خداییش دیگه دارم از دو دلی میمیرم با این تعریفهای بدی که از hp میکنید به شک افتادم hp dv6 6050 رو بخرم
میشه یه لطف کنید ایسوز یا مارک دیگه ای با کانفیگ مشابه بمن معرفی کنید![]()
خداییش دیگه دارم از دو دلی میمیرم با این تعریفهای بدی که از hp میکنید به شک افتادم hp dv6 6050 رو بخرم
میشه یه لطف کنید ایسوز یا مارک دیگه ای با کانفیگ مشابه بمن معرفی کنید![]()
سونی گرونه چرا نمیگید ایسوس این رامطمئا باش که ایسوس هر چی باشه یک سر و گردن از لئو بالا تره چرا ؟ چون مادربورد و گرافیکش از خودشه و تا الان هم ثابت شده که گرافیک و مادر بورد ایسوس بهترینه اما میدونید چرا دل زیاده چون کیفیتش پایین تره و قیمت خوب وارد ایران میشه برا همین فروشنده ها بیشتر تقاضا دارن چون براشون به صرفه تره و این هم بدونید که کیفیت دل دیگه مثل قدیم نیست اما در مورد 700 تومن چرا شما میگید برند مهم نیست برندی که کیفیت نداشته باشه فایده نداره شما میگی با قیمت کم خوب ایسوس هست ایسوس حتی تو قیمت پایین مشخصات بالایی هم داره شما اگه شک داری که کیفیت سونی با لئو فرق میکنه میتونی یکشو بخری بذاری کنار هم تا ببینی فرق میکنه یا نه
چون hp dv6 6050 گرافیکش 6770 بود و رتبه 44 رو داشت درحالی که 5650 رتبه 98 رو داره یا 525m رتبه 100 رو داره
استدلالم این بود که میشه با 6770 تا 3-4 سال دیگه هم بازی ها رو خیلی خوب اجرا کرد
همینطور لپ تاپ هایی با گرافیک مشابه این معمولا 1.5 به بالا هستن اما این قیمتش 1.100 با یه سال گارانتی
بنظرتون اشتباه فکر میکنم![]()
شما یک کاری کن بیشتر تحقیق کن از اینجا فقط نپرس برو چند تا تعمیرکار حرفه ای تو شهرتون بپرس به هر نتیجه ای رسیدی به اون عمل کن شما رو این آمار و ارقام زیاد فکر نکن در ضمن اینو هم توجه داشته باش که شما از لپ تاپت چه انتظاری داری
تعمیرکار حرفه ای که نمیشناسم
مشکل اینه همون جایی که تعمیر میکنه همونجا هم توی کار فروش چند برند خاصه برای همین همشون با جبهه گیری نظر میدن و اونهایی که فقط خودشون میفروشن رو میگن عالیه
سلام بچه ها
بهترین لپ تاپ تا سقف 1 میلیون می خواستم بدونم چیه ؟
مهم ترین چیز ها هم 1.کیفیت ساخت ، 2.طول عمر باتری و البته 3.زیبایی احتمال اینم که باهاش بازی بشه تقریبا در حد صفره ولی حالا یه کارت گرافیکی خوبم جایی دوری نمیره (; . مانیتورش هم ماکسیمم 13~14 اینچ .ممنون
تمام اینها خلاصه شده در Asus u30jc
core i5
4ram
500hdd
13.3 اینچ
video nvidia 310m
2.0 kg
بسیار زیبا ، با بدنه آلمینیومی
من یک هفته پیش خریدم با گارانتی امرتات 960000
asus هم کیفیت لپتابهاش خوبه
اینو خوب اومدید اصلا سری u برای کسانی که باطری براشون مهمه خوبه البته اگه بتونید گارانتی ویستا یا همون الماس پیدا کنید خوبه
ببخشید بنده یک لپ تاپ میخوام با حدود قیمت 700 یا 800 تومن
بیشتر برای وب گردی و فیلم و اهنگ و چندتا نرم افزار :photoshop & Auto cad &...
شب ها میخوام بزارم سیستم را برای دانلود مشکلی نداشته باشه.
کیفیت قطعاتش خوب باشه.
چند مدل خوب بهم معرفی کنید.
ممنون
[QUOTE=Aless;6106899]
شب ها میخوام بزارم سیستم را برای دانلود مشکلی نداشته باشه./QUOTE]
همچین کاری را نکنید لپ تاپ از بین میره یکی از دوستان من همچین کاری کرد سر یکسال نشده لپ تاپش مادربوردش سوخت و لاشه لپ تاپش را فقط فروخت
اما تو اون رنج که میگید میشه یک سونی سری ee گرفت 840 که مشخصاتش اینه
cpu:amd athlon x2 3mb cache
ram:4ddr3
hdd:320
vga:4520 ati
اما تو ایسوس
k52jt
CPU:Core i3-380M 3mb cache
RAM:4 GB
hard :500
vga:Ati 6370-1GB DDR3
15.6 WXGA
870
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)