سلام
من این بازی را از لینک زیر انلود کردم اما هر کاری میکنم با دسته کار نمیکند میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من این بازی را از لینک زیر انلود کردم اما هر کاری میکنم با دسته کار نمیکند میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز اجرا کردن بازی های ps1 در کامپیوتر کمی مشکل هست. بهترین کاری که شما میتونین انجام بدین گرفتن این بازی از شرکت T20 است که در هر مغازه کامپیوتر فروشی میتونین پیدا کنین
مزایای این بازی save کردن بازی در هر از از زمان بازی میباشد.
ممنون
ولی سوال من اینه که بالاخره دوستان چه طوری با دسته کامپیوتر می تونند با epsxe 1.7 کار کنند
دسته من از نوع Twin Usb Joystick است
اصلا من کلا نمیتونم با این دسته ها با epsxe کار کنم
ممنون میشم راهنماییی کنید
شما نرم افزار را اجرا کنید- بعد به قسمت (Config) رفته- بعد به قسمت (Game pad) رفته . در آن قسمت دسته بازی رو ملاحظه میکنید
بعد باید دکمه های دسته را تعریف کنید . مثلا روی دکمه W با موس کلید کنید و دسته بازی تان را به سمت بالا بدین. تمام دکمه ها را طبق سلیقه خودتون مرتب کنید. بعد بازی را اجرا کنید. این نرم افزار با بیشتر دسته های بازی هماهنگی دارد.
سلام بچه ها
تو سال چهارم یه دمو جدید دیدم
کی میتونه حدس بزنه چی دیدم؟
راهنمایی:این دمو رو 30 بهار سال چهارم دیدم
الان شبیه سازم بازی رو اسلو موشن اجرا میکنه...فردا براش ویندوز عوض میکنم شاید بهتر شه
اگه درست شد تا 5 شنبه سعی میکنم عکسو بذارم....
اینو اضافه کنم که حدس میزدم این دمو رو تو این تاریخ ببینم(خیلی ضایه شد چی دیدم)
چون فرمودین 30 بهار، فکر کنم راجب Kai با popori باشه. آره؟![]()
اینم میتونه باشه
شایدم....
بی خیال عکسشو میذارم
راستی این عکس خیلی سایزو حجمش بالاس....میشه عکساتو با حجم و سایز کمتر بذاری![]()
دوستان ، رزولیشن این بازی خیلی پائینه !!! راهی برای بهتر شدن نیست ؟
چشمآقا ایمان عکسامو حجمشو کم میکنم. فقط اگه ممکنه بگین چه جوری . من با Print scrn از تصاویر عکس میگیرم و بعد تو paint کپیش میکمن شما چه جوری عکساتونو میذارین؟
دوم اینکه تو صفحه 370 یک دمویی دیدم که خودم به شخصه که چند سال پیش این بازیرو میکردم ندیده بودم. میشه یک توضیحی بدین و چه جوری و چه شرایطی این دومه میاد؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)