خوب بود.مثلاً این 2 مگ نامحدود رو 50 تومن میدادن و 1 مگ نامحدود رو 30 تومن.
    من اگه مسئول قیمت گذری بودم اولاً تما سرویسهای حجمی رو حذف میکردم و همه ی سرویسها رو نامحدود و با قیمتهای زیر ارائه میدادم(که کاملاً عملی هم هست اگه آقایون دندون گرد نبودن)
    سرویس 2048 ماهیانه 30 تومن
    سرویس 1024 ماهیانه 20 تومن
    سرویس 512 ماهیانه 15 تومن
    سرویس 256 ماهیانه 10 تومن
    سرویس 128 ماهیانه 8 تومن

بیاین به من رأی بدین برم وزیر ارتباطات شم
    خوب راستش يكم سخته. با يه سري نرم افزار خاص ميشه با دستوراتي سخت افزار مودم رو دستكاري كرد مثلا سطح سيگنال رو %50 افزايش داد! مثلا حاشيه نويز رو از 7 به 32 آورد ولي براي مدتي (اين كار براي تست كردن خطوط و پايداري اون هست)خيلي چيزايي كه اينجا بچه ها ميگن علمي نيست شانسيه مثلا به قول خودت يكي تيك يه جايي رو ميزنه سرعت دانلودش زياد ميشه در حالي كه به اون تيك ربطي نداره.من خودم سخت افزار ميخونم.تمام حرفايي كه ميزنن اكثرا علمي نيست مثلا چند پست قبل يكي داشت به بقيه ميگفت نويز تو خوبه نويز يكي ديگه بده .... بنده هاي خدارو بي خودي نا اميد يا اميدوار ميكرد.اطلاعات مودم همش درباره حاشيه نويزه نه نويز (قبلا انتقال داده پاس كردم) وقتي حاشيه نويز بالاست خوبه چون اجازه ميده سطح سيگنال از سطح نويز بالاتر باشه و همينوطور اجازه ميده سطح نويز به اندازه سطح سيگنال افزايش پيدا كنه
    كه اين بده ! ولي به طور كلي هر چي حاشيه نويز بيشتر باشه اجازه ميده نويز هم بيشتر بشه ولي سطح سيگنال رو خراب نكنه (اگر نفهميديد چند بار بخونيد ).بعضي وقت ها اينقدر وضع خرابه مثل خطوط اكثر ماها نويز اونقدر قوي هست كه از حاشيه نويز بيشتر ميشه و سطح سيگنال رو خراب ميكنه نتيجش ميشه خرابي يا بدترش قطعي كانال و انتقال داده.راستي يه چيز رو يادم رفت بگم تو پست بعدي ميگم
    اینایی که گفتی خیلی خوبه اما آیا واقعاً میشه خودمون روش کنترلی داشته باشیم؟مثلاً من که مقادیر مورد نظرم خوب نیست،با افزایش حاشیه ی نویز بتونم اون رو از میزان نویزم بیشتر کن تا لوز کمتری داشته باشم،شدنیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •