تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 586 از 1667 اولاول ... 8648653657658258358458558658758858959059663668610861586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,851 به 5,860 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بعد از سالها کار با کامپیوتر، ایرادهای اینجوری برای من قابل فهم هست. این بازی قبل از هر گونه کرک و وارد کردن سریال، در اجرای اولیه این اخطار رو میده. ظاهرا که با آپدیت های ویندوز و سرویس پک 2 سازگار نیست.

لینک دانلود بازی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز! من وقتی کاربرا رو راهنمایی میکنم چون نمیدونم طرف مقابل معلوماتش در چه حد هست,
    پس مجبورم طوری بیان کنم که ساده ترین فرد هم متوجه صحبت من هم بشه... امیداوارم از این بابت ناراحت نشید!

- پس در صورتیکه ویندوزتون کاملا آپدیت باشه این پیغام خطا فقط میتونه از دانلود بد بازی ناشی بشه که مطمئن هستم شما این قسمت حرفم رو متوجه میشد.
    برای اطلاع ذکر میکنم که من خودم از همین مسیر بازی رو دانلود کردم و هیچ گونه ایرادی برام پیش نیومد... حتی تو ویستا هم این بازی جواب میده.

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز! وقتی سوالتون رو مطرح میکنید منتظر باشید تا به شما پاسخ داده بشه نه اینکه دوباره یادآوری کنید... ممنون از توجهتون!

خوب! این بازی رو این ویندوز ها باید جواب بده: Windows 95 / 98 / 98SE / 2000 / 2003 / Me / XP

مشکل اجرا نشدن بازی از این موراد میتونه باشه:
    - کرک بازی ایراد داره در صورتی که بازی رو کرک کرده باشین. (بهتر بود از راه دادن سریال, بازی رو فعال میکردین)
    - فایلهای اجرایی بازی ایراد داره.

سیستمتون برای اجرای بازی مناسبه پس ایرادی به سیستمتون نیست. این مشکل که شما عنوان میکنید به تنظیمات گرافیکی بازی برمیگرده:
    بر روی Help and Tools و سپس Options کلیک کنید.
    بر روی Graphic Options کلیک کنید و تنظیمات قسمت Shader Setings رو طوری کم کنید تا سرعت اجرای بازی مناسب باشه.

اشتباه نکنید! ورژن بازی همان نام بازی نیست ... برای دیدن ورژن بازی باید این مسیر رو طی میکردید (که خوشبختانه مشکل شما به ورژن بازی مربوط نمیشد):
    بر روی Help and Tools و سپس About کلیک کنید.
    در بالای صفحه ورژن بازی ذکر شده. (در صورتی که برای اولین بار اقدام به نصب بازی میکنید باید ورژن بازی 1.0 مشاهده بشه.)
    خیلی خیلی ممنون
    درست شد
    یه سوال ؟
    تو بازیهای دیگه ای هم که با سیستمم سازگار هست ولی مثل همین بازی تیکه تیکه میاد ، میشه برم تو تنظیماتش و همین کار رو برای اون بازی هم انجام بدم ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون
    درست شد
    یه سوال ؟
    تو بازیهای دیگه ای هم که با سیستمم سازگار هست ولی مثل همین بازی تیکه تیکه میاد ، میشه برم تو تنظیماتش و همین کار رو برای اون بازی هم انجام بدم ؟
    قابل نداشت... بله. در صورتی که بازی سرعت اجرای خوبی نداشته باشه میتونید از قسمت تنظیمات گرافیکی وارد عمل بشین.

داره خودمونی میشه dalma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز! من وقتی کاربرا رو راهنمایی میکنم چون نمیدونم طرف مقابل معلوماتش در چه حد هست,
    پس مجبورم طوری بیان کنم که ساده ترین فرد هم متوجه صحبت من هم بشه... امیداوارم از این بابت ناراحت نشید!

- پس در صورتیکه ویندوزتون کاملا آپدیت باشه این پیغام خطا فقط میتونه از دانلود بد بازی ناشی بشه که مطمئن هستم شما این قسمت حرفم رو متوجه میشد.
    برای اطلاع ذکر میکنم که من خودم از همین مسیر بازی رو دانلود کردم و هیچ گونه ایرادی برام پیش نیومد... حتی تو ویستا هم این بازی جواب میده.

معمولا یک فایل ستاپ نباید در صورت ناقص بودن بصورت کامل نصب بشه.!

ضمن اینکه بعد از اجرای 3 دستور برای اجرای نهایی این پیغام رو میده.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

معمولا یک فایل ستاپ نباید در صورت ناقص بودن بصورت کامل نصب بشه.!
    ضمن اینکه بعد از اجرای 3 دستور برای اجرای نهایی این پیغام رو میده.
    با توجه به اینکه فایل RiverRaiderIISetup خودش شامل 184 فایل میشه پس این امکان وجود داره فایل طوری دانلود شده (به صورت بد) که هنگام نصب به مشکل برنمیخوره ولی هنگام اجرای بازی این مشکل پیش میاد... خودم چنین مواردی رو دیدم... غیر از این مورد و آپدیت نبودن کامل ویندوز از چیز دیگه ای نمیتونه باشه. (البته از ایرادات Regedit هم میتونه باشه)

Last edited by havas_1980; 04-06-2008 at 12:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام من تو بازی call of duty: united offensive مشکل دارم . تو یکی از مراحل بازی که پشت یه ماشین سوار می شویم تا یه جایی میرم اما بازی می ایسته نه این که هنگ کنه چون می تونم اطراف رو نگاه کنم و به سربازان صحبت کنم اما نه ماشین راه میره و نه میشه پیاده شد!!! لطفا کمکم کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام من تو بازی call of duty: united offensive مشکل دارم . تو یکی از مراحل بازی که پشت یه ماشین سوار می شویم تا یه جایی میرم اما بازی می ایسته نه این که هنگ کنه چون می تونم اطراف رو نگاه کنم و به سربازان صحبت کنم اما نه ماشین راه میره و نه میشه پیاده شد!!! لطفا کمکم کنید
    دوست عزیز! چون برای این بازی تاپیک مخصوص وجود نداره پس سعی میکنم همین جا جواب شما داده بشه.
    پس از جایی که گیر کردید به صورت آدرس عکس بزارید. (چون چندین مورد تو بازی هست که سوار وسیله نقلیه هستید.)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشکل در اجرا بازی هشدار برای کبرا 11

کارت گرافیک من Radeon 9250 هستش .من بازی هشدار برا کبرا 11 را نصب کردم ولی موقع اجرا ارور میده که نمی تونه Direct 3D Device روایجاد کنه .درایو کارت گرافیکم نصبه و Direct 9 هم نصبه.چه تنظیماتی باید انجام بدم تا این بازی اجرا بشه؟(بازی ساده و سیستم پایین هستش)
    این دفعه سوم هستش؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کارت گرافیک من Radeon 9250 هستش .من بازی هشدار برا کبرا 11 را نصب کردم ولی موقع اجرا ارور میده که نمی تونه Direct 3D Device رو نصب کنه.
    درایو کارت گرافیکم نصبه و Direct 9 هم نصبه.چه تنظیماتی باید انجام بدم تا این بازی اجرا بشه؟(بازی ساده و سیستم پایین هستش)
    Error: Could Not Create Direct 3D Device
    من دوبار تاپیک زدم کسی جواب سوالمو بلد نیستش؟
    دوست عزیز! شرمنده که جواب سوال شما رو دیر میدم...

این ایراد فقط از این ناشی میشه که ورژن DirectX کارت شما 9.0 نیست برای همین این پیغام خطا پیش میاد.
    تا جایی که من میدونم کارت های Radeon 8500 - 9250 Series شامل DirectX 8.0 و DirectX 8.1 میشن. یعنی کارت شما برای اجرای این بازی مناسب نیست.

داره خودمونی میشه LORD SCORPIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    PC

پيش فرض

این اشکال میتونه از موارد زیر باشه:

- به روز نبودن کامل ویندوز که ویندوز Vista به همراه SP1 رو توصیه میکنم. بعد از نصب ویندوز اقدام به نصب بقیه آپدیت ها بکنید.
    - به روز نبودن درایور کارت گرافیک که میتونید از آدرس های زیر (ATi یا NVIDIA) دنبالش باشید:
    کد:
    کد:
    - به روز نبودن بازی که میتونید پچ ورژن 1.02 رو از این آدرس دریافت کنید:
    کد:
    (کرک این پچ رو پیدا نکردم ... لطفا در تاپیک درخواست كرك و سريال بازيها درخواست کنید)

با سلام مجدد خدمت دوست عزیزم هوس جان من این پچ رو داونلود کردم ولی متاسفانه وقتی می خوام نصبش کنم این ارور رو میده :
    Could not retrieve installation folder ! Installation will abort.
    میشه راهنماییم کنین و بگین که چطوری میشه این پچ رو نصب کرد.
    Last edited by LORD SCORPIAN; 05-06-2008 at 18:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •