تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 586 از 804 اولاول ... 86486536576582583584585586587588589590596636686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,851 به 5,860 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

تاپیک اختصاصی فایل منیجر قدرتمند X-Plore اا آخرین نسخه 1.45 اا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد ساین هم آدرس تاپیکش یادم رفته !
    برنامه رو که از همون تاپیک دانلود کردم. حالا شما نگفتید که جمله ی من درسته یا غلط.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه دوست عزیز گیر ندادم
    اولین بارم هم نیست که گوشی نوکیا سیمبیان دارم
    ولی شما مثل اینکه با دقت پست منو نخوندی ، اگه دقیق میخوندی متوجه میشدی که باتری کاملا غیر طبیعی شارژش میره
    در ضمن با یه شارژر دیگه هم تست کردم همین جوری بود
    خب آپدیت کردی؟
    ببین یه باتری دیگه میتونی گیر بیاری، مثلا با یکی از رفیقهات دو روز باتری ها رو جا به جا کنین ببینین چی میشه.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خب آپدیت کردی؟
    ببین یه باتری دیگه میتونی گیر بیاری، مثلا با یکی از رفیقهات دو روز باتری ها رو جا به جا کنین ببینین چی میشه.
    آره
    اوکی - ولی احتمالا خود باتری مشکل داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام
    کابل خروجی TV، تو جعبه تمام 5800 ها هست؟ یا باید خودمون بخریم؟؟ قیمتش چنده؟؟

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

برنامه رو که از همون تاپیک دانلود کردم. حالا شما نگفتید که جمله ی من درسته یا غلط.
    درست بود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آره
    شارژر گوشیت رو هم چک کن ببین ولتاژش چنده

6. این کاربر از enimonte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

آره
    من فکر می کنم مشکل باتری رو پیدا کردم، البته خودم هنوز در حال تست هستم و مطمئن نیستم. (خودمم مشکل باتری دارم.) چون تو تنظیمات گوشی، حالت شبکه به صورت Default روی Dual Mode هست یعنی هر دو شبکه GSM و UMTS فعالند و این در حالیه که فعلاً شبکه UMTS یا همون 3G تو ایران فعال نیست و فعال بودن این گزینه یعنی Dual Mode باعث می شه که گوشی دائما به دنبال شبکه UMTS باشه و این یعنی مصرف باتری (چون هیچ چیزی به اندازه ی جستجوی شبکه باتری رو قورت نمی ده، اون هم شبکه 3G که در حالت وصل بودن باتری رو قورت می ده. ) بنابراین باید با گذاشتن گوشی رو حالت فقط GSM مشکل حل بشه.
    البته من می گم خودم تازه دارم تستش می کنم و مطمئن نیستم ولی یکی از دوستان پارسال یه گوشی SAMSUNG گرفته بود و همین مشکل باتری رو داشت، من هم این کار رو روش انجام دادم و شبکه رو روی فقط GSM گذاشتم و مشکل باتریش حل شد. حالا ببینم مشکل گوشی خودمم همینه یا نه.
    Last edited by mohsen_rkh; 17-05-2010 at 11:25.

8. 3 کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر می کنم مشکل باتری رو پیدا کردم، البته خودم هنوز در حال تست هستم و مطمئن نیستم. (خودمم مشکل باتری دارم.) چون تو تنظیمات گوشی، حالت شبکه به صورت Default روی Dual Mode هست یعنی هر دو شبکه GSM و UMTS فعالند و این در حالیه که فعلاً شبکه UMTS یا همون 3G تو ایران فعال نیست و فعال بودن این گزینه یعنی Dual Mode باعث می شه که گوشی دائما به دنبال شبکه UMTS باشه و این یعنی مصرف باتری (چون هیچ چیزی به اندازه ی جستجوی شبکه باتری رو قورت نمی ده، اون هم شبکه 3G که در حالت وصل بودن باتری رو قورت می ده. ) بنابراین باید با گذاشتن گوشی رو حالت فقط GSM مشکل حل بشه.
    البته من می گم خودم تازه دارم تستش می کنم و مطمئن نیستم ولی یکی از دوستان پارسال یه گوشی SAMSUNG گرفته بود و همین مشکل باتری رو داشت، من هم این کار رو روش انجام دادم و شبکه رو روی فقط GSM گذاشتم و مشکل باتریش حل شد. حالا ببینم مشکل گوشی خودمم همینه یا نه.
    این فقط واسه وقتی که میخواد شبکه رو پیدا کنه (آنتن رفته یا تازه گوشی رو روشن کردین) تفاوت ایجاد میکنه.
    وقتی آنتن رو پیدا کرد دیگه تفاوتی نمیکنه Dual بوده باشین یا نه.

10. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شارژر گوشیت رو هم چک کن ببین ولتاژش چنده
    با یه شارژر دیگه هم تست کردم بازم فرقی نکرد ( یه جا دیگم گفتم اینو )

12. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Olis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران- مشهد

پيش فرض

نه تاثیر نداره یا اگه داشته باشه 5%

من در 2 حالت تست کردم

با سلام
    کابل خروجی TV، تو جعبه تمام 5800 ها هست؟ یا باید خودمون بخریم؟؟ قیمتش چنده؟؟

نه نداره باید بخری

8 تومن یکی از بچه ها خریده بود

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

تا جایی که من فهمیدم، برای گوشیم باید یه فایل Cert و Key مخصوص گوشیم تهیه کنم و هر برنامه ای رو که خواستم رو گوشیم نصب کنم، اول باید این دو فایل رو با استفاده از برنامه SignSIS بهش بچسبونم و نصب کنم؛ درسته؟؟؟
    برنامه X-Plore رو هم دانلود کردم.
    آقا این SignSIS رو از کجا گیر بیارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •