دسوتان برای این نرم افزار یه joy stick یا دسته خلباین خوبه تا 50000 تومان؟
دسوتان برای این نرم افزار یه joy stick یا دسته خلباین خوبه تا 50000 تومان؟
سلام
میتونید لینکی که دوستمون قرار دادند رو تو سایت put.io مستقیم کنید خیلی سریعه 3-4 دقیقه ای مستقیم میکنه
فقط یه چیزی حجم فایلش کم نیست؟ 106.5 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته , حجمش همین قدره ! 737 یه چیزی حدود 600 مگ هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من ویندوز رو عوض کردم و مجبور شدم دوباره این برنامه رو نصب کنم ولی ایندفه فقط پروفشنال ادیشن رو نصب کردم اونم بدون هیچ افزودنی
منتهی ایرور عجیبی برخورد کردم و اونم اینه که گاهی وقتا توی اوج پرواز تصویر به حالت top down میشه و دیگه هیچ کاری ازم بر نمیاد و نمی تونم به هیچ حالتی برگردم و بعد از چند دقیقه از برنامه میوفتم بیرون
اینو دوبار ه هم نصب کردم ولی درست نشد راهنمایی میکنید لطفا
ممنون
سلام.من تازه عضو شدم ولی یه سالی هست یا FSX NOVIN PENDAR پرواز میکنم.مشکلی که دارم اینه که نمیتونم رو نوین پندار چیزی اضافه کنم مثل هواپیما یا چیزایی دیگه.خواستم بدونم کرکی هست که بشه اینا رو روش نصب کرد؟صفحه اولم خوندم ولی کرکی که معرفی کرده بود بسته شده بود و سرور اجازه دانلود نمیداد.خواستم خواهش کنم اگه میشه یکی که DVD اصلی این بازی رو داره برام اگه میشه بفرسته.همه هزینه هاشم میدم.به کمک فوری نیاز دارم.ممنون میشم.
سلام دوتا مشکل دارم یکی اینکه جدیدا با ILS که ارتفاع رو هم خودش به دست میگیره هواپیما رو خیلی محکم میشونه و دیگری اینگه نمیتونم follow me رو فعال کنمcannot provide follow me service میزنه
ممنون
سلام من تازه برنامه رو نصب کردم و توی بخش چهار که مربوط به تیک اوف کردن هست گیر افتادم موقع تاکسی کردن هواپیما لیز میخوره یا دور خودش می چرخه از دکمه های صفر و اینتر هم استفاده می کنم ولی اگه از یکشون استفاده کنم دیگه گیر میکنه و اون یکی فعال نمیشه
دلیلش اینه که اولا دور موتور رو زیاد بالا میبری باید آروم آروم با f3 دور موتور رو بالا ببری اصلا عجله نکن.دوم اینکه موقع پیچیدن از دکمه های - و * ماشین حساب استفاده کن به این صورت که - برای پیچیدن به راست و * برای پیچیدن به چپ(اینا دکمه های ترمز جداگانه برای چرخها ی چپ و راست هستن).بعدشم وقتی با اینتر یا صفر میخوای بپیچی باید سریعا بعد از گردش با دکمه 5 رادر رو به حالت اولیه در بیاری تا دیگه نپیچه در ضمن چراغ num lock هم باید خاموش باشه. پرواز خوبی داشته باشی
راستی بالاخره موفق شدم نوین پندارو کرک کنم.الانم دارم با fs passenger پرواز میکنم
Last edited by asemanair; 25-08-2012 at 17:21. دليل: اضافه کردن توضیح
کسی میدونه چطور میشه صدای مهماندار fsp رو عوض کرد؟اصلا ازش خوشم نمیاد معلوم نیست چی میگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)