تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 586 از 827 اولاول ... 86486536576582583584585586587588589590596636686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,851 به 5,860 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

پروفشنال siavashsiavash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    من یک هارد1tوسترن پسورد دار خریدم
    یک سئوال داشتم
    اگر برنامه خودش را نصب کنی وفلش را بخوی ریموم کنی کلا چراغ هارد خاموش هست اما اگر در pcکه برنامه خود هارد نصب نیست وهارد را بخوی ببندی.چراغ هارد چشمک می زند.در این حالت کلا دیگر درایوی که مربوط به هارد مسترن میشوددیده نمی شود
    چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این اتفاق اسیبی نمی رساند؟؟؟؟؟
    اگر اسیب می رساند چه کار باید کرد
    با تشکر
    Last edited by siavashsiavash; 18-09-2013 at 18:03.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

جدیدا دیدم که هاردهای WD My book با گارانتی شرکت "
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " در بازار عرضه شدند که قیمتشان نسبت به گارانتی سازگار کمی پایین تر است.
    از دوستان کسی تجربه ای در مورد این گارانتی دارد؟

امروز مدل جدید WD Elements را هم دیدم. ( نمیدانم شاید خیلی هم جدید نباشه ولی با element که پارسال خریده بودم و خراب از آب درآمد، فرق میکنه) که امکانات کمتری نسبت به my passport دارد و قیمتش هم ارزانتر است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مقایسه امکانات هاردهای پرتابل WD

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمت WD My book 2TB با گارانتی سازگار 340 هزار تومان
    WD my passport 1TB گارانتی سازگار 241 هزار تومان

3. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان این WD my passport 1 tb خوبه دیگه ؟ مشکلی چیزی که نداره ؟ موقع خرید به چی دقت کنم ؟
    پسورد میشه روش گداشت ؟
    این گارانتی واقعا کار میکنه ؟

شما خودتون بین این
    کدوم پیشنهاد میدید ؟
    و کلا بهترین 1 تراباتی برای دخیره فیلم چیه ؟

ممنون.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این WD my passport 1 tb خوبه دیگه ؟ مشکلی چیزی که نداره ؟ موقع خرید به چی دقت کنم ؟
    پسورد میشه روش گداشت ؟
    این گارانتی واقعا کار میکنه ؟

شما خودتون بین این
    کدوم پیشنهاد میدید ؟
    و کلا بهترین 1 تراباتی برای دخیره فیلم چیه ؟

ممنون.
    1. تا زمانيكه در استفاده و نگهداري دقت كنيد مشكلي نخواهيد داشت . اما دقت كنيد كه اين مدل با توجه به ساختار و طراحي آن (مثلاً usb on board بودن اين مدلها) و همچنين با توجه به قابليت Hardware encryption در صورت خرابي (يا هر مشكل ديگر) تعمير و ريكاوري اطلاعات نسبت به ساير مدلها كمي مشكلتر خواهد بود ولي اين نشاندهنده كيفيت پايين نيست .
    2. جعبه باز نشده و پلمپ باشه . داراي كارت يا ليبل گارانتي باشه . جعبه مقوايي سالم و ضربه ديده گي مداشته باشه .
    3 . ميتونيد پسورد بذاريد ولي بايد برنامه هايي كه در پارتيشن هارد موجوده نصب بشه .
    4. در مورد گارانتي ، در صورتيكه خرابي ناشي از سهل انگاري كاربر نباشه (مثل افتادن روي زمين) تعويض ميكنند .
    5. my book براي جابجايي مناسب نيست . اگر خيلي جابجا ميكنيد پس my passport را بخريد .

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

1. تا زمانيكه در استفاده و نگهداري دقت كنيد مشكلي نخواهيد داشت . اما دقت كنيد كه اين مدل با توجه به ساختار و طراحي آن (مثلاً usb on board بودن اين مدلها) و همچنين با توجه به قابليت Hardware encryption در صورت خرابي (يا هر مشكل ديگر) تعمير و ريكاوري اطلاعات نسبت به ساير مدلها كمي مشكلتر خواهد بود ولي اين نشاندهنده كيفيت پايين نيست .
    2. جعبه باز نشده و پلمپ باشه . داراي كارت يا ليبل گارانتي باشه . جعبه مقوايي سالم و ضربه ديده گي مداشته باشه .
    3 . ميتونيد پسورد بذاريد ولي بايد برنامه هايي كه در پارتيشن هارد موجوده نصب بشه .
    4. در مورد گارانتي ، در صورتيكه خرابي ناشي از سهل انگاري كاربر نباشه (مثل افتادن روي زمين) تعويض ميكنند .
    5. my book براي جابجايي مناسب نيست . اگر خيلي جابجا ميكنيد پس my passport را بخريد .
    الان شما هارد 1 ترا ( حمل هم زیاد نمیخوام بکنم ) چی پیشنهاد میدی ؟
    من فقط میخوام فیلم بریزم روش داشته باشم و هر روز وصل کنم یه فیلمی روش کپی کنم یا از روش یه فیلمی ببینم همین ....
    میخوام یه جورایی خر کار باشه ...

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان شما هارد 1 ترا ( حمل هم زیاد نمیخوام بکنم ) چی پیشنهاد میدی ؟
    من فقط میخوام فیلم بریزم روش داشته باشم و هر روز وصل کنم یه فیلمی روش کپی کنم یا از روش یه فیلمی ببینم همین ....
    میخوام یه جورایی خر کار باشه ...
    دوست گرامی ، انتخاب از بین هاردهای اکسترنال پرتابل یا آداپتوری با توجه به کاربرد و نیازهایی که دارید با خودتان هست . در کل اگر :

1. اگر جای کافی روی میز (یا هر جای دیگر) جهت نگهداری و استقرار هارد اکسترنال دارید (هاردهای اکسترنال آداپتوری بزرگ هستند و با توجه به اینکه بعضی از مدلها بصورت ایستاده قرار میگیرند باید دقت کنید تا سقوط نکنند) .
    2. اگر مشکلی با حمل و نقل آن ندارید (برای حمل و نقل ایمن هاردهای اکسترنال آداپتوری باید در داخل کیفی شبیه کیف لپتاپ قرار بدید) .
    3. اگر سرعت بالاتر مد نظر شماست (معمولاً هاردهای اکسترنال آداپتوری سرعت بیشتری دارند مخصوصاً در مدلهای سیگیت) .
    4. اگر حجم بالا و قیمت مناسبتر میخواهید (اگر حجم آرشیو دائماً در حال افزایش هست بهتره که هارد اکسترنال آداپتوری با حجم بالاتر بخرید تا تعدد هارد اکسترنال جلوگیری بشه) .
    5. دقت کنید که کابل usb هاردهای اکسترنال پرتابل کوتاه هستند و به راحتی نمیتوانید به پورتهای پشت کیس متصل کنید و همچنین نمیتونید از کابلهای رابط استفاده کنید .

با توجه به موارد گفته شده هارد اکسترنال آداپتوری مناسب شماست . ولی از اونجایی که فقط 1TB میخواهید فکر میکنم انواع پرتابل مناسب شما باشه و همچنین از اونجایی که میخواهید داده ها را رمزگذاری کنید WD my passport مناسب شماست .

نکته آخر : قابلیت Hardware encryption در مدلهای WD my passport یا WD my book کل فضای هارد را رمزگذاری میکند ؛ نه مثلاً یکی از پارتیشنها .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام.دوستان با توجه به پایین اومدن نرخ دلار اگه بازم صبر کنیم قیمت هارد اکسترنال پایین میاد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یک هارد1tوسترن پسورد دار خریدم
    یک سئوال داشتم
    اگر برنامه خودش را نصب کنی وفلش را بخوی ریموم کنی کلا چراغ هارد خاموش هست اما اگر در pcکه برنامه خود هارد نصب نیست وهارد را بخوی ببندی.چراغ هارد چشمک می زند.در این حالت کلا دیگر درایوی که مربوط به هارد مسترن میشوددیده نمی شود
    چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این اتفاق اسیبی نمی رساند؟؟؟؟؟
    اگر اسیب می رساند چه کار باید کرد
    با تشکر
    سلام .

خاموش نشدن چراغ فلش مموری ها و یا spin down نشدن موتور هارد پس از safely remove کردن مسئله ای هست که در win7 یا win vista دیده میشه . تنها راه حل اصلاح رجیستری ویندوز یا نصب نرم افزار هست . در win8 فکر کنم این مشکل برطرف شده باشه . در هر حال اگر نمیتونید این نرم افزار را نصب کنید پیشنهاد میکنم از disk management ابتدا هارد را offline کنید و سپس safely remove کنید . برای راه اندازی مجدداً بایستی online بشه (از طریق disk management) ؛ گرچه در این روش چراغ هارد خاموش نمیشه ...

سلام.دوستان با توجه به پایین اومدن نرخ دلار اگه بازم صبر کنیم قیمت هارد اکسترنال پایین میاد؟
    ظاهراً قیمت ها روند نزولی به خودش گرفته . به هر حال اگر واقعاً نیاز دارید همین الان برای خرید اقدام کنید و اگر عجله ای برای خرید ندارید میتونید کمی صبر کنید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 21-09-2013 at 22:14.

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

دوستان من دیروز یه 1T از مدل جدید element گرفتم و باید بگم در مقایسه با passport سریعتر، باریکتر و کوچکتره. همچنین 10 تومنم ارزونتر !
    فقط باید حواستون باشه که ضربه بهش نخوره، چون بنظرم یکم مقاومت بدنش نسبت به passport کمتره. ضمنا من 237 خریدم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام ...دوستان بهترین هارد پرتابل 1 ترابایت تا حدود 300 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ حتما usb 3 باشه و اگه قیمت از 300 تومن کمی بالاتر هم باشه مشکلی نداره ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •