تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 586 از 2403 اولاول ... 8648653657658258358458558658758858959059663668610861586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,851 به 5,860 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نه بابا از دستش در نرفته، اندیشه بعد از عید سرعت سرویس های نامحدود رو آورد بالا هرکی نامحدود داشت سرعتش رفت بالای 100، تا همین 2روز پیش که یه ضدحال اساسی زد! یکم دیگه مهلت میداد کل اینترنتو دانلود میکردیم!
    مگه 128 های حجمی هم سرعتشون پایین نیومده؟؟!! در ضمن اینا سیستمشون یطوره خاصیه مثل بقیه شرکتا. حالا نمیگم که اگه بگم اطلاع رسانی عمومی میشه و اوضاع که عادی بشه دیگه واسه نامحدودا نمیشه. اون که میگی بعد عید، چرا اتفاقا کاملا از دستشون در رفت. 4 تا دختر پسر دانشگاه ازادی (توهین نباشه ها) بهتر از این نمیتونن کار کنن که بابا. بوتیک میزدن کلاسش بالاتر بود. میدونی چه باگ های وحشتناکی تو سیستم اکانتینگشون دارن؟ مستقل هم که نیستن. بین سیستم های اکانتینگ crm و netbill و اونایی که isp هایی مثل planet online اسفاده میکنن، تفاوت در حد پیکان تا porche carra gt...

بعد تازه روتراشونم میکروتیکه، معلومه که نمیتونن سرویس بهتر از این بدن. حتی سانترالشونم نمیتونن درست redirect کنن .

چند وقت پیش میخواستم دو تا اینترنت بگیرم، load balancing کنم. زنگ زدم به اقای ماهانیان اصلا نمیدونست load balancing یعنی چی... ببین دیگه ما از کیا اینترنت میگیریم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ای ول اوضاع ردیفه یه عده جمع کنن برن شاتل ما تو اندیشه حال کنیم امیدوارم هر کی رفت دیگه بر نگرده اسایش ما رو بهم نریزه ما هم به زندگیمون برسیم البته مطمنم شاتل هم مثل پارس که خودم قبلا مشترکش بودم یه حال اساسی بهتون می ده همه بر می گردن نهایتا 1ماه طول نمی کشه عیار شاتل هم معلوم می شه .این پست به خاطر بسپارین

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ای ول اوضاع ردیفه یه عده جمع کنن برن شاتل ما تو اندیشه حال کنیم امیدوارم هر کی رفت دیگه بر نگرده اسایش ما رو بهم نریزه ما هم به زندگیمون برسیم البته مطمنم شاتل هم مثل پارس که خودم قبلا مشترکش بودم یه حال اساسی بهتون می ده همه بر می گردن نهایتا 1ماه طول نمی کشه عیار شاتل هم معلوم می شه .این پست به خاطر بسپارین
    اره ما جمع کردیم رفتیم اندیشه هم کل پهنای باند رو گذاشت بره شما خودت اگه یه نگاه به گذشته بندازی میبینی اندیشه هر دفعه که اوضاش این جوری خراب شد بعدش سرعت ها رو بالا میبره اما نه مثل قبل که تو گذشت زمان مشخص تره که سرعت از بالای 200 رسید به 100 الانم اگه درست بشه دیگه طبق گفته خودشون که نباید 128 اندازه 512 سرویس بگیره سرعتبالای 80 نمیره. بعدش برای من فهم اون طرفی که داره به من سرویس میده مهمتره تا خود سرویسش تا حالا حداقل بره من نشده وقتی سرعت اندیشه مشکل داره زنگ بزنم بم بگه مشکل از ماست همش ... شعر تحویل ادم میده همیشه فرض رو بر خریت مشتری میزارن الان تو خیال میکنی یه عده برن از اندیشه سرشون خلوت میشه همه که مثل ما نیشتن اینقدر از اینترنت سرشون بشه کلی هستن که فقط یه چیز میخوان به اینترنت کانکت شن فقط خط تلفنشون اشغال نشه.

به هر حال تا وقتی که ما نتونیم از حقمون دفاع کنیم و هر شرکتی هر وقت خواست سرعت رو کم کنه اصلا قطع کنه میبینه کسی به کسی هم نیست حرفم بزنی میگه تازه داریم بیشتر از حد مجاز بهتون میدیم وضعمون بهتر از این نمیشه حالا یکی نیست بهشون بگه ما که عاشق چشم و ابروتون نشده بودیم به خطر همون سرعتی که شما میگین از سرتون زیادیه اومدیم اینجا

به هر حال من نظرم اینه قصد توهینم ندارم فقط میگم که خودمونیم که با این رفتارهامون باعث شدیم این طوری باهامون برخورد بشه

4. 4 کاربر از behnam_gunner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

آقا این سایت شاتل و قیمتاشو برای رشت از کجا میشه گیر اورد ؟
    من گشتم مال سال 87 رو قیمتاشو تو سایت زده بود اونم مال ناکجا آباد

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

عزیز دل برادر اگه فکر می کنی حقته برو ازشون بگیر از اندیشه نمی تونی بگیری برو از شاتل بگیر از پارس بگیر دامون بگیر البرز بگیر شرکت زیاده (البته اگه مطمینی حقته)بعدش مردونه بیا خبرشو بده که چه سرویس داری چند کیلو می تونی بگیری

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

منم مرکز 8 هستم اندیشه دیگه خطم رو کرده دایل اپ شما الان شاتل دارین قیمت و سرعتش چه جوریه شبا افت سرعت دارین یا نه قطعی و پینگش چه جوریه راستی یه چیز دیگه همین مودم tp link با شاتل هم کار میکنه یا نه باید از خودشون بگیریم هزینه راه اندازی هم باید بدیم یا نه؟ اگه 64 نامحدود بگیرم سرعت تشویقی داره یا نه همون قانونی 8 رو میزارن
    شب افت نداره
    بين همه آي اس پي ها پينگ بهتري داره
    من 1 ماهه سريس دارم DC نشدم تا حالا
    با مودم TP link هم ميتوني استفاده كني
    5 تومان هزينه نصب داره (جدا از سرويس شارژ - تخفيف استفاده از كارت طلايي)

من زنگ زدم به شاتل ،‌گفتن نامحدود سرعتش 150 هست ، اما من كسي رو نميشناسم كه با 64 ، 150 تا سرعت داشته باشه ، اما ديدم كه با سرعت 70 دانلود ميكنن
    Last edited by moz; 25-08-2010 at 00:38.

8. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا این سایت شاتل و قیمتاشو برای رشت از کجا میشه گیر اورد ؟
    من گشتم مال سال 87 رو قیمتاشو تو سایت زده بود اونم مال ناکجا آباد
    تا اونجایی که من میدونم قیمت های شاتل سراسریه
    قیمت سرویس های اکو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمت سرویس های آرت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از behnam_gunner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من فكر كنم ASK خسته شده ديگه نميخواد سرويس بده :دي
    احتمالا ميخواد جمع كنه )

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بعضی ها خسته نمی شن با دستمالشون اینقدر ...............
    بابا روزی 100 بار تبلیغ نمی کنن که حال ادم بهم می خوره همش حرفای تکراری

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من مرکز 8 بودم
    3 ماه اول پاییز سرعت دانلود 285
    زمستون 150
    بهار 100
    اوایل تابستون 80 تا 100

مرکز 8 هستم
    درز ضمن در کنار اینها هم بگم که شبها سرعت دانلودم 0 بود و time out میداد ، جز 3 ماه اول پاییز
    دوست عزیز چرا دروغ به خورد مردم می دی شما خودت تو همین فروم دقیقا 4 ماه پیش می گفتی سرعتت با اندیشه رو 160 می چرخه حالا دنیا چرخید و شاتل یه کارت تخیفی بهت دادو ....... ارزش نداره بخوای همه چیزو بفروشی دروغ ممنوع
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •