از این مسیر هم میشه اعتراض بزنی
سربرگ آموزش ==== دانشجو ==== درخواست ها === درخواست تجدید نظر نمره
از این مسیر هم میشه اعتراض بزنی
سربرگ آموزش ==== دانشجو ==== درخواست ها === درخواست تجدید نظر نمره
تا ما درسمون تمام کردیم چه امکاناتی اضافه شد قبلن ما موقع امتحانای اصلی دانشگاه زیر برگه امتحانی نوشته بودن یک هفته بعد از پایان امتحانات کلید سوالات را از سایت ببینید بعد سایت اصلن بالا نمیومد همش سرکاری بودراستی کسایی که دارن پیام نور درس میخونن هنوز کد رشته -کد درس-کد دانشگاه اینا دستی باید با مداد وارد بشه یا کامپیوتریش کردن -من یک بار تو دوران دانشجوییم کد درسم رقم اخرش اشتباه وارد کردم نمرم 4ماه بعد اعلام شد
سلام بابابزرگالان همه چیو خودشون وارد میکنن . . . چون میدونن جوونای این دوره دور از جون همه ک و ن گشادن
فقط کد سری سوال رو باید ما پر کنیم
رشتتون چیه بابابزرگ ؟
![]()
من زبان و ادبیات انگلیسی خوندم ورودی 83بودم یادش بخیر 7ترمه درسم تمام کردم که خیر سرم میخواستم بخونم واسه فوق که تنبلی کردم بعدم که رفتیم سربازی الانم دیگه اصلن حسش نیستفوق لیسانس که پیام نور افتضاح سخته نمره قبولی 12-معدل قبولی 14صبر ایوب میخواد
![]()
Last edited by clau; 24-07-2012 at 14:07.
سلامت باشی
حیف شد که 7 ترمه تموم کردی اما ادامه ندادی
من احتمالا اگه خدا بخواد 8 ترمه تموم میکنم و میرم واسه فوق . . . سربازی هم به لطف دوستان و بابایی معاف شدم
امروز رفتم دانشگاه استاد رو پیدا کنم نیم بده خلاصم کنه
گفتن 5 شنبه 9 صبح خودش تو دانشگاه هست
خلاصه 5شنبه آویزونم برام دعا کنید بتونم یه 0.5 بگیرم خلاص شم![]()
برای حذف درس هایی که غیبت داشتم سر جلسه ی امتحان ـشون ، رفتم که حذف مجاز کنم گفتن دیگه نیازی نیست خودش حذف میشه و به پر کردن فرم توسط دانشجو نیازی نیست !
این حرف تا چه حد درسته ؟
کمی شک دارم ...
بچه ها من معدلم 11.80 میشخ
راهی نداره که مشروط نشم؟
من فکر میکنم تنها راهش میان ترم گرفتن هست ... حالا اگر میان ترم ها باز شد یک صحبتی با استادها بکن
مسئول آموزش ما همین حرف رو زد اتفاقا ولی آخرین امتحانمون گفت باید فرم غیبت پر کنید ولی دوست من فرم غیبت پر نکرده ودر اطلاعات جامع دانشجو واسش غیبت رد کردن ... این فرم غیبت رو ضمیمه پرونده هاتون میکنن ... پر کردنش بهتر هست
به هر حال نباید بهانه دست اینا داد
Last edited by nits; 24-07-2012 at 23:59.
دوست عزیز چطور نمیشه اعتراض زد وقتی هنوز جواب یکی از درسامون داده نشده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)