تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 586 از 1219 اولاول ... 864865365765825835845855865875885895905966366861086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,851 به 5,860 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

با از كاستوم فريم استفاده مي كنم و بازي ها را با مولتيمن اجرا مي كنم همه بازي ها اجرا شده به غير از سه تا كه البته eboot بازي killzone3 را عوض كردم درست شد و لي در مورد gran turismo 5 با وجودي كه eboot مدل BCUS98114 را دانلود كردم و كپي كردم ولي باز هم ارور 80010009 را مي زند در مورد بازي دوم يعني Marvel Vs Capcom 3 كه اصلا eboot اش را پيدا نكردم
    اگه کنسولتون اسلیمه تا جایی که من تو مغازه دیدم گراند توریسما رو یه سری از اسلیم ها اجرا نمی شه کلا هر کاری هم بکنید اجرا نمی شه البته شاید روشی باشه که اجرا بشه ، من که چیزی ندیدم !

سلام
    آقا چه جوری میشه بازی killzone 3 رو از روی دی وی دی های کپی شده-10تان- به هارد اکسترنالی که فرمتش fat32 هستش انتقال داد.موقع اکستراکت ارور کمبود فضا میده لطفا کمک.
    مطمئنا ما کمکی نمی تونیم بکنیم ، شما باید تو هاردتون جا باز کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام جالب كه وقتي eboot هاي مختلف را براي gran turismo 5 اجرا مي كنم تو بعضي ها صفحه سياه مي شود و بايد از مولتيمن بيام بيرون توي بعضي از eboot ها ارور 80010009 را مي زنه ديگر نمي دانم مخم ديگر به جايي قد نمي ده
    توي بازي Marvel Vs Capcom 3 هم كه اصلا eboot اش نيست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان کسی سیتی داره که بشه ازش بازی های جدید ps3 را دانلود کرد!
    البته من با دانگل کرک کردمش ها!
    ممنون!

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئنا ما کمکی نمی تونیم بکنیم ، شما باید تو هاردتون جا باز کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    سلام
    آقا چه جوری میشه بازی killzone 3 رو از روی دی وی دی های کپی شده-10تان- به هارد اکسترنالی که فرمتش fat32 هستش انتقال داد.موقع اکستراکت ارور کمبود فضا میده لطفا کمک.

این Error به دلیل اینه که killzone3 فایل بالای 4 گیگ داره و شما نمیتونید فایل بالای 4 گیگ رو از تو DVD به یک پارتیشن Fat32 منتقل کنید.

خودم اینکارو نکردم تاحالا ولی فکر کنم بشه به جای اینکه هاردتون رو NTFS کنید و بعد از NTFS با FTP Server به Ps3 منتقل کنید، با multiman مستقیم فایلهارو از DVD کپی کنید تو هارد خود PS3.

ویرایش: ظاهرا multiman با قابلیت شناختن هارد NTFS ( فقط برای کپی و نه اجرای بازی ) اومده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ================================================== ==========================
    من قبل از اینکه دستگام رو کپی خور کنم یک CD Audio داشتم از شادمهر که تو ایران بود و یک فیلم DVD کپی قانونی ( No one knows about persian cats ) که هر دوتارو مثل هلو اجرا کرد.
    بعدشم تست کردم و شد و ربطی به کپی خور بودن نداره.
    Last edited by sony_W810i; 26-02-2011 at 11:45.

6. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sam_sali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Lost Heaven

پيش فرض

آقا هاردم فضا داره ولی فرمتش fat32 هستش و این بازی دارای فایل بزرگتر از 4 گیگه که تو فرمت fat نمیره.

داره خودمونی میشه sina 007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دسته 2 دیگه !!

آخه کلا Fat به ملکوت اعلا پیوسته !! دسته دومش هم خریدش اصلا کار درستی نیست !!

یه Slim بگیرید از همه بهتره.
    خوب اگر میشه منو تو خرید slim راهنمایی کنید،با 300 تومن slim چند گیگ میتونم وردارم؟

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

[QUOTE=BATMAN-LOVE;5889524]
    __________________________________________________ _______________
    الان يه باره ديگه تست كردم---البته يه سي دي خام رو توش آهنگ ريختم---خيلي خوب خوند!!!اما ديگه اينكارو نميكنم!!!به خاطر برطرف شدن شك اينكارو كردم---اپديت كنسول هم 3.56 هستش---
    من منظورم vcd یاهمون فایل تصویری بود cd صوتی روکه صددرصد اجرامیکنه چون هنوزم باکیفیترین ورایج ترین فرمت توaudio همین mp3 هستش ولی vcdارزش اجرا کردنو نداره بعید میدونمps3 اجراکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ري

پيش فرض

[QUOTE=astatira;5892502]
    من منظورم vcd یاهمون فایل تصویری بود cd صوتی روکه صددرصد اجرامیکنه چون هنوزم باکیفیترین ورایج ترین فرمت توaudio همین mp3 هستش ولی vcdارزش اجرا کردنو نداره بعید میدونمps3 اجراکنه
    برادر عزیز کلا VCD فرمت غیر استانداردی هست ما همچین فرمتی نداریم فقط تو آسیا ازش استفاده میشه
    اصل فرمت ویدیو DVD هست که تو کل دنیا فیلم ها به اون تبدیل میشه برای فروش ویدیوی خانگی

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    یه خبر خوب

دیروز Multiman 1.16.03 رلیز شد و یک تغییر بسیار خوب رو توش شاهد بودیم
    بله پشتیبانی از فرمت NTFS در هارد اکسترنال
    با این حساب این جور که من فهمیدم دیگه نیازی هم نیس بازی ها رو به اینترنال انتقال بدین و همه بازی ها از رو اکسترنال اجرا میشه

اینم مشخصات ورژن جدید این برنامه :

• NTFS support for external USB HDD (START+/ to switch to NTFS driver)
    • USB.CFG configuration file edit required: 0xVNID:0xPRID:V (vendor ID, product ID, V=number of volumes)
    • Only copy from NTFS is supported – nothing more, nothing less
    • Folder/File copy in FileManager from NTFS volumes
    • Merging split files while copying from NTFS is not supported (only 1:1 copy)
    • Altered display modes 1, 2, 3 and 4 (small device icon in lower right corner)
    • Fixed 99% progress bar freeze
    • Fixed “not enough space on destination drive” in rare cases
    • New cache convention
    • Added support for 3.56 spoof
    • Probably a lot of other things…

یکی بهم بگه قضیه 3.56 spoof چیه ؟ یعنی الان 3.56 هم -- شده ؟ اگه شده باشه که عالیه آپدیت کنیم 3D ساپورت هم به کنسولمون اضافه شه

12. این کاربر از rahmank750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

سلام بچه ها من یه سوال داشتم در واقع یه نظر سنجی
    اولا نظر خودمو تا به اینجا بگم.چرا ما ایرانیا فرهنگمون اینه از چیزی که داریم تعریف کنیم؟هر کی ویندوز خودشو میگه بهترینه.هر کی آنتی ویروسه خودشو میگه بهترینه.هر کی کنسول خودشو میگه بهترینه.بابا بس کنید این حرفارو
    خوب هر کی دوست داره یه جور فکر کنه.من خودم پلی 3 دارم.نیازیم به بحث ندارم بگم ایکس باکس بهتره یا پلی 3 برید توی سایتای مقایسه کنسول ها البته سایت های بازی خارجی میبینید از همه لحاظ و درجه و گرافیک و هر چی بگی پلی 3 سر تر از ایکس باکسه.خوب حالا یکی دوست داره ایکس باکس بخره به ما چه؟وسعش به پلی 3 نمیرسه چون گرونه.و فکر میکنه با خریدن ایکس باکس در واقع همون پلی 3 رو خریده(که صد در صد در اشتباه)اما بازم سلیقشه.الانم اونایی که ایکس باکس دارن برا چی میان تو این تاپیک که مخصوصی پرسش و پاسخ پلی 3 هست و هی میگن این بهتره و اون بدتره؟نظرتون رو برا خودتون نگه دارید باشه بابا ایکس باکس خدا پلی 3 هیچ.خوبه؟

حالا سوال های من

به نظر من با این روند کاهش قیمت بازیای پلی 3 روز به روز داره قیمت بازیا کاهش پیدا میکنه.شما نگاه کن بازیا اول زیر 90 نمیومد.الان به 15 تومن هم رسیده گرون ترین بازی الان فکر کنم پیس 2011 باشه با قیمت 65 تومن.در صورتی که بازیای پلی 3 به 150 تومن هم میرسید.من فکر کنم تا یه 5 6 ماه دیگه گرون قیمت ترین بازیای پلی 3 30 تومن باشن نظر شماها چیه؟

در ضمن درباره کپی خور کردن هم بگم.من از چند نفر متخصص این کارا پرسیدم.اونایی که میخواید برید بخرید کپی خور نکنید.دستگاه رو داغون میکنه و بعد 5 6 ماه دستگاه میسوزه هوتوتو.اصلا وقتی شما بخوای برات توضیح بدن که چه جوری کپی خور میکنن دستگاه رو متوجه میشی که یه کلک خیلی مبتدیانس به یه دستگاه غول نسل جدید.این کارا هم فقط تو ایران انجام میشه دیگه
    ما از توپخونه رفتیم بگیریم همونجا دوست بابام گفت میخوای کپی خورش کنم؟ولی من تضمینی نمیکنم برا دستگاه مضره هیچکیم اینجا این کار رو تایید نمیکنه اما خوب هر کی میخواد براش انجام میدیم.اصلا گول نخورید.یه کار شرکتی و تمیز نیست.یه کلک دستسازه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •