اگه بخواي اينجوري باشه فكر كنم گوشيت بايد هميشه به اينترنت وصل باشه كه وقتي ايميل اومد آلارم بده ،
يه سر به اين تاپيك بزن شايد به دردت بخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بخواي اينجوري باشه فكر كنم گوشيت بايد هميشه به اينترنت وصل باشه كه وقتي ايميل اومد آلارم بده ،
يه سر به اين تاپيك بزن شايد به دردت بخوره
باید از Push Mail استفاده کنی با این جدول ایملتو تو گوشی ست کون ولی یه Gmail باید داشته باشی من اینو تو گوشی های جاوا SE تست کردم وجواب داده
چون در این حالت گوشی دائم به اینتر نت وصل کم پول برات مندازه
Last edited by vahidsport; 26-12-2008 at 15:57.
من یه پک نصبی ریختم آیکونامو بزرگ کرده !
یادمه اون قدیما تو تنظیماتش یه گزینه پیدا کرده بودم برای فعال یا غیر فعال کردن این ولی الان هرچی میگردم یادم نمیاد کجا بود!
میشه راهنمایی کنید!
شما بايد فايل هايي كه كپي شدن رو پاك كني.
فكر نكنم راه ديگه اي داشته باشه.
موفق باشي.
اين از اون حرف ها بودا ، دوستمون گفت پك نصبي ريخته ، تو مي گي فايل ها رو پاك كنه ؟
اين از مشكلات اين پك هاي نصبي هستش كه چون فايل ها با كپي پيست ريخته نميشه يه همچين بدي هايي هم داره ، يكم صبر كن من رو گوشي خودم نصب كنم ببينم راهي داره يا نه
عزيز دل برادر شما چه فايل ها رو كپي كني چه پك نصبيش رو بريزي در هر دو صورت يه سري فايل تو c/resource كپي ميشن. اينو كه ديگه ميدوني؟ يا اينم نميدوني؟
پك نصبي هم جوري نيست كه بشه از تو آنينستال پاكش كرد.
پس تنها راه باقي مونده چيه پسرم؟؟؟ --->> پاك كردن فايلها....![]()
ميبينم كه مجيد باز بهت بر خورد و جوش آوردي
اتفاقا پك هاي sis رو بايد انيستال كرد ، پك نصبي هم كاري كه ميكنه ميره فايل ها رو بجاي شما كپي پيست ميكنه
مشكل ديگه اي باشه در خدمتم
![]()
تو مسير اصلي آيكن ها فايل Alaunch.rsc رو با hex editor برنامه x-plore باز كن
1A C0 08 07 رو پيدا كن
1B C0 08 07 رو جايگزينش كن
اگه درست شد بگو
اينو كه من خودمم گفتم. ولي آيا ميشه همونجور كه اينستال كردي آنينستالش هم بكني؟--------> نه نميشه...
اولا شما هر جور دوست داري فكر كن.ولي من جوش نياوردم.ميبينم كه مجيد باز بهت بر خورد و جوش آوردي
دوما اگرم جوش آورده باشم از دست شما كاربر فعال نماهاهستش كه كاربرا رو منحرف ميكنين.
لطفا از اين به بعد دنبال پست من پست نزن و همون حرف منو يه جور ديگه به كاربرا نگو. اگه چيز جديدي بلدي رو كن اگه نه بي خود تاپيكو شلوغ نكن. خوشت مياد من دنبال پست هاي تو راه بيفتم هي تيكه بارت كنم؟
هدف خدمت رساني هستش.حالا هر كي جواب بده مهم نيست.چه من چه شماي كاربر فعال نما
موفق باشي
بله درست شد!تو مسير اصلي آيكن ها فايل alaunch.rsc رو با hex editor برنامه x-plore باز كن
1a c0 08 07 رو پيدا كن
1b c0 08 07 رو جايگزينش كن
اگه درست شد بگو
خیلی ممنون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)