تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 586 از 1138 اولاول ... 864865365765825835845855865875885895905966366861086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,851 به 5,860 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

سلام دوستان.
    چندتا سوال داشتم!
    1- این فن گرم کن شیشه عقب به نظرم زیاد قوی نیست که کاملا بخار رو بگیره! تو فکر المنت هستم! شیشه عقب یک کادیلاک رو دیدم المنتی بود! فابریک اینجوری هست یا براش گذاشته بودن؟؟؟
    2- چه جوری المنت تهیه کنم ؟ چون میخوام قوی و سریع بخار گیری کنه! اصلا تو این چند روز که برف شدید تو مشهد اومده عقب رو دید نداشتم!
    3-زنجیر چرخ پژو به بیوک میخوره؟ تو کوچه اصلا نمیشه ماشین رو حرکت داد! دیشب هم اومدم خونه اینقدر گاز دادم که هرچی یخ بود آب شد که لاستیک به آسفالت گیر کنه بیام داخل!!! میترسم پلوس یا بلبرینگ ها یک کاریشون بشه!
    4- نحوه بستن زنجیر چرخ چه جوریه؟ متاسفانه تا حالا از نزدیک ندیدم!
    ممنون

2. 4 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hooly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    بعد از غیبت کبری برگشتم.بیشتر لوازمی که نیاز بود تونستم تهیه کنم.و به این نتیجه رسیدم که به دوستانی که لوازم ماشینهای امریکایی از خارج از کشور وارد میکنن وگرونتر از قیمت میفروشن باید اطمینان کنم و خوشبین باشم به عنوان مثال ارم عقب وجلو .لاستیک های ضربه گیر به صورت کامل سفارش دادم.و از طریق اقوام در امریکا به دبی پست شد.وبعد از مدتها انتظار توسط مسفار به دستم رسید.متاسفانه اشتباهی مدل 63 فرستاده بودن.پک کامل لاستیک ضربه گیر 119.99 دلار.ارم هر کدام53.88 دلار که جمعا 227.75 دلار +63.56 دلار بیمه مالیات...کلا 291.31 تا دبی .یه هزینه هم به دوستمون دادیم که از دبی اورد به کرج که اینو اصلا حساب نمی کنم
    291.31*30000=8.739.300 ریال پول جنسی دادم که اشتباه بود.یقه هیچکس هم نمیتونم بگیرم
    لیست کامل لوازمی که تهیه کردم با قیمت براتون میزارم
    یه چند تا لوازم لازم دارم که به کمکتون احتیاج دارم تا بتونم به بهترین صورت ماشینو درستش کنم

4. 5 کاربر از hooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گرمكن شيشه عقب توي بيوك و نوا همون فن برقي هست كه ديدين، البته اگر خوب و درست كار بكنه جواب ميده، ولي شايد براي يخ ضخيم ديگه چاره نكنه. المنت توي كاديلاك بصورت فابريك وجود داره. يه زماني منم ميخواستم براي شيشه عقب كامارو المنت بذارم اما نبود، سالها قبل چيزهايي شبيه المنت بود كه ميچسباندن شيشه عقب و تقريبا مثل المنت فابريك عمل ميكرد اما ديگه ازشون نديدم.
    اگر خوب عمل نميده ممكنه سرعت تند اون كار نميكنه( دكمه خراب باشه) يا شبكه رو اشتباه نصب كرده باشيد، سمتي كه شبكه چند جهت داره بايد در مسير خروجي قرار بگيره.
    سايز تاير آمريكايي ( بيوك و نوا و كامارو و پونتياك ) معمولا همون 14( مثل پژو كه اونم 14 است)، هست منتها بايد ببينين اندازه طول ديواره هم يكيه يا نه( در مورد پژو)
    فكر كنم بايد روي تاير ببندين و آزمايش كنين.
    اگر خيلي برف شديده و يخ بندان و بايد مدام استفاده كنين، بهتره از لاستيكهاي يخ شكن استفاده كنين كه كارايي بهتر و دردسر كمتر دارن.
    سلام جناب
    hooly
    از اين وسائلي كه خريدين عكس ميذاريد؟ مال چه ماشينيه دقيقا؟
    اگر مال شورلت مدل 63 باشه خيلي عاليه، شما ميتونين اونها رو توي نت آگهي كنين و با قيمت خوبي بفروشيد چون خواهانش هست.

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام لوازمی که سفارش دادم واسه امپالا 64 عکس تعدادی از لوازم میذارم.ببخشید که نمی تونم از همه لوازم عکس بذارم
    لاستیک ضربه گیر 119.99
    بوش طبق 8عدد جمعا 239.92
    ارم عقب و جلو 107.76
    اینه بغل 1 جفت 99.76
    زه دور ماشین با بست و کلیپس 799.88
    مغزی کلید 1دست کامل 98.88
    لاستیکهای دور در دست کامل279.52
    لاستیک صندوق عقب 89.88
    برچسب داخل داشبرد(درباره استفاده از کمربند) 2.90
    برچسب داخل صندوق(نحوه استفاده از جک)2.90
    درب باک 25.99
    جمعا 1867.38 دلار+466.84 بیمه مالیات...2334.22 دلارهزینه تا دبی +هزینه اوردن جنسها از دبی به ایران که در 3مرحله انجام شد که تقریبا 1میلیون تومان هزینه شد

8. 5 کاربر از hooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    کرج

10. 5 کاربر از hooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام مبارکه ان شالله اینجوری که شما پیش میری باید شدیدا مراقب ماشین باشید و به نظرم جز در پارکینگ شخصی (نه پارکینگ مجتمع) نگهش ندارید چون شدیدا دلرباست.
    راستی یواش یواش باید برای گرفتن سند کلاسیک اماده باشید .ماشین شما واقعا ارزشمنده.

اینهم عکس از نوای قبلیم که بدون رنگ بود و کارکردش خیلی پایین بود و متاسفانه از دست دادمش . ضمنا به طور اتفاقی اونو تو کرج دیدم و از روی ارم شورلت دست ساز روی پلاکش شناختمش (چون کار خودم بود).البته خیلی چیزهای دیگه هم بود.شیشه هاش سبز فابریک بود و تودوزیش هم یه لایه مخمل فوق العاده زیبا و مرغوب اضافی که روی روکش فابریکش بود.از همه مهمتر رنگ تک و زیباش بود.یادش بخیر چه مسافرتهایی باهاش میرفتم .

Last edited by MJ1970; 29-12-2012 at 21:29.

12. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چه وسائل نابي گرفتين!
    هرچند كه گويا زياد به دردتون نميخوره اما مطمئن هستم يكي كه دنبال اينها باشه ميتونه ارزش اين وسائل رو بفهمه، اگر واقعا نياز نداريد، از تك تك اونها عكس بگيريد و با شرح توي يكي از سايتهاي خريد و فروش خودرو( بخصوص آمريكايي) بگذاريد تا مشتري خوب و دست به نقد اون پيدا بشه.
    الان نمونه هاي موجود در ايران اكثرا يا چيني و يا تايواني است و ساخت خود آمريكا يا كانادا خيلي خيلي كم و گران شده بخصوص اون آينه ها و علائم و لاستيكهاي دور درب كه خيلي بينظيره.
    اگر خودم ايمپالا 63 داشتم همشو برميداشتم!!
    جناب محمد، نوا شما هم رنگ جذابي داشت و هم خيلي تميز بود، اميدوارم صاحب جديدش قدر اون رو بدونه.
    داستان نوا زرد شما با كامارو زرد من انگار يه جورايي شبيه هم هستن..
    راحت از دست داديمشون..
    گويا زرد قناريها هميشه يه تراژدي دارن...!!

14. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنونم از همه دوستان.ماشین تو پارکینگ خودم هست و چادر کشیدم.بعد از نوروز کاراش شروع میکنم.لوازمی که اشتباه شده بود قراره فردا بفروشم.یکی از دوستای خوبم زحمت کشیدن و مشتری اوردن.
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    ارم یکی از قالپاقها ترک داره . امروز نتونستم پیدا کنم.اگر از دوستان کسی سراغ داره لطفا راهنمایی کنه
    و اما در مورده مابقی زههای ماشین به این نتیجه رسیدم که ابکاری کنم.چون سلم هستن و فقط به مرور زمان جلای کروم از بین رفته و مات شده.دیگه سفارش از امریکا تعطیله
    1 خیلی هزینه بالایی داره
    2 تو خود امریکا هم جنس اصلی به معنای واقعیUSA خیلی کم گیر می اد و اکثرا تایوانی هست(البته تایوانی درجه 1)
    در مورد ابکاری اطلاعاته خوبی دارم.چون سرو کله زدن با ابکار و پرداختکار قسمتی از شغلم هست
    اطلاعات در مورد ابکاری و پولیش کاری در پست بعدی

16. 8 کاربر از hooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سايتهاي خيلي زيادي وجود داره كه بطور تخصصي در مورد قطعات ايمپالا كار ميكنن، و بيشتر اونها هم تا اونجايي كه ديدم ساخت شركتهاي متفرقه آمريكايي و بعضا مكزيكي بودن، البته چين و تايوان هم مثل هميشه هست.
    مشكل اينجاست كه بايد يه نفر وارد و فني باشه كه بتونه دقيقا قطعه مورد نظر رو سفارش بده و براي شما بفرسته، كه اين معمولا خيلي مشكلتر از پيدا كردن خود قطعه است!!
    در مورد آبكاري، من مدتها دنبال آبكاري بعضي از قطعات موتور كامارو بودم، كه البته ديگه فرصت نشد..
    اما ممكنه بعضي از قسمتهاي نوا رو بخوام آبكاري بكنم، اگر نتيجه كار كارگاهي كه شما باهاش كار ميكنين خوب بود، ممكنه ما هم مشتري بشيم!!

18. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

تو فکر خرید یک بیوک دیگه بودم که ماشین خودم رو تکمیل کنم ( کاملا فابریک حتی با پیچ های آمریکایی) ولی الان دیگه ماشین ارزون اوراقی پیدا نمیشه که همه چیزش سالم مونده باشه!
    یک راه وجود داره اونم خرید یک بیوک بکر و دست نخورده و صد البته با قیمت خیلی بالا! به نظرتون ارزش داره؟!

20. 3 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •