تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 586 از 1049 اولاول ... 86486536576582583584585586587588589590596636686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,851 به 5,860 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض پاسخ شما

سلام دوستان دوتا سوال حياتي دارم‌:
    اول يه توضيح : من براي tv يه دونه ايكس ويژن 333 دارم و در شهريار هستم و كانال هاي 1 تا 8 رو با كيفيت 92 و قدرت 90 دريافت ميكنم
    و همچنين كانل هاي 9 تا 16 رو با كيفيت 100 و قدرت 86 دريافت ميكنم .
    1- الان تو همينجا ميخوام يه گيرنده براي يه كامپيوتر pc معمولي با مانيتور crt بخرم گيرنده ديجيتال مارشال خوبه ؟
    2- با توجه به قدرت و كيفيتي كه براتون نوشتم ميتونم از انتن خود دستگاه استفاده كنم و كانال ها رو بدون پرش و اشكال دريافت كنم؟
    شما واسه گیرنده تلویزیون تون آنتن خارجی دارید دارید یا از این کوچیک ها که کنار دستگاه میزارن دارید ؟ اگر آنتن خارج ساختمان دارید که بحث بیرون ساختمان و درون اش کلا با هم متفاوت هست . اگر نه آنتن بغل دستگاه دارید واسه گیرنده ایکس ویژن تلویزیون یعنی قدرت سیگنال خونه تون بالاست . تو دستگاه مخصوص کامپیوتر میزان قدرت و کیفیت سیگنال در داخل اتاق مهمه نه بیرون خونه . بررسی کنید اگر قدرت و کیفیت سیگنال توی خونه بالاست برید بگیرید همون مارشال رو .خوبه.

پروفشنال carnation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

سلام دوستان

میشه نظرتون رو در مورد این مدل بدونم؟ و قیتش چنده؟ LG LH-W866HTS

ممنون

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان دوتا سوال حياتي دارم‌:
    اول يه توضيح : من براي tv يه دونه ايكس ويژن 333 دارم و در شهريار هستم و كانال هاي 1 تا 8 رو با كيفيت 92 و قدرت 90 دريافت ميكنم
    و همچنين كانل هاي 9 تا 16 رو با كيفيت 100 و قدرت 86 دريافت ميكنم .
    1- الان تو همينجا ميخوام يه گيرنده براي يه كامپيوتر pc معمولي با مانيتور crt بخرم گيرنده ديجيتال مارشال خوبه ؟
    2- با توجه به قدرت و كيفيتي كه براتون نوشتم ميتونم از انتن خود دستگاه استفاده كنم و كانال ها رو بدون پرش و اشكال دريافت كنم؟
    pc dvbt xvision مدل PCDVB-3100 هم گزینه خوبیه و میتونی با کیفیت خوبی کانالها رو تماشا کنی.

داره خودمونی میشه saman1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    بندرعباس

12

سلام به دوستان عزیز سیستم باز..

آقا به نظرتون با بودجه 450ت..کدوم مدل از سینما خانگی رو بگیرم که هم قشنگ باشه..و هم بر اساس پولم حداکثر کارایی و امکانات رو داشته باشه..
    اکه مدل خاصی مد نظرتون هست ممنون میشم بفرمایید..

یا اگه فکر میکنید هر کدوم از اجزا رو جدا تهیه کنم از برندهای مختلف..بهتر میشه..
    با این بودجه چی و از چه برندی بگبرم..

برای دیدن فیلمهای Full hd می خوام..

منتظر پیشنهادادتون هستم..
    با تشکر.
    Last edited by saman1367; 27-02-2012 at 13:15.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز سیستم باز..

آقا به نظرتون با بودجه 450ت..کدوم مدل از سینما خانگی رو بگیرم که هم قشنگ باشه..و هم بر اساس پولم حداکثر کارایی و امکانات رو داشته باشه..
    اکه مدل خاصی مد نظرتون هست ممنون میشم بفرمایید..

یا اگه فکر میکنید هر کدوم از اجزا رو جدا تهیه کنم از برندهای مختلف..بهتر میشه..
    با این بودجه چی و از چه برندی بگبرم..

برای دیدن فیلمهای Full hd می خوام..

منتظر پیشنهادادتون هستم..
    با تشکر.
    من مدل HT-CN9900DVW sharp رو تازه تهیه کردم و راضی هستم. من 480 تومن خریدمش .
    مشخصات:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از erfan_abedi_CB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saman1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

من مدل HT-CN9900DVW sharp رو تازه تهیه کردم و راضی هستم. من 480 تومن خریدمش .
    مشخصات:
    مرسی دوست عزیز از پیشنهادت.. مبارکتون باشه..

دوستان بین مدل samsung-D455 وSharpHT-CN9900DVW

کدوم رو پیشنهاد میدین..؟ کدومشون برترن و کیفیت صدای بهتری دارند..
    و اگه پیشنهاد بهتری تو این رنج قیمت دارین ممنون میشم بگید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

RS77 با آمپ 520 اکولایزر دستی نداره
    آن زمانی که 717 را خریدم یکی از چیزهایی که حالم را گرفت ومن به شخصه رو سیستمهای صوتی حساسم داشتن اکولایزر دستی است.ولی در راهنمایی یکی از دوستان سایت RS77 فقط اکولایزر دستی دارد و717و414 فاقد آن است .باز ممنون

داره خودمونی میشه mmrmmr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من RS777 بدون DVD PLAYER با آمپ 520 و بلوری BDP140 دارم. آمپ 520 اکولایزر دستی نداره، ولی خب اگر موزیک با لپ تاپی که بهش وصل باشه گوش بدید میتونید از نرم افزارهای مختلف استفاده کنید. ولی افکتهایی که خود آمپ داره خوب جواب میدند و به نسبت راضی کننده هستند ولی تنظیم صدا با اکولایزر یه چیز دیگست!!!

---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------

دوستان آپدیت بلوری BDP140 با نسخه 1.08 تو سایت پایونیر اروپا به آدرس زیر وجود داره که میتونید استفاده کنید:

10. این کاربر از mmrmmr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بستگی به انتظار شما داره.بهرحال 300 الی 400 تومن حداقل بودجه ای هست که میشه برای اینکار در نظر گرفت.
    دوست گرامی با عرض پوزش شما با 400 نهایت یک سینمای خانگی معمولی میتوانی بخری والآن سیستمهای پخش حتی تو ----- دارند به سمتHDو3D میروند به نظر من این مدل دستگاه پول دور ریختنه بجاش یک DVD Plater برای راه اندازی کارت بخر .انشاالله بعد از خرید یک تلویزیون خوب وبه نظر من 3D خودت را یک کم جمجور کن یک سینمای خانگی3D بخر لااقل تا مدتی با دنیا همراه هستی
    ضمنا فقط جهت راهنمایی خدمتت میگم تو خرید تلویزیون حتما شارپ کواترن 3D را از لحاظ کیفیت تصویر با سایر برندها مقایسه ایی انجام بده
    بستگی به این داره صدا و تصویر چقدر براتون مهمه؟
    به هر حال اگه 400 برای سینما کنار بگذارید 2600 برای تلویزیون می مونه که می تونید که یه تلویزیون خوب تهیه کنید ولی وسیله ای ندارید که از تصویر تلویزیونتون لذت ببرید.
    به نظر شخصی من با توجه به بودجه کلی تون حداقل 1000 برای سیستم صوتی کنار بگذارید بالانس بهتری دارین.
    خيلي ممنون از دوستان عزيز واسه راهنمايي خوبشون
    ........
    خب اگر بودجه رو ببرم تا 600 تا چي؟؟بازم چيزي گيرم نمياد؟؟
    ميخوام پول كمتري بدم واسه تي وي و يه سينماي خوب بگيرم كه دستگاه پخش كنده اش همه چي رو اجرا بكنه مثل فايل هاي فول اچ دي و MKV و زير نويس هم كاملا همه چي رو اجرا بكنه و كيفيت صداش خوب باشه و مخصوصا كيفيتش تو صدا هاي كم و 3D اجرا كردنش واسم زياد مهم نيست چون كه تي وي 3D نميخوام بگيرم
    Last edited by Sorena_777; 28-02-2012 at 13:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان میشه بگید ازین امپلی های پایونیر چه مدل هایی اکولایزر دستی دارند ؟ ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •