یه بار کرک بازی رو پاک کنید جاش فایل exe اصلی رو بریزید شاید درست شه
یه بار کرک بازی رو پاک کنید جاش فایل exe اصلی رو بریزید شاید درست شه
راستی من اسب تک شاخو دیدم توی همون شهر جدیده یه شب روی نقشه بالای یه چشمه یه ابر کوچولو دیدم نزدیکش که شدم دیدم زیرش اسب تک شاخ وایساده(همه ی این اتفاقات قبل از طلوع خورشید افتاد و به محض طلوع خورشید اسب تک شاخ غیب شد)
توی ادرس my document/electronic arts/sim3/custom music برای اجرای اهنگ ها توی ضبط صوت گزینه ی custom music
میگم کسی در مورد The Sims 3 Hidden Spring و The Sims 3 Show Time چیزی میدونه؟؟؟ کجا میشه دانلود کرد؟
سلام
کسی میدونه پک The Sims 3 Barnacle Bay رو از کجا میشه دانلود کرد؟؟؟ اگه میشه ادمین محترم توی سایت برای دانلود آماده کنه!
با تشکر از تمام زحمات شما
در ضمن ادمین جان اگر میشه The Sims 3 Hidden Spring رو هم برای دانلود آماده کن
ممنون
من ipad رو روی سیمز نصب کردم ولی کجا میاذ
من وقتی می خوام خونه نصب کنم هم تو قسمت لانچر وقتی نصبش تموم میشه ارور میده .اون مشکل از اپدیت هست ؟ من نه می تونم شخصیت اضافه کنم نه ماشین نه لباس ... باید چیکار کنم ؟[/QUOTE]
کسی نیست کمک کنه ... کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــک
کسی نیست کمک کنه ... کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــک[/QUOTE]
خب بگین چه اروری میده بعد شاید یکی مشکلو بدونه. تا جایی که من میدونم اینجا کسی علم غیب نداره
اصولا باید جایگزین موبایل اصلیشون بشه ولی یه بار ایفون دانلود کردم اومد تو دکور
Sims3Launcher.config
میشه یه نفر برام آپلودش کنه؟
حجمش فقط یه کیلوبایته
پسر خاله فضولم فرمتشو exe کرد و پسوندش حذف شد حالام نمیتونم به فرمت قبلیش برگردونم.بخاطر همینم بازی اجرا نمیشه.
یه سوال دیگه:وقتی لباس و مو رو با فرمت سیمز3پک اضافه میکردم یه علامتی تو بخش دانلودز می ذاشت و وارد بازی میشد
برای ماشین میزاره وارد بازی نمیشه
و برای شهر پاریس اصلا علامتی نمی ذاره
فرمت پکیجو چیکار کنم نمیتونم واردش کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)