دوستمون جواب دادن ، نامحدوده چون ماهی حداقل 100 گیگ اینا دانلود و مصرف دارم.و واسه نامحدود خوبه چون یه مخابرات هم دارم 1 مگ و اون از این میانگین کمتره سرعت دانلودش؛سرور خارجیش افتضاس اون و...
دوستمون جواب دادن ، نامحدوده چون ماهی حداقل 100 گیگ اینا دانلود و مصرف دارم.و واسه نامحدود خوبه چون یه مخابرات هم دارم 1 مگ و اون از این میانگین کمتره سرعت دانلودش؛سرور خارجیش افتضاس اون و...
پنل فن آوا خیلی داغونه. برای رزرو کردن - تغییر اکانت - تغییر رمز کلا بی خوده حتی نمی تونه خرجی اکسل گزارش ترافیکتو بده
Last edited by ak313; 30-11-2014 at 16:55.
اینکه میگید 1 مگ اش از 200 تا شبانش بالا نمیره پس سرعت های پایینترش شبانش چنده؟
من مرکز پیروزی ام 1 مگابیت 3gb گرفتم روزانه سرعت داخلی 420 خارجی 130
دیشب شبانه دانلود کردم 700mb رو توی 50 دقیقه گرفت "سرور داخلی"
شما چیکار کردی یک مگ 3 گیگ شبانه دار رو توی پنلت اوردن
دوستان کسی میدونه مرکز امیرالمومنین مشهد فن آوا داره آخه من از پارس دارم میام و وضعیت شبانه فن آوا چجوریه بیام نیایم![]()
گفتم که یه فرم ساده پر کن تو ۱۹۵ دات آی آر
فقط همینو بنویس که این شرکت طرح هایی که تو سایتش زده رو ارائه نمیده و فقط گروناشو به کاربر تحمیل میکنه
فردا یا پس فرداش زنگ میزنن بهت از فن آوا خیلی راحت با لبخند و رضایت برات اون طرحی که میخواستی رو میدن بهت ، البته شما که فعلا خریدی ، بزار ماه بعد چند روز مونده بود تمدید کنی شکایت کن که تو پنلت باز کنن
Sent from my iPhone using Tapatalk
من کاری نکردم تازه خود اپراتور بهم پیشنهاد داد طبق گفته دوستان فقط در تهران این سرویسو برداشتن
سلام دوستان
من زاهدانم و میخوام از فناوا سرویس بگیرم
تو سایت فناوا سرویس ۲۵۶ نا محدود دا ه ولی نمایندگی زاهدان میگه نا محدود ارایه نمیده
چه طور همچین چیزی ممکنه؟؟؟
من حالا اگه محدود ۲۵۶ و یا ۵۱۲ بگیرم تو سرعت دانلود شبانه رایگان غرقی می کنن؟؟
دانلود رایگان شبانه حدودا هم از سرور داخلی و هم خارجی حدودا چقدر هست؟؟
و ۵۱۲ و ۲۵۶ تو سزعت دانلود رایگان شبانه با هم تفاوتی دارن؟؟ چه حد؟؟؟
و دانلود شبانه از چه ساعت تا چه ساعتیه؟؟؟ و اینکه سرویسا رو میشه سه ماه و شیش ماه هم گرفت؟؟
منتظر راعنماییتون هستم
Last edited by hesam68; 30-11-2014 at 23:57.
برای تهرانیا این سرویس ارائه نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)