تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 586 از 940 اولاول ... 86486536576582583584585586587588589590596636686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,851 به 5,860 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

آخرین پچ رو از کجا دانلود کنم؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با درودخدمت اساتيد عزيزم كرسپو جان وكراوزر جان
    دوستان گلم من احتياج فوري به موارد زير دارم :
    1- اخرين ورژن پچ بور گوم با لينك دانلود مستقيم
    2- اخرين ورژن كيت سرور با لينك دانلود مستقيم
    3- يه منوي خوشكل از چلسي و توپ ها و تور جديد با لينك مستقيم
    4- اخرين اپشن فايل واديت بازي با اخرين تغييرات
    5-اين سيو تركيب يا همون فورميشن خوب و حرفه اي براي انجام مسابقاتم مي خوام اميدوارم منظورم رو رسونده باشم
    دوستان گلم من با گيم اكسس مشكل اساسي دارم و نمي تونم از اونجا دانلود كنم اگه لطف كنيد اين موارد رو برام رديفش كنيد ممنون شما مي شم
    کل چیزهایی که خواستی رو با جستجو در همین تاپیک می تونی بدست بیاری ولی آپشن و ادیت فایل دیگری رو ول کن اپشن فایل حاوی رکورد های شخصی شماست و ادیت فایل یه چیز سلیقه ای هست که به درد تغییر اسم می خوره که شما میتونید ادیت فایل خودتون رو مطابق میل خودتون با PES Editor ویرایش کنیدترکیب خوب و حرفه ایاز نظر من 3 4 3 هست 3 مدافع به صورت خطی یک هافبک دفاعی و دو هافبک جاحی برای سانتر از جناحین و یک هافبک هجومی برای بازی سازی و تغذیه مهاجمین و خط حمله هم میتونه متشکل از یک مهاجم نوک CF و دو مهاجم جناحی WF یه ترکیب کاملا هجومی و حرفه ای هست که با ادیت می تونی ارنج کنی

کلاً توی B.A.L لذتی رو از بازی فوتبال کامپیوتری تجربه میکنی که سابقه نداشته، من الان تو 24 سالگی دارم تو منچستر یونایتد بازی میکنم، بعد از تیم دسته 3 فرانسوی، بعد یه تیم دسته 3 دیگه فرانسه بعد اوسر بعد المپیک ---- دو یا 1.5 فصل برای آث میلان بعد 1.5فصل با چلسی الانمنیم فصل دوم با منچستر و الان دارم دومین فصلو با منچستر آغاز میکنم. کلاً خیلی لذت بخشه.
    اما به نظرم استفاده از کرک برای افزایش قدرت و کارایی اصلاً جالب نیست. خیلی ساده میشه عیباتو بفهمی و از طریق قسمت تمرین افزایشش بدی. کلاً من هرچی عنوان بوده گرفتم و عنوانهای ملی مونده و چون ملیتو ایرانی زدم باید بازیو از اول شروع کنم! چون ایران تیمی نیست که بتونه حس بازی تو یه تیم ملی رو ارضا. کنه
    اما چند توصیه برای اینکه همیشه بهترین بازیکن زمین باشید توی B.A.L همیشه سعی کنید پاسهاتون درست باشه، پاس گل امتیازش از گل زنی بیشتره، و اگه دو پاس گل یا یک گل و یک پاس گل بدین امتیاز 8 آخر بازی بدون شک مال شماست، در غیر این صورت سعی کنید بهترین بازیکن زمین بشید، که هر فصل این مقدار افزایش پیدا کنه، که این عدد بهترین بازیکن زمین رو من در نیم فصل ها به 18 و در یک فصل کامل به 29 رسوندم. که این 3 سال آخر بهترین بازیکن جهان و اروپا شدم و عناوین بهترین پاسور و بهترین گل زنو ، موثر ترین بازیکن و ... رو همه رو گرفتم چیز دیگه ای نمونده ...، یه چیز دیگه stamina رو به 91 یا 92 برسونید تا بیشتر از دقیقه ی 80 و چه بسا تا پایان بازی میتونید تو زمین بمونید. و تنها هدفتون بهترین بازیکن زمین بودن باشه تا به کل مقامهای بازی برسید
    تیم دسته سومی فرانسه نداریم توی بازی عزیز

کرک چیه ترینر

در ضمن در مورد آوردن نمره 8 یا 8.5 هیچ قاعده ای نداریم توی BAL معمولا اگه ضربه ازاد و شوت و پاس اینا داشته باشی و پر کار باشی حتی اگه پاس گل ندی و گل هم نزنی 8 میشی حتی برای من یه بار پیش اومد نه گل زدم نه پاس گل دادم ولی نمره ام 8.5 شد. خیلی زور زدم ببینم کی 8.5 میشیم ولی هیچ رابطه ای پیدا نکردم

در پایان از اطلاعاتت در مورد BAL تشکر می کنم منم در کل باهات هم عقیده هستم و مود BAL یه مود استثنایی و اعتیاد آور هست که لذت فوتبال رو به آدم القا می کنه

موفق باشی رفیق
    اقا دستت درد نکنه ولی این پچ رو از کجا بگیرم میشه برام بزارین؟
    حدود 20 صفحه قبل من هر دو رو واسه دانلود گذاشته بودم فکر کنم جستجو کنی گیر میاریشون

آخرین پچ رو از کجا دانلود کنم؟
    همین تاپیک یا هم گیمینگ اگزس

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

این ها با هم چه فرقی دارن؟:
    BURGUM
    GamingAccess Community Patch

من دارم بورگام 6 رو دانلود میکنم...حدود 160 مگابایته...میارزه؟

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

اقا دستت درد نکنه ولی این پچ رو از کجا بگیرم میشه برام بزارین؟
    توی قسمت پیغام های عمومیت که درخواست کرده بودی، گذاشتم. کاملاً با راهنما هستش، که مشکلی نداشته

باشی.

این ها با هم چه فرقی دارن؟:
    BURGUM
    GamingAccess Community Patch

من دارم بورگام 6 رو دانلود میکنم...حدود 160 مگابایته...میارزه؟
    مطمئناً GamingAccess خیلی بهتر و کاملتره!

5. این کاربر از Crespo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ولی من معتقدم پچ اصلا حال نمیده من که کیت سرور خالی رو همراه با PES Editor دانلود کردم انداختم توی پوشه بازی هر چی لازم باشه خودم با سلیقه خودم ویرایش میکنم اصلا خوشم نمیاد از سلیقه دیگران استفاده کنم خودم ویرایش می کنم. البته بورگوم پچ اینش خوبه که داخل GDB ش همه لباس های تیم ها رو به صورت واقعی داره و من فقط تیم های باشگاهی + تیم ملی ایران رو لباس هاش رو اصلاح کردم از تغییر داده شدن لیگ یا تیم یا بازیکنان توسط شخص دیگه خوشم نمیاد. بورگوم پچ حسنش به اون فولدر GDB ش هست والسلام لذت بازی به اورجینال بودنشه

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

خداییش من با این لیگ برتر حال کردم

خیلی کیفیت دارن من از اینجا خریدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    میشه چندتا عکس از ورزشگاه آزادی وچهره بازیکنان ایرانی این بازی اپلود کنی میخام کیفیتشو با مال خودم مقایسه کنم ممنون میشم
    یه سوالم داشتم موقع بازی تو لیگ برتر ایران تصویر لرزش نداره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه root professional's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من تازه اومدم تو این تاپیک حوصله هم ندارم 1000 صفحه رو بخونم میشه لطفا یکی از دوستان منو راهنمایی کنه .
    1- پچی چیزی هست که اسم مسخره بازیکنای کلاسیک و تیم ملی رو درست کنه؟
    2- میشه با lan بازی کرد؟چه جوری؟
    مر30 فور آل!

داره خودمونی میشه ehsan459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    دوتا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنین
    یکی اینکه برای اجرای کیتهای باشگاهها مثلا آرسنال کیت آرسنال رو دانلود کردم و به این آدرس :
    Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni\Premier league\Arsenal
    و فایل map رو هم به این آدرس :
    Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni
    کپی کردم
    از اون چیزایی که تو صفحات فروم خوندم فکر میکنم همین کافی باید باشه ولی توی بازی که میرم تغییری نمیکنه ، پیرهن چنتا تیم دیگه هم خراب میشه .
    کیت سرور تنظیمات خاصی داره ؟ کار دیگه ای هست که باید بکنم ؟ ...

سئوال دیگه اینکه واسه کپی کردن فایلهای دیگه (توپها ، استادیومها ، صورتها و...) به چه مسیرهایی باید برم و چه کار باید بکنم ؟ اونا هم فایل map میخوان ؟ لطفا به تفکیک مسیرها رو بگید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من تازه اومدم تو این تاپیک حوصله هم ندارم 1000 صفحه رو بخونم میشه لطفا یکی از دوستان منو راهنمایی کنه .
    1- پچی چیزی هست که اسم مسخره بازیکنای کلاسیک و تیم ملی رو درست کنه؟
    2- میشه با lan بازی کرد؟چه جوری؟
    مر30 فور آل!
    1- 3 یا 4 صفحه قبل یه ادیت فایل گذاشتم که این کارو انجام میده
    2-- یه رهی بود که گوگل بوی عزیز به اون اشاره کرده بود اخیرا

سلام دوستان
    دوتا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنین
    یکی اینکه برای اجرای کیتهای باشگاهها مثلا آرسنال کیت آرسنال رو دانلود کردم و به این آدرس :
    Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni\Premier league\Arsenal
    و فایل map رو هم به این آدرس :
    Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni
    کپی کردم
    از اون چیزایی که تو صفحات فروم خوندم فکر میکنم همین کافی باید باشه ولی توی بازی که میرم تغییری نمیکنه ، پیرهن چنتا تیم دیگه هم خراب میشه .
    کیت سرور تنظیمات خاصی داره ؟ کار دیگه ای هست که باید بکنم ؟ ...

سئوال دیگه اینکه واسه کپی کردن فایلهای دیگه (توپها ، استادیومها ، صورتها و...) به چه مسیرهایی باید برم و چه کار باید بکنم ؟ اونا هم فایل map میخوان ؟ لطفا به تفکیک مسیرها رو بگید ممنون میشم
    map فایل رو باز کن همه نوشته ها رو پاک کن این متن رو کپی کن توش
    67,"Premier League\Arsenal"
    فقط لباس آرسنال اصلاح میشه لباس های دیگه نه سیاه میشن نه اصلاح به صورت دیفالت باقی میمونن توی مپ فایل باید در صورتی آدرس کپی کنی که فولدر GDB اون تیم توی کیت سرور وجود داشته باشه

------------------------
    چی میشد اگه این باگ گرافیکی ها توی بازی نمی بود به امید روزی که حل بشه
    Last edited by Spaniuly; 24-01-2009 at 09:06.

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

توی تنظیمات مرورگرت قسمت برای وارد کردن آی پی و پورت هستش.

با ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن
    ----- شکن از کجا بیارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •