تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 585 از 942 اولاول ... 85485535575581582583584585586587588589595635685 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,841 به 5,850 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

به عکس زیر توجه کنید

چرا با اینکه فقط 49٪ سهام ایرانسل به نام MTN هست وبیشترش برای IEDC ایرانسل را با نام MTN میشناسن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

mms فعال شده؟؟؟
    Last edited by golabi2; 29-08-2007 at 12:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

gprs ایرانسل چه شکلی وصل میشه

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

شاهین جان الان احتمالا سوال همه بچه ها در مورد این پورتال جدید ایرانسل لطفا در این مورد توضیح بده بگو

چرا از نمیتونیم وارد سیستم شیم و مرتب ارور میده.و کلا چه کاربرداهایی داره و هزینش چطوره

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

من بحثم سر شهر نیست...سر ایرانسه که آقا این چه وضعه آنتن دهیه؟
    من تا وقتی وضه اینه دیگه از ایرانسل طرفداری نمیکنم.

دیشب یکی بهم زنگ زد ولی صداش نمیومد...کاملا ضایع بود مشکل از همراه اوله.ولی چسر خالم گفت...هه...بچو رفته ایرانسل خریده!
    در گذشته اگه یکی چنین حرفی میزد شروع میکردم به بحثو اینا.ولی دیشب اصلا علاقه ای به بحث نداشتم چون خودمم از ایرانسل بدم اومد.به قول همه گول تبلیغاتو خوردم...ایرانسل فقط تبلیغ میکنه...

ولی امروز صبح با یه چیز خیلی حال کردم
    اون تبریک نیمه شعبان wap push messageبود که وقتی برام اومد کف مرگ شدم!باریکلا به تکنولوژی
    اون وبسایته هم انگلیسیش میشه MTNLoaded که همه ی MTN ها ئارند....برای دانلود و این چیزاست.جالبه بد نیست.
    مهدی جون بذار راه بیفته!!!!!!
    هنوز راه نیفتاده میخوای ثبت نام کنی؟

ولی حیف که هم mms ش قطعه و هم آنتن نمیده که از اینا استفاده کنیم....
    چرا انقدر آیه یاس میخونی ؟
    هر چه قدر خودت دیدت رو عوض کنی، دنیا هم با تو لج میکنه!
    این Wap Push message چه فرقی با mms داره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض شهرداری مشکل اصلی است

دزفولي درباره‌ي ضعف پوشش و اختلالات شبكه‌ي اپراتور دوم تلفن همراه گفت:‌ در مورد شهر تهران بايد گفت كه براي بهبود كيفيت آنتن‌دهي شبكه، 40 نقطه براي نصب Bts طراحي شده است اما شهرداري هيچ‌گونه همكاري به عمل نمي‌آورد.
    او افزود: تا زماني كه شهرداري مجوزهاي لازم را صادر نكند تكميل پوشش شهر تهران براي ما بسيار مشكل خواهد بود، حتي شركت ارتباطات سيار نيز با شهرداري در گرفتن مجوز سايت‌هاي Bts با مشكل مواجه است و مدير عامل شركت ارتباطات سيار در يكي از همايش‌هاي اخير تلفن همراه
    اعتراض خود را به شهرداري اعلام كرد.
    دزفولي ادامه داد: بايد از شهرداري پرسيد چرا همكاري لازم را با اپراتور اول و دوم تلفن همراه انجام نمي‌دهند مگر وظيفه‌ي شهرداري تسهيل خدمات‌رساني به شهروندان نيست، پس چرا براي افزايش كيفيت تلفن همراه مجوز نصب آنتن‌هاي Bts را صادر نمي‌كنند.
    او درباره‌ي آنتن‌دهي شبكه‌ي اين اپراتور در مترو نيز گفت: آنتن‌دهي شبكه‌ي ايرانسل در مترو نيز به مجوزهاي لازم از سوي شهرداري بستگي دارد، بر اين اساس از شهردار تهران اين انتظار را داريم كه همكاري لازم را براي نصب آنتن‌هاي Bts با اين اپراتوري كه تنها 9 ماه از فعاليت آن مي‌گذرد، داشته باشد.
    وي درباره‌ي ضعف آنتن‌دهي ايرانسل در شهرستان‌ها نيز خاطر نشان كرد:‌ ارتقاي كيفيت شبكه‌ي تلفن همراه در شهرستان‌ها نيز به همكاري شهرداري اين شهرها براي نصب آنتن‌هاي Bts برمي‌گردد، به عنوان نمونه ما مشكلي كه در شهر تهران داريم به شكل بزرگ‌تر با شهرداري اصفهان داريم، چرا كه شبكه‌ي اين شهر مدت‌هاست كه آماده است اما به دليل همكاري نكردن شهرداري اصفهان اين سايت‌ها فعال نمي‌شوند.
    او افزود: اصفهان يكي از شهرهاي بزرگ كشور است اما اين مسائل سبب شده كه با مشكلات جدي در راه‌اندازي شبكه‌ي اين شهر مواجه شويم.
    مدير عامل ايرانسل با اشاره به اين كه در حدود 23 آنتن Bts در اصفهان نصب شده است،‌ خاطر نشان كرد: با توجه به اين كه همكاري‌هاي لازم انجام نمي‌گيرد تنها 10 تا 11 Bts فعال هستند و شهرداري حتي مانع فعاليت سايت‌هايي شده است كه در ملك خصوصي مردم نصب شده است.
    مدير عامل شركت ايرانسل خاطر نشان كرد: سرعتي كه اپراتور دوم تلفن همراه براي پوشش شبكه در شهرهاي مختلف دارد، در توسعه‌ي شبكه تلفن همراه در دنيا بي‌نظير است آن هم با وجود تمام مشكلاتي كه ما در توسعه‌ي در كشور داريم.
    نظر شخصی خودم:
    من خودم در شیراز زندگی می کنم و فکر می کنم که مدیر عامل ایرانسل حرف درستی را زده است چون خودم شخصا چند آنتن در شهر شیراز دیده ام که غیر فعالند.(بلوار ستارخان)
    پس به نظرم صبر بهترین کار است.(نگران نباشید این مشکل زود برطرف خواهد شد)

در آغاز فعالیت snowydreams's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا من سفری به شیراز داشتم بعد از سالها و اتفاقا ایرانسل رو هم تست کردم و دیدم تقریبا همه جای شیراز کاملا آنتن دهی داره البته خودم هم شیرازی هستم اما سالهاست که دیگه اونجا زندگی نمی کنیم.
    جاهایی که من تست کردم و کاملا آنتن می داد:

فرودگاه شیراز
    اتوبان چمران تا انتها
    کلا جنوب شیراز تا پایین و زیر بلوار رحمت از شرق تا غرب
    شرق و غرب شیراز
    باباکوهی
    مرکز شیراز
    دهنو بسمت بوشهر حتی تا بعد از دهنو در 5 کیلومتری خارج شهر بعد از دهنو هم هم آنتن داشت و هم میشد راحت صحبت کرد.

فقط میدان صنایع و بسمت شهرک گلستان کار نمی کرد.

شماهایی که می گویید شیراز فقط 40 درصدش پوشش داره آیا واقعا در شیراز زندگی می کنید یا فقط میرین نقشه پوشش توی سایت ایرانسل رو نگاه می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟

کیفیت مکالمه هم خوب بود و پوشش جی پی آر اس هم حتی توی بیابون وجود داشت.
    نمی دانم چرا در شیراز cell info را نشان نمی داد!

اتفاقا رفتم برای یک از آشناها هم یک سیم کارت ایرانسل اعتباری خریدم و به عنوان هدیه بهش دادم!

این هم نقشه شیراز واسه علاقه مندان:(برای تصویر بزرگتر روی این کلیک کنید)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by snowydreams; 29-08-2007 at 20:23.

داره خودمونی میشه 1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا من سفری به شیراز داشتم بعد از سالها و اتفاقا ایرانسل رو هم تست کردم و دیدم تقریبا همه جای شیراز کاملا آنتن دهی داره البته خودم هم شیرازی هستم اما سالهاست که دیگه اونجا زندگی نمی کنیم.
    جاهایی که من تست کردم و کاملا آنتن می داد:

فرودگاه شیراز
    اتوبان چمران تا انتها
    کلا جنوب شیراز تا پایین و زیر بلوار رحمت از شرق تا غرب
    شرق و غرب شیراز
    باباکوهی
    مرکز شیراز
    دهنو بسمت بوشهر حتی تا بعد از دهنو در 5 کیلومتری خارج شهر بعد از دهنو هم هم آنتن داشت و هم میشد راحت صحبت کرد.

فقط میدان صنایع و بسمت شهرک گلستان کار نمی کرد.

شماهایی که می گویید شیراز فقط 40 درصدش پوشش داره آیا واقعا در شیراز زندگی می کنید یا فقط میرین نقشه پوشش توی سایت ایرانسل رو نگاه می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟

کیفیت مکالمه هم خوب بود و پوشش جی پی آر اس هم حتی توی بیابون وجود داشت.
    نمی دانم چرا در شیراز cell info را نشان نمی داد!

اتفاقا رفتم برای یک از آشناها هم یک سیم کارت ایرانسل اعتباری خریدم و به عنوان هدیه بهش دادم!

این هم نقشه شیراز واسه علاقه مندان:(برای تصویر بزرگتر روی این کلیک کنید)

شاید منظور شما شیراز دیگه ای باشه
    این شیرازی که من توش دارم زندگی میکنم نه بلوار چمرانش و نه 5 کیلومتر خارج از شهرش آنتن نمیده
    حالا خودمونیم میخاستی باما شیرازیا شوخی کنی یا اینجوری دلداریمون بدی که یادمون بره ایرانسل اصلا بی خیال شیراز شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض عجيبه!!

شما كه نوشتين آيا مي دونستيد كه ايرانسل از پارك قوري(بلوار پاسداران)به بالا تا آخر شهر آنتن نميده.آيا شما اون تيكه شهر رو شيراز حساب نمي كنيد.لطفا كساني نظر بدهند كه واقعا همه جاي شيراز را بررسي كرده باشند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها میدونید که چند روزیه فرستادن اس ام اس به برنامه های تلویزیون با استفاده از مسیج سنتر خود ایرانسل هم فعال شده؟
    دیگه احتیاجی به تغییر مسیج سنتر به مسیج سنتر تالیا ندارید و میتونید با همون مسیج سنترای اصلی اس ام اس برای شماره هایی که اولش 2 یا 3 هست بزنید.
    با مسیج سنتر تالیا در بعضی اوقات اس ام اس دلیورت نمیشد که با مسیج سنتر اصلی ظرف چند ثانیه دلیورت میشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •