شما شماره صفحه نياز نيست وارد كنيد
كافيه ابتدا همونطوري كه اشاره كردم سكشن بندي كنيد
بعد به قسمت Header/footer بريد و يه سرصفحه ايجاد كنيد و ...
تلاش كنيد و مطمئن باشيد چون راه رو بلديد با كمي ور رفتن به نتيجه ميرسيد
شما شماره صفحه نياز نيست وارد كنيد
كافيه ابتدا همونطوري كه اشاره كردم سكشن بندي كنيد
بعد به قسمت Header/footer بريد و يه سرصفحه ايجاد كنيد و ...
تلاش كنيد و مطمئن باشيد چون راه رو بلديد با كمي ور رفتن به نتيجه ميرسيد
برای شماره صفحه درست مینویسه همون جوری که نوشته عمل می کنه ولی وقتی تو سرصفحه یه متن هم کنتار شماره صفحه می نویسم توی توم صفحه ها (کنار شماره صفحه به همون ترتیبی که تنظیم کردیم ) همون نوشته رو نشون میده
دستت درد نکنه برای نوشتن متن درست شد ولی میخوام توی سر صفحه اول متنی رو که میخوام بنویسم بعد مقابل همون نوشته سمت چپ شماره صفحه بزنه وقتی شماره صفحه می زنم متنی که نوشتم پاک میشه
براي اضافه كردن شماره صفحه از همون نوار ابزار مربوط به سر صفحه ميشه شماره رو اضافه كرد
من مورد شما رو با اون روشي كه گفتيد امتحان كردم و بعيد ميدونم امكان پذير باشه چون واترمارك براي كل سند معني ميده نه براي قسمتي از اون
ولي شما ميتونيد عكس موردنظر خودتون رو در هر صفحه اي كه ميخوايد وارد كنيد و اونو بصورت Before Text تنظيم كنيد تا بصورت پس زمينه عمل كنه
دوست عزیز این هم درست شد دستت درد نکنه
شما پیشنهادی نمیتونید بدید
ممنون میشم![]()
البته من يه مورد رو اشاهر كردم كه شما دقت نكرديد
ولي يه مورد جالب تري كه با تذكر يكي از دوستان عزيزم همين الان تست كردم و ديدم جواب ميده اين هست كه :
- شما ميتونيد با استفاده از سكشن بندي اين كارو انجام بديد كه كافيه پس از ايجاد يه سكشن جديد (كه در پست شماره 21 تاييك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضيح مختصري درباره اش داده شده) واترمارك ايجاد شده رو كه مانند قبلي هست Delete كنيد و يه عكس جديد بجاش قرار بديد
سلام
فکر میکنم اگه از ابزار Ruler استفاده کنید می تونید تنظیمات لازم برای موردهایی که می خواید رو انجام بدید.
من این فایل رو دانلود و نصب کردم با فرمت pdf به درستی ذخیره می کند فقط در فایل ذخیره شده پی دی اف پاراگراف بندی را به هم میزند راهی است که درست بشه یا تنظیمات خاصی دارد
ممنون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)