سلام دوستان کسی از سرویس های جدید فن اوا استفاده می کنه(سرویس نامحدود)؟ سرعت دانلودشون رو چنده؟
سلام دوستان کسی از سرویس های جدید فن اوا استفاده می کنه(سرویس نامحدود)؟ سرعت دانلودشون رو چنده؟
فن اوا نگیری بهتره ! از ما گفتن بود
بهتره بری سراغ اوراکل
www . oracle . ir
میشه بگید چرا ؟
این شرکتی که معرفی کردید متاسفانه توی اصفهان فعالیت نداره
ما تاپیک زیر برو با از همشهریاتون بیشتر می تونی کمک بگیره . اصلا واسه شما نامحدود شبانه نمی خواد مخابرات 128 نامحدود رو داره 10 تومن میده منتها همونطور گفتم باید کیفیت رو از بچه های مشهد جویا بشی.
چرا از مخابرات نمیگیری که نامحدود رو 10 تومن میده مطمئن باش هیچ شرکتی سرویس 128 نامحدود رو سعت دالودش رو از 16-18 بیشتر نمیکنه.
نگفته بودی که برای کدوم شهری وگرنه برای اصفهان شاتل پیشنهاد میشه
یک تحقیقی بکن ببین چطوریه اگه دوس دشاتی ازشون سرویس بگیر
راستش پارسال شاتل داشتم 64 نامحدود سرعتش خوب بود الان نداگستر دارم سرعتش خوبه و ندا گستر هم اولین شرکتی بود که ازش اینترنت گرفتم هر کدوم یکسری خوبی داشتن یکسری بدی فن اوا بدیش این بود که گرون بود اما سرعتش خوب بود قطعی هم نداشت حالا سرویس های نامحدودش قیمتش خوبه فقط نمی دونم هنوزم همون کیفیت را داره تو اصفهان یا نه توی سایت نوشتن 128 - 512 زنگ زدم گفت اره اگه خلوت باشه امکان اینکه تا 512 بدن هست ولی دو دلم بگیرم یا نه!
اگه نامحدود بگیری که مسلما گرونه
128 بگیر حجمی و شبها بزار رو دانلود در ضمن سرعت 128 همه شرکتها 512 است که سریع حجم خالی کنن برن بخرن
بیخودی پول حجمی 512 رو نریز توی جیب اینها بهترین حالت اونه که گفتم 128 بگیر ولی د عوض سرعتت1 مگه
شما درست میگی . .................................../.
جدا نامحدود را میده 10 تومن؟ اینجوری که خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)