من دانلود منیجر جدید ریخته بودم دیروز صبح که بیدار شدم دیدم چیزی دانلود نکرده فکر کردم دانلود منیجر جدیدم مشکل داشته![]()
اگه از شبانه مبین نت نشه استفاده کرد مفت هم گرونه
من دانلود منیجر جدید ریخته بودم دیروز صبح که بیدار شدم دیدم چیزی دانلود نکرده فکر کردم دانلود منیجر جدیدم مشکل داشته![]()
اگه از شبانه مبین نت نشه استفاده کرد مفت هم گرونه
https و vp n و اینا که سراسریه
اما شبانه رو موافقم.
با این وضعیت بجای 1مگ ماهی 40تومن میرم 512 میگیرم. چون با سرعت 100مگ هم توی ایران بخوای سایت بازکنی هزار تا مکافات داره.
شاید بعضیا بگن چرا همش غر میزنیدلیلش اینه که اینجا این تاپیک بیشتر واسه بیان مشکلات هست و گرنه تبلیغش رو که خودش توی تلوزیون و رادیو به اندازه کافی میزاره
خیلی روشون زیاده به خدا !!زنگ زدم بهشون میگم این اشتراک نامحدود که 1 به 10 هست طبیعتا سرعت دانلودش از 4به 1 کمتره, میشه بگید حداکثر سرعت دانلود1مگ تو 1به 10 چنده؟؟ میگه اره کمتره 1مگ حداکثر 90 تا95!!!! بعد بهش گفتم خوب با این اوصاف باید1 مگ چهار به 1 سرعتش از 8به 1 طرح قدیم بیشتر باشه باید دیگه نزدیک 220 باشه؟؟ میگه نه نه حداکثر سرعت در 1مگ 4به 1 یا 8به1 ثابته بیشتر 128 نمیشه!!! این دیگه جای تعجب داره چطور یرای 1 به 10 میاد پایین اما برای 1به 4 نمیاد پایین!!! هر روز کلاه بردار تر از دیروز
سلام
من سرویس وایمکس ایرانسل دارم و دو تا مدم گرفتم یکی را ثابت توی خونه گذاشتم و دومی را جابجا میکنم و فقط یکی از اکانت ها رو شارژ میکنم و با یک یوزر نیم و پسورد به هر کدام از مدمها که دم دست بود وصل میشم.
آیا این حالت در وایمکس مبین نت نیز ممکن است؟
من مبین نت رو میخوام دو جا استفاده کنم که یکیش فقط با مدم بیرونی ممکنه و اون یکی دیگه با مدم داخلی. اگه یه طرح B46 8Gb در ماه بگیرم، میشه روزها از مدم بیرونی و شبها تو خونه از مدم داخلی استفاده بکنم یا برای مدم تو خونه هم باید یه طرح جدا بگیرم؟
برادران عزیز منم دیشب هیچی دانلود نکردم !!!!
یه سوال داشتم من آنلاین می تونم 1 گیگابایت حجم بخرم ؟ حجمم داره تموم میشه .
خریدم شارژ نشد زنگ زدم هی میگه شبکه ترافیک سنگینی دارد برای انتظار 2 رو بزن 20 بار زدم بازم میگه![]()
من می خواستم روی یک مودم دوتا اکانت بگیرم که میگن نمیدیم!حالا شاید بتونید روی یک اکانت دوتا مودم بگیرید.یا نهایتا می تونید روی هر کردوم اکانت جدا بگیرید.بعد برای ماههای بعد یکی از اکانتها رو اصلا تمیدید نکنید و روی هر دو مودم از یک یوزر و پس استفاده کنید ولی در صورتیکه نشه یک اکانت رو بحال خودش درآورد می تونید یکی از ارزونترین طرحهارو برای اکانت دوم تمدید کنید که غیر فعال نشه.
یه نکته هم اینه همونطور که خودتون می دونید فرقی نداره روی چه مودمی چه اکانتی رو استفاده می کنید.
باید صبر کنید تا اطلاعات از بانک به مبین نت ارسال بشه.
فکر کنم حداقل 8 ساعت طول بکشه
برای من که همیشه اینطوریه.![]()
سلام
دوستان تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مناطق تحت پوشش داخلی مبین نت رو نشون میده خونه ما دقیقا وسط یکی از این قسمت های سبز کمرنگه!
یعنی نمیشه مودم داخلی استفاده کرد؟
--------------
این مودم های جیبی چطوری اند از نظر آنتن دهی؟بدون طرح نمیفروشن؟
ممنون
داداش این بارها تو همین تاپیک بحث شده
1 به 4 یا 1 به 40 هیچ فرقی تو حداکثر سرعت نمیکنه،فقط حداقل سرعتو بهبود میده،پس اونیکه پشتیبانی گفته درست گفته بهت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)