شما تو بایوس که با دکمه delete واردش میشین برین رو گزینه load default settings بعد yes کنید و سیستم ریستارت میشه ببینین چی میشه.
موفق باشین/
شما تو بایوس که با دکمه delete واردش میشین برین رو گزینه load default settings بعد yes کنید و سیستم ریستارت میشه ببینین چی میشه.
موفق باشین/
سلام یک هارد 500 اکسترنال مکستور دارم که وقتی سیستم روش هست ادپتور برق رو میزنم هارد شناسای نمیشه اما روشن میشه و گوشه سمت راست کامپیوتر بعضی وقتی ها علامت زد رنگ میاد بعضی موقع ها هم نمیاد
وفقط باید سیستم رو ریستارت کنم تا شناسایی بشه و بالا بیاد
هارد فوق ادپتور داره
فرمت کردمش تاثری نداشت روی سیستم دیگری هم امتحان کردم نشد ویندوزهم ایکس پی هست دوستان راهنمایی کنید
عکس از ارور ضمنا فرمت هارد هم NTFSهست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
خیلی به کمکتون نیاز دارم مشکلم اینه که ویندوزم بعد از یه مدتی هنگ یا قفل میکنه با اینوجود که موس قفل نیست و براحتی حرکت میکنه ولی تمام قسمت های دیگه قفل میشند سه بار ویندوز عوض کردم از7 گرفنه تا 8 ولی باز هم همین مشکل وجود داره نکته مهمتر اینه که من تازه هارد لب تابم رو عوض کردم حالا نمیدونم مشکلم سخت افزاری یا نه.تورو خدا کسی مشکلم رو میدونه و میتونه حل کنه بهم کمک کنه.خیلی ممنون
این یعنی فریز شدن اگه با تعویض ویندوز درست نشد و سیستم ویروسی نشد هم میتونه این مشکل از هارد باشه و هم نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارین
بایوس مین رو هم آپدیت کنید
سلام.هارد من چند روزیه صدای عجیبی میده ،به نظرم رسید فریمورشو آپدیت کنم ببینم فرجی میشه یا نه.
اگه آپدیت کنم اطلاعات میپره ؟
model : stm3500418as
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید
قبل از آپدیت فریم ویر از اطلاعات باید بکا گرفته بشه
احتمال اینکه اطلاعات نپره اصلا نیست ؟
هاردتون سالمه و مشکلی نداره صداش چه شکلی است هارد به دلیل چرخش پلاتر و چرخش موتور و حرکت هد در حد طبیعی صدا داره حالا هارد شما چخ جور صدایی میده؟
سرعت سیستم چه طوری است ؟
دوست عزیز یه سوال دارم وقتی smart از تو bios غیرفعاله hdtune اطلاعات تب health رو از کجا میاره ؟
بعد در مورد smart یه جا خوندم که فعال کردنش به تنهایی کافی نیست و باید توسط یه نرم افزار مرتب در بک گراند چک بشه.
میشه لطفا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم من رو راهنمایی کنید ؟ کلی کار دارم و سیستمم به مشکل خورده حسابی گرفتارم کرده.
خیلی ممنون میشم.
شما مگه smart تون فعال نیست ؟
وقتی فعال باشه در post screen به صورت یک پیغام به شما اعلام میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)