من که تازه 1 2 ترا گرفتم داره پر میشه![]()
من که تازه 1 2 ترا گرفتم داره پر میشه![]()
با اینکه من اصلا با این طرح طلاییم کانکنت نمیشدم ولی الان چک کردم یه چیزی حدود 9 ترابایت حجم دارم
حجم باقیمانده: 8152267 MB
اینم از ما
نامردیه . چرا واسه بعضی ها 30 ترابایت شارژ کردن و واسه من 15 ترا
ولی خداییش بیایم موضوع رو به مخابرات اطلاع بدیم . بگیم ما اومدیم 15 ترابایت شارژ کردیم منتهی از شارژمون کم نمیشه . من حاضرم اینترنت حجمی بشه ولی 15 ترابایت حجم داشته باشم![]()
حالا که هشت ترا حجم دانلود دارم پس بهتره بگم بجای یه هارد 2 واسم 4 تا هارد دیگه هم بیارن که یه وقت کم نیارم .![]()
Last edited by OMiD.1080p; 18-10-2013 at 19:19.
دوستان ولی جدای مسائل احتمالی
- فـــنی > تخصصی نداشتن کافی / شیر و باز کردن ( دستش شکسته ) / سد شکسته ) و نمیتونند درست کنند
- هدیه
- مسائل متفرقه
وقتی این قضیه فیکس بشه ضرری که کرده احتمالا عیر قابل پیش بینی هست و تقصیر هیچ یک از کاربران نیست .. اما اگر خواست تلافی کنه ( به هر شکلی ) زیر بار نرید ... !
===================================
جدای این مسائل این میزان ضرر به نظر انقدر زیاد خواهد بود که به روزنامه ها و مطبوعات میرسه : )))
و اینکه شاید این ضرر به بسته شدن ADSL مخابرات هم بکشه : ))) > اونوقت چی کار کنیم : )))
و جمله آخر رو برای اون دسته از دوستان میزنم که حرف من رو شاید بد متوجه بشند و یا بینندگان بیرون تاپیک یک سر بزنند و یا کلا یک شخص ببینه و این فکر برسه به ذهنش که بگه نگاه کن یک سری از ضرر رسیدن به دیگری ( مخابرات ) راضین و خشحال : و من یک پاسخ کوچیک دارم براش >
1 ) در بحث ایتنرنت از سالی که شروع کردم و به دنیای اینترنت پا گذاشتم ( اوب سال 80 -- حدودا ) با اینترنت نامحدود همین گلدنت شروع کردم که اون مقوقع خصوصی بود ... ... تا به الان اجحاف ها به هر شکلی کم نشده بیشتر هم شده ... محدودیت ها بیشتر و غیره ..
2 ) گرون کردن های بی دلیل مخابرات و هم چنین قطعی ها بد اون در کنار وصل بودن های خوب اون ( اما قطع شدناش خیلی بد بوده ) ..
3 ) بدون هیچ اطلاعیه ای کاری کردن .. نمونه آخریش ساعت رایگان و میزان افزایش ماهانه ( زمانی ! )
با تشکر![]()
یعنی چی آقا؟ من 24 ترابایتمو کجا بریزم؟
باید زندگیمو بفروشم هارد بخرم که
من از مخابرات شکایت میکنم![]()
حسابش رو بکن . مخابرات بخواد اون همه حجم رو بیاد دوباره از ما بخره .
با یه حساب سر انگشتی میشه اینجوری :
15000000* 4200 = 63,000,000,000 تومن .
بچه ها میلیارد شدیم .![]()
ضرر چیه مرد حسابی فکر کردی برای اونا پول میندازه ؟
اینا بایت اینترنت رو مجانی بدن ما .
تنها خرجی که میکنن خرید تجهیزات هست که اونم فکر کنم یه چند سالی نگرفتن سیستماشون زغالی شده.
من آرزومه این مخابرات ورشکست شه... چون دزد تر از این شرکت ندیدم تاحالا
یه دوره که گرفتم 3 ماهه پولشو دادم تا آخرش وصل نشد هزار بار هم پیگیری کردم اما فایده نداشت پول رو هم پس ندادن
این دفعه هم گفتن PCM خط رو بر نمیدارن تا مجبور شیم 6 ماهه از خودشون بگیریم
کلا pppoe هم تعطیله
...
به امید ورشکست شدن این شرکت دزد به کمک بچه ها با دانلود های توپشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)