تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 586 از 1081 اولاول ... 86486536576582583584585586587588589590596636686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,851 به 5,860 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان سلام من راهنمایی در مورد انتی هکر کسپرسکی میخواستم چجور برنامه ایه با فایروال اینترنت سکیوریتی کسپر چه فرقی داره اگه میشه لینک دانلودش رو با کرک برام بزارید ممنون میشم
    كمپاني كاسپر سالها قبل اقدام به توليد آنتي هكر مجزا نمود كه بعدا توليد آنرا متوقف كرد.در واقع اين محصول يك فايروال بود كه امروزه همان محصول را بصورت ادغام شده و بهينه سازي شده در محصول اينرتنت سكيوريتي كاسپر مشاهده ميكنيم.توصيه هم نميشه از آن استفاده كنيد.اگر فقط فايروال ميخواهيد ميتونيد به تاپيك اختصاصي مقابيسه فايروالها مراجعه كنيد و در صفحات آخر آن تاپيك از نتايج جديدترين تستها بر روي فايروالها مطلع بشيد.

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

hamilton من لینک دانلود انتی هکر رو پیدا کردم اگه دانلود کنم بدرد میخوره به اندازه فایروالهای دیگه قدرتمند هست یا نه من وسوسه شدم دانلود کنم چند ساله تولید نمیشه

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

hamilton من لینک دانلود انتی هکر رو پیدا کردم اگه دانلود کنم بدرد میخوره به اندازه فایروالهای دیگه قدرتمند هست یا نه من وسوسه شدم دانلود کنم چند ساله تولید نمیشه
    آنتی هکر کاسپرسکی دیگه اون قابلیت ها یی که نیاز دارید برای محافطت رو نداره.
    به جای از محصول اینترنت سکوریتی کاسپرسکی یعنی اینترنت سکوریتی رو نصب کنید. چون هم آنتی ویروس هست و هم محافظ اینترنت.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دوستان سلام
    من و دوتا دیگه از دوستام می خوایم پول بگذاریم و یک اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی 3 لایسنس بگیریم. ( می افته نفری 29 تومان ). چند تا پرسش دارم که می خوام پاسخ بدین:

1. ( بدون تعصب ) کاسپر واقعا ارزشش رو داره؟ از نود و بیت دیفندر بهتره؟
    2. من وقتی نگارشهای 9 کاسپرسکی کرک شده رو روی سیستمم نصب می کنم، همه پروسس های سیستمم رو می گیره. همیشه CPU روی 100% هست و هروقت هم که نگاه می کنم می بینم که بهره کشی AVP.exe میان 60 تا 90 هست. آیا این مشکل برای نگارش اوریجینال هم هست؟
    3. نگارش اوریجینال مشکل آپدیت نداره؟ نگیریم بعدش تحریممون کنن به خاک سیاه بشینیم!
    4. پس از پایان دوره لایسنس، چقدر باس دوباره بدیم تا شارژش کنن؟

پرسش هام فعلا همین ها بود.

شاد و پیروز باشین

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان سلام
    من و دوتا دیگه از دوستام می خوایم پول بگذاریم و یک اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی 3 لایسنس بگیریم. ( می افته نفری 29 تومان ). چند تا پرسش دارم که می خوام پاسخ بدین:

2. من وقتی نگارشهای 9 کاسپرسکی کرک شده رو روی سیستمم نصب می کنم، همه پروسس های سیستمم رو می گیره. همیشه CPU روی 100% هست و هروقت هم که نگاه می کنم می بینم که بهره کشی AVP.exe میان 60 تا 90 هست. آیا این مشکل برای نگارش اوریجینال هم هست؟
    3. نگارش اوریجینال مشکل آپدیت نداره؟ نگیریم بعدش تحریممون کنن به خاک سیاه بشینیم!

شاد و پیروز باشین
    با سلام.
    1-100 درصد ارزش خريد را داره.
    2-نسخه 8.0.506 بهترين نسخه از نظر پايداري ميباشه.اگر سيستم شما آلوده به ويروس نباشه و از نظر سخت افزاري هم قدرت كافي داشته باشه مشكلي در استفاده از كاسپر نخواهيد داشت.دليل بالابودن مصرف CPU توسط كاسپر احتمالا به مسايل ديگري مرتبط ميباشه.
    3-كاسپر خريداري شده از نمايندگيهاي كاسپر در ايران مشكل آپديت نخواهد داشت.
    4-در مورد اتمام زمان لايسنس و شارژ مجدد بايد با نمايندگيهاي كاسپر تماس بگيريد ببينيد تخفيف ميدن يا خير؟اگر تخفيفي شامل حال شما نشه بايد همون قيمت مشخص شده را بپردازيد.

6. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام

شاد و پیروز باشین

1- بله. ناد32 هم عالیه.
    2- ورژن 9 مشکل داره.
    3- اگه لایسنس معتبر باشه و از این تقلبی های موجود در بازار نباشه، مشکلی پیش نمیاد.
    4- بستگی داره. باید از نمایندگی که می خواید خرید کنید بپرسید.

8. این کاربر از adel28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان به نظر شما کسپرسکی 2010 بهتره یا نورتون 2010 اگه زحمتی نیست راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان به نظر شما کسپرسکی 2010 بهتره یا نورتون 2010 اگه زحمتی نیست راهنمایی کنید
    دوست عزيز هر 2 محصول جزء بهترينها ميباشند.تنها نكته اينه نسخه 2010 كاسپر فعلا داري يكسري اشكالات ميباشه كه كمپاني كاسپر داره اونها را برطرف ميكنه.
    براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد هر دو محصول به پست اول تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها مراجعه نماييد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من کسپراسکی اینترنت سکیوریتی 8 رو نصب کردم ولی در بخش Protection گزینه های anti maleware جلوشون ضربدر خورده.و مجبور شدن اونها رو disable کنم.
    گزینه های files and memory,email and im,web traffic
    اشکال از چیه؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان این بیلد 463 که این همه مشکل داره پس چرا اینقدر زمانش طولانی شده؟ورزن های خیلی بهتر و با ثبات تر رو بعد از یکی دو ماه بیاد جدید براش میزدن این یکی که به مشکل بر خورده هنوز جدیدترش رو نزدن
    هر چند من خودم از همین ورژن استفاده میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم ولی هر سایتی میرم بدش رو میگن و میگن باید کوچ کرد به 506

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •