تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 586 از 923 اولاول ... 86486536576582583584585586587588589590596636686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,851 به 5,860 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام دوستان

چند وقتیه دارم دامنه لغتمو زیاد میکنم ،راستش سیستم کاریم طوریه که اصلا نیاز به گوش کردن و صحبت کردن نیست فقط باید بتونم خوب بخونم و خوبم بنویسم همین ! یعنی هدف گذاریم فقط روی ریدینگ و رایتینگه !

رفتم سراغ دوران جوونی و کتاب 4 سال لغت دبیرستان "گاج" رو گرفتم(محتوای و دسته بندی کتاب بد نیس اما کیفیت ساخت افتضاح ،همون روز اول که گرفتین منگنه کنین که پرپر نشه !!) الان نزدیک 2000 تا لغتشو بلدم ،میخوام برم سراغ فاز بعدی که بهم گفتن سری کتاب های vocab رو بگیر !

منظورشون vocabulary in use هست ؟ vocab دیگه ایم داریم مگه ؟!

بعد این خودش چند تا کتابه ؟ از چه سطح هایی شروع میشه ؟!

ممنون
    فکر کنم منظورتون Cambridge English vocabulary in use هست که چند تا سطح داره از Elementary تا Advanced
    البته Oxford Word Skillsهم هست که کتاب خوبیه بنظرم.در کل از سبک کتاب های in use خیلی خوشم میاد.

---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------

خواهش میکنم
    آره میدونم... نه راستش نمیدونم چرا واسه بعضیا نداره...

---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

به نظرم babylon چیز خوبیه...توضیحات انگلیش تو انگلیشش خیلی مفصله...انواع نقشهای اون کلمه با معنیاشون و در اکثر موارد مثال هم داره.
    نظر من رو Longman Dictionary of Contemporary English 5th Edition هست.دیگه یعنی بابیلون چی داره که لانگمن نداره؟ بنظر من خیلی خیلی بهتره.دیکشنری انگلیسی به فارسی هم از نارسیس استفاده میکنم که مترادف و اینا هم داره.

2. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

منظورشون vocabulary in use هست ؟ vocab دیگه ایم داریم مگه ؟!
    دوستمون که در مورد این کتاب نظر دادن
    ولی برای لغت، کتاب 504 هم شدیداً پیشنهاد میشه : )

4. این کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nafare_aval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستمون که در مورد این کتاب نظر دادن
    ولی برای لغت، کتاب 504 هم شدیداً پیشنهاد میشه : )
    کتاب 504 هنوز جواب میده؟؟؟یعنی لغاتش به روز هست؟؟

من با یکی از اساتید زبان حرف میزدم میگفت کلماتش مثل قبل رواج ندارن تو دنیای روزمره الان...ولی میگفت کتاب سطح بالا و غنی هست...نظر شما چیه؟؟خوبه ادم بخونه؟

من خودم الان vocab in use با b.j thomas رو کار میکنم

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

کتاب 504 هنوز جواب میده؟؟؟یعنی لغاتش به روز هست؟؟

من با یکی از اساتید زبان حرف میزدم میگفت کلماتش مثل قبل رواج ندارن تو دنیای روزمره الان...ولی میگفت کتاب سطح بالا و غنی هست...نظر شما چیه؟؟خوبه ادم بخونه؟

من خودم الان vocab in use با b.j thomas رو کار میکنم
    504 فوق العادس...نباید از دستش داد...واقعا محشره!

7. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vampire girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    my pink ro0m

پيش فرض

سلام...!این جای خالی ها اعصاب منو خورد کرده!!! اینایی که یه box کلمه میدن با چند تا جمله که باید کلمه رو بذاری تو جای خالی جمله ها!!!! معنی همه کلمات توی box رو میدونم...جمله های جای خالی دار رو هم میتونم ترجمه کنم ولی نمیفهمم کدوم کلمه رو باید تو کدوم جمله بذارم!!!!به نظرم هیچکدوم معنی نمیدن!!!!!!!
    اگه راه حلی سراغ دارید راهنماییم کنید ... :( !

آخر فروم باز SCYTHE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    formidable paths

پيش فرض

سلام...!این جای خالی ها اعصاب منو خورد کرده!!! اینایی که یه box کلمه میدن با چند تا جمله که باید کلمه رو بذاری تو جای خالی جمله ها!!!! معنی همه کلمات توی box رو میدونم...جمله های جای خالی دار رو هم میتونم ترجمه کنم ولی نمیفهمم کدوم کلمه رو باید تو کدوم جمله بذارم!!!!به نظرم هیچکدوم معنی نمیدن!!!!!!!
    اگه راه حلی سراغ دارید راهنماییم کنید ... :( !
    An example makes life easier! Could you share us the problem you are stuck on

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این پکیج های XLC چطورن ؟ خوبن ؟ جواب میده برای یادگیری درست حسابی که توی مسافرت خارج از پس خودمون بربیاییم ؟

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

این پکیج های XLC چطورن ؟ خوبن ؟ جواب میده برای یادگیری درست حسابی که توی مسافرت خارج از پس خودمون بربیاییم ؟
    این پکیج ها برای کسی که انگلیسیش صفره بدرد نمی خوره
    اما کسی که یه کمی در حد دبیرستان و دانشگاه یادش مونده خوبه و خوب هم جواب می ده
    شیوه کار هم به این صورته که تو این پکیج ها 12 تا سی دی و چند تا کتاب و دو سه تا نرم افزار و فلش کارت و این چرندیات هست که شما یه استاد خصوصی داری که بر اساس پکیجی که می خری و مقداری که پول می دی مشخص می شه. هفته ای چند بار بهت زنگ می زنه و بر اساس اون برنامه باهات زبان کار می کنه
    همه ی درس هایی که استاد بهت می ده و حرف هاتون رکورد می شه که تو هر هفته می تونی بیای و این سی دی رو بگیری و باز هم بیشتر کار کنی
    کلا بگم که زبان یاد گرفتن به هر حال همت می خواد ولی این پکیج ها یه حسنی داره که هر جایی باشی استاد بهت زنگ می زنه و لازم نیست این همه وقت بذاری و بری تو یه کلاس شلوغ که آیا یاد بگیری یا نه ...

12. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان. آیا مجموعه برای لغات پور کاربرد در دانشگاه وجود داره؟ مثلا وقتی میخواهیم بگیم که " من حساب کردم که ....."

آخر فروم باز nafare_aval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم راجع به تدریس(هر چند علاقه ندارم بهش زیاد)....میخوام ببینم الان درامد تدریس تو اموزشگاه های زبان چقدره

ساعتی؟؟تو لول های مختلف فرق میکنه؟؟از چقدر تا چقدر؟؟خصوصی چطوره نرخش؟؟کلا تدریس صرف داره؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •