تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 586 از 1298 اولاول ... 864865365765825835845855865875885895905966366861086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,851 به 5,860 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان این مودم رایگان و نیم بها چطوری هست؟
    به کیا تعلق میگیره؟
    الان من طرح کمپین نوروزری داشتم 6 ماهش پریروز تموم شده بود امروز رفتم مخابرات و برام 6 ماه دیگه تمدید کردن الان به منم مودم تلق میگیره یا اینکه فقط برا اونایی هست که تازه ثبت نام میکنن؟
    بعد مارک مودم ها چی هست؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من چون از قبل مودم داشتم اتفاقا پرسیدم ببینم چی میخوان بدن مهندس اونجا گفت TPLINK میدن که خودت میتونی بفروشیش یجایی اگه نخواستی و ۳ سال هم ضمانت داره

خوب خود طرح ۱ ساله هست ولی اگه کسی انصراف بده جریمه میشه که فکر کنم یه درصدی از همین هزینه مودم باشه جریمش

حالا من موندم که اگه الان 2M بدون محدودیت بگیرم سرعت چقدره؟!
    اینکه 2M با محدودیت بگیرم سرعتش چقدره و شبانه سرعتش چقدر میشه؟!

کسی میدونه؟
    من ۲ مگ دارم شبانه رایگان
    سرعت روز و ‌شب نداره کلا میانگین رو ۲۲۰

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از hidden2255 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من ۲ مگ دارم شبانه رایگان
    سرعت روز و ‌شب نداره کلا میانگین رو ۲۲۰

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز سرویس 2 مگ حجمی گرفتید یا نامحدود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

من با idm دانلود می کنم بله فایل هایی که دانلود می کنم قابلیت resume را داره ولی منظورم اینکه بعضی از مواقع وقتی فایل حجیم و فشرده ای را داری دانلود می کنی اگر بینش فاصله زمانی بیفته (مثلا نصفش امشب و بقیه اش را فردا شب دان کنی) و resumeها زیاد بشه ممکنه پس از دانلود اون پارت خراب بشه و ارور بده و استخراج نشه .. برای همین من عموما فایل های حجیم فشرده را سعی می کنم بدون توقف یکباره دانلود کنم که دوباره کاری نشه..
    من همین کارو می کنم و مشکلی ندارم
    شما وقتی لینک دانلود رو رفرش کنی و لینک جدید بگیری این مشکل به وجود نمیاد و اصلا ربطی نداره.
    من بعضی وقتا تا سه روز بعد شروع می کنم به دانلود مجدد

دوستان این مودم رایگان و نیم بها چطوری هست؟
    به کیا تعلق میگیره؟
    الان من طرح کمپین نوروزری داشتم 6 ماهش پریروز تموم شده بود امروز رفتم مخابرات و برام 6 ماه دیگه تمدید کردن الان به منم مودم تلق میگیره یا اینکه فقط برا اونایی هست که تازه ثبت نام میکنن؟
    بعد مارک مودم ها چی هست؟
    با تشکر
    ظاهرا به کسایی که قبلا گرفتن نمی دن

6. این کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز سرویس 2 مگ حجمی گرفتید یا نامحدود؟
    حجمی
    اینطور که شنیدم میگن نامحدود ها سرعت خوبی ندارن
    Last edited by hidden2255; 27-10-2013 at 21:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

ولی خیلی مسخره هست
    مودم را به کسانی میدن که مشترک جدیدالورود مخابرات باشند => مشترک جدیدالورود نیاز به پورت خالی داره. از اونجا که به گفته خود مخابرات 99% پورت های اصفهان پر شده در نتیجه مودم به 1% از مردم که بیان قرارداد 1 ساله ببندند تعلق میگیره. حالا خودتون قضاوت کنید چندتا مودم کلا هدیه میدن !!!!!!
    فقط یه سوال: اگه این طرح مزخرف که مودم را به مشترکین جدیدالورود میدن را فقط مخابرات اصفهان گذاشته باشه میشه به بازررسی مخابرات ایران شکایت کرد ولی اگه این قانون کشوریه که باید ...بسوزیم و بسازیم. حالا کسی از دوستان اطلاع داره این قانون کشوریه یا اصفهانی D: ؟؟

9. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

9

ولی خیلی مسخره هست
    مودم را به کسانی میدن که مشترک جدیدالورود مخابرات باشند => مشترک جدیدالورود نیاز به پورت خالی داره. از اونجا که به گفته خود مخابرات 99% پورت های اصفهان پر شده در نتیجه مودم به 1% از مردم که بیان قرارداد 1 ساله ببندند تعلق میگیره. حالا خودتون قضاوت کنید چندتا مودم کلا هدیه میدن !!!!!!
    فقط یه سوال: اگه این طرح مزخرف که مودم را به مشترکین جدیدالورود میدن را فقط مخابرات اصفهان گذاشته باشه میشه به بازررسی مخابرات ایران شکایت کرد ولی اگه این قانون کشوریه که باید ...بسوزیم و بسازیم. حالا کسی از دوستان اطلاع داره این قانون کشوریه یا اصفهانی D: ؟؟
    سلام دوست عزیز . من از شهرستان اران و بیدگل هستم . وقتی به مخابرات مراجعه کردم همین حرف رو به من زدند یعنی مودم رو به کسانی میدیم که مشترک جدیدالورود مخابرات باشند . من هم گفتم اینجوری که فکر نکنم حتی 10 نفر هم تو کل استان مودم بگیرن . چند روز پیش دوباره به مخابرات مراجعه کردم و دوست عزیزی که اونجا بود میگفت به خدا خودشون هم نمیدونند میخان چی کار بکنند یعنی بین خودشون هم اختلافه . اگه بخان به همه کمپینی ها ی بالای 17500 مودم بدن که که جونشون بالا میاد از گدایی . شاید به همه ی کمپین اولی های بالای 17500 دادن . راستی یادم رفت بگم من خودم مشترک جدیدالورود هستم باید بهم مودم بدن اما نمیدونم با کجا تماس بگیرم

11. 2 کاربر از ahlekashanamm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من که الان دو هفته ثبت نام کردم خبری هم نیست ...خطم هم رانژه است ...نمیدونم چکار دارند میکنن ....کسی میدونه چقدر طول میکشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

این طرح کلا کشوری هست تا جایی که من می دونم.

در پست های قبلی به گوشه ای از دزدی ها و کلاه برداری های مخابرات اشاره کردم بودم ، این رو هم بهش بی زحمت اضافه کنید

14. این کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز رفتم مرکز تلفن استقلال و چندتا سوال پرسیدم که امیدوار شدم:
    1: مودم را گفت هفته اول این قانون را گذاشتند که مشترکین جدیدالورود بدن ولی وقتی با اعتراض زیاد مشترکین روبرو شدند این قانون را برداشتند و الان به تمامی کسانی که قرارداد 1 ساله با ارزش ماهی حداقل 17500 ببندند مودم تعلق میگیره.
    2: فعلا دارند مناطقی که پورت خالی ندارند + خطوط dlc را ثبت نام میکنند و احتمالا سروییس بشون تعلق میگیره
    3: شرایط تعلق مودم به مستاجرین : علاوه بر شرایط فوق باید اجاره نامه با حداقل 1 سال اعتبار داشته باشند و هزینه 4 ماه اول را به صورت یکجا دریافت میکنند و هزینه 4 ماه دوم هم به صورت یکجا روی قبض تلفن میاد و 4 ماه سوم هم هر ماه هزینه رو قبض میاد
    4: برای قرارداد 1 ساله صاحب خط حتما باید خودش باشه (البته برای مستاجرین نه)
    5: در طول دوره سرویس را میشه به سرعت بالاتر ارتقا داد(به صورت حضوری)

با این اوصاف من یک سرویس 2 مگ ماهی 2 گیگ (17500) و یک سرویس 1مگ ماهی 4 گیگ(17500) به صورت یکساله میگیرم و 2 تا مودم رایگان هم گیرم میاد

16. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •