پارسال قبل از گرونی تو بازار تهران قیمت محصولات ایو د سیستل همین حدود بود.16-20 تومن. الان قیمت ندارم.
در کل کارهای ایو د سیستل و جورجیو مونتی خیلی کارهای بهتری نسبت به کارهای اماراتیه. با همون حدود قیمت.
پارسال قبل از گرونی تو بازار تهران قیمت محصولات ایو د سیستل همین حدود بود.16-20 تومن. الان قیمت ندارم.
در کل کارهای ایو د سیستل و جورجیو مونتی خیلی کارهای بهتری نسبت به کارهای اماراتیه. با همون حدود قیمت.
Yves de Sistelle هستش...شرکتی بدی نیست و از معروف ترین کاراش Incidence هستش..اینم احتمالا نباید کار بدی باشه...اگه تستیدی بیا به مام بگو چطور بود
Incidence:
من دارمش تلخه مثله کوفت و خنک یخی و موندگاریشم تعطیله و پخش بوش منفی صفره یا بهتر بگم پخش بو واسه این عطر جرمه.
من بجای افترشیو وقتی صورتمو میتیغم به صورتم چند پاف میپاشم.منم قبل عید 18 گرفتمش.جعبشم آبی متالیکه و معنی لغویش برخورد میشه.
بچه ها این دوتا ادکلن باندراس بلو و بلک سد اکشن موندگاری و پخش بوش چطوره میارزه بخریم؟
بلکش بوی شیک تری نسبت به بلو داره.بلو خیلی اسپرت تره.من بلک رو داشتم و موندگاریش حدود 5 ساعته و پخش بوش هم خوبه.
اگه پخش بو برات مهمه deseo از جنیفر لوپز رو تست کن .میگن خنک و تلخه و پخش بوش زیاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من دارم
بولگاری سویر ادکلن با ارزی هست. بوش خنک و تلخ و ملایم هست که بعد از مدتی رو به تعادل دمایی میره.
از از بو هایی نظیر بولگاری پور هوم(بی ال وی)-212 من-رودستار کارتیر خوشت میاد حتما این رو میپسندی. البته به این منظور نیست که بوش شبیه اینهاست
موندگاری و پخش بش هم خوبه ولی نه در سطح تیم ملی![]()
سلام دوستان
این هوگو بوس که شبیه قمقمه هست اصل و قلابیش از کجا مشخص میشه؟ من 145 خریدم یکیشو بردم به یکی از دوستان نشون دادم گفت طرحه
الان به شدت افسرده شدم
داداش شما فکر کنم پول 150 میلشو دادی
اتفاقا اگر بگردی و 150 میلشو پیدا میکردی مطمئن بودی که اصله
بارکدش رو تو گوگل سرچ کن باید ادکلنتو نشون بده
اینی که من زدم موندگاریش خوب بود.
آقا یه ادکلن لطفا به من معرفی کنید قیمتش هر چقدر باشه بوشم بوی هر چی باشه فقط موندگاری و پخش بوی زیادی داشته باشه
من از بوی اوپیوم زنونه واقعا خوشم میاد و به نظرم پخش بوش عالیه و موندگاریه خوبی هم داره
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
آره 150 میل بود پس خیالم راحت که اصله؟
امروز بردم ادکلن فروشی گذاشتم برام بفروشه، گفت حداکثر 100 میفروشم برات
حالا برم پسش بگیرم؟ به بارکد دسترسی ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)